Ben 2 ETH gönderdim ama düzdanımda gözükmüyor bir terslik mi var acaba ?
Hocam ICO katılım şartlarında en az 5 ethereum yazıyor, ilk sayfada da uyarı yapmıştık gözünüzden kaçtı galiba. Ekiple iletişime geçin olmazsa ben de yardımcı olmaya çalışırım
Esasında ben öyle biliyordum ama etherscan ile ;
https://etherscan.io/address/0xA723606e907bF84215d5785Ea7f6cD93A0Fbd121 baktığımda çoğu kişi 5 ether in altında göndermişler.
İlk 6 saat için, 5 ethereum sınırı koyulduğunu söylüyorlar sonrasında en az 1 en çok 333 ethereum ile katılabilirsiniz. Şu an için bir sorun görünmüyor, ekipten de teyit alabilirsem duyuru olarak paylaşırım buradan
1 ether yeterli. dediğin doğru. 5 ether ilk 6 saat içindi, şimdi 1 eth yetiyor.
Only 210 TIMEMINTs Remaining
son 210 adresten gelecek enaz 1 eth ile ico sonuçlanacak. 38k hardcape ulaşmayacak ico, ama böyle daha iyi...
1 eth ve üzeri gönderen her katılımcıya 24 day token yanında 1 timemint dağıtılıyor. diyelim 10 eth yolladınız: 240day ve 1 timemint gelecekmiş. Bu timemintlar sayesinde eth cüzdanlareınız DAY token mintleyecekmiş. (ether assetlerinde böyle birşey önceden görmemiştim ilkkez görüyorum.) Timemintinizin yanında ne kadar çok day tokeniniz varsa o kadar çok day kasacakmışız.
Şu linkte bunun hesaplamasını yapabiliyormuşuz ama bende tam çözemedim:
https://chronologic.network/calculator/Timemint ve DAY tokenler henüz ether gönderdiğiniz adrese yansımıyor, ico bitince 15gün sonra mallar adreslere gönderilecekmiş.ek olarak şöyle bir durum var. Sözleşme adresinde 1 ether altında bazı işlem kayıtları görebilirsiniz. Bunları 2. 3. kez icoya ether gönderen katılımcılar. Aynı adresten birçok defa ether gönderebiliyorsunuz. Ico bittikten sonra hakkınıza düşen toplam day tokenler hesaplanıp, adresinize gönderilecek. diyelim önce 1eth gönderdiniz, sonra 0.4eth + 2.3eth vs. bu etherlerin toplamı day token olarak hesabınıza yansıyacak.
Her ether hesaba sadece 1 timemint geliyor.
Denebilir ki, ben 5 eth ile icoya katılmak istiyorum ama daha fazla timemintım olsun diye 1+1+1+1+1 olarak 5 farklı adresten yollayacağım. Bu durumda 5 timemintım olacak ve daha fazla day mintleyebilirmiyim? Hayır.
timemintın sayısının pek bir önemi yok. Herhangi bir cüzdanda 1 timemint olası yeterli. benim anladığım bu timemint birnevi DAY tokenlerin çoğalmasını sağlayan bir motor. Eth adresinizde timemint ile nekadar çok DAY tokeniniz varsa, okadar çok DAY token kasılıyor/mintleniyor.