Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] ChronoLogic - Ethereum'da Zaman Kanıtı | ICO Tamamlandı! - page 3. (Read 2471 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Sitede bu ibare duruyor halen

Katkımın en az 5 ETH veya daha yüksek ve 333 ETH'den fazla olmadığını onaylıyorum. Anladığım kadarıyla katkı 5 ETH'den az ise ve geri ödeme almazsa kaybedeceğim.
 I confirm that my contribution is at least 5 ETH or higher and no more than 333 ETH. I understand that I will lose my contribution if it is less than 5 ETH & will not receive a refund.
Katkımın en az 5 ETH veya daha yüksek ve 333 ETH'den fazla olmadığını onaylıyorum. Anladığım kadarıyla katkı 5 ETH'den az ise ve geri ödeme almazsa kaybedeceğim.

Son duyuruyu inceleyebilirsiniz: https://blog.chronologic.network/ensuring-a-fair-equal-distribution-of-self-mining-timemints-e59e4ae7d241
İlk 6 saat olduğunu açıkladılar, slackte de aynısını söylüyorlar. Etherscandan takip ettiğinizde de zaten bir çok kişinin 5 ethereum altında gönderim yaptığını görebilirsiniz: https://etherscan.io/address/0xa723606e907bf84215d5785ea7f6cd93a0fbd121
member
Activity: 72
Merit: 10
Ben 2 ETH gönderdim ama düzdanımda gözükmüyor bir terslik mi var acaba ?

Hocam ICO katılım şartlarında en az 5 ethereum yazıyor, ilk sayfada da uyarı yapmıştık gözünüzden kaçtı galiba. Ekiple iletişime geçin olmazsa ben de yardımcı olmaya çalışırım

Esasında ben öyle biliyordum ama etherscan ile ; https://etherscan.io/address/0xA723606e907bF84215d5785Ea7f6cD93A0Fbd121 baktığımda çoğu kişi 5 ether in altında göndermişler.

İlk 6 saat için, 5 ethereum sınırı koyulduğunu söylüyorlar sonrasında en az 1 en çok 333 ethereum ile katılabilirsiniz. Şu an için bir sorun görünmüyor, ekipten de teyit alabilirsem duyuru olarak paylaşırım buradan  

1 ether yeterli. dediğin doğru.  5 ether ilk 6 saat içindi, şimdi 1 eth yetiyor.

Sitede şu i,bare duruyor yanlız

Code:
Only 210 TIMEMINTs Remaining

son 210 adresten gelecek, enaz 1 eth ile ico sonuçlanacak. 38k hardcape ulaşmayacak ico, ama böyle daha iyi.

Evet arkadaşlar, ICO sayfasında güncelleme yapılmadığı için yanlış anlaşılma olmuş. İlk 6 saat için en az 5 Ethereum sınırı vardı, son gelen duyuruyla en az 1 ethereum en fazla 333 ethereum ile ICO'ya katılabilirsiniz. İlgilenen herkese teşekkürler

Sitede bu ibare duruyor halen

I confirm that my contribution is at least 5 ETH or higher and no more than 333 ETH. I understand that I will lose my contribution if it is less than 5 ETH & will not receive a refund.
sr. member

Hocam ICO katılım şartlarında en az 5 ethereum yazıyor, ilk sayfada da uyarı yapmıştık gözünüzden kaçtı galiba. Ekiple iletişime geçin olmazsa ben de yardımcı olmaya çalışırım

Esasında ben öyle biliyordum ama etherscan ile ; https://etherscan.io/address/0xA723606e907bF84215d5785Ea7f6cD93A0Fbd121 baktığımda çoğu kişi 5 ether in altında göndermişler.

İlk 6 saat için, 5 ethereum sınırı koyulduğunu söylüyorlar sonrasında en az 1 en çok 333 ethereum ile katılabilirsiniz. Şu an için bir sorun görünmüyor, ekipten de teyit alabilirsem duyuru olarak paylaşırım buradan 

1 ether yeterli. dediğin doğru.  5 ether ilk 6 saat içindi, şimdi 1 eth yetiyor.

Code:

son 210 adresten gelecek, enaz 1 eth ile ico sonuçlanacak. 38k hardcape ulaşmayacak ico, ama böyle daha iyi.

Evet arkadaşlar, ICO sayfasında güncelleme yapılmadığı için yanlış anlaşılma olmuş. İlk 6 saat için en az 5 Ethereum sınırı vardı, son gelen duyuruyla en az 1 ethereum en fazla 333 ethereum ile ICO'ya katılabilirsiniz. İlgilenen herkese teşekkürler
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st

5 ETH den fazla gönderenlerin hesaplarında da tokenler gözükmüyor zaten. ICO bitince dağıtacaklar olabilir.
hero member
Activity: 742
Merit: 501

1 ether yeterli. dediğin doğru.  5 ether ilk 6 saat içindi, şimdi 1 eth yetiyor.

Code:

son 210 adresten gelecek enaz 1 eth ile ico sonuçlanacak. 38k hardcape ulaşmayacak ico, ama böyle daha iyi...

1 eth ve üzeri gönderen her katılımcıya  24 day token yanında 1 timemint dağıtılıyor. diyelim 10 eth yolladınız: 240day ve 1 timemint gelecekmiş. Bu timemintlar sayesinde eth cüzdanlareınız DAY token mintleyecekmiş. (ether assetlerinde böyle birşey önceden görmemiştim ilkkez görüyorum.) Timemintinizin yanında ne kadar çok day tokeniniz varsa o kadar çok day kasacakmışız.

Şu linkte bunun hesaplamasını yapabiliyormuşuz ama bende tam çözemedim: https://chronologic.network/calculator/

Timemint ve DAY tokenler henüz ether gönderdiğiniz adrese yansımıyor, ico bitince 15gün sonra mallar adreslere gönderilecekmiş.

ek olarak şöyle bir durum var. Sözleşme adresinde 1 ether altında bazı işlem kayıtları görebilirsiniz. Bunları  2. 3. kez icoya ether gönderen katılımcılar. Aynı adresten birçok defa ether gönderebiliyorsunuz. Ico bittikten sonra hakkınıza düşen toplam day tokenler hesaplanıp, adresinize gönderilecek. diyelim önce 1eth gönderdiniz, sonra 0.4eth + 2.3eth vs. bu etherlerin toplamı day token olarak hesabınıza yansıyacak.

Her ether hesaba sadece 1 timemint geliyor. Denebilir ki, ben 5 eth ile icoya katılmak istiyorum ama daha fazla timemintım olsun diye 1+1+1+1+1 olarak 5 farklı adresten yollayacağım. Bu durumda 5 timemintım olacak ve daha fazla day mintleyebilirmiyim? Hayır.

timemintın sayısının pek bir önemi yok. Herhangi bir cüzdanda 1 timemint olası yeterli. benim anladığım bu timemint birnevi DAY tokenlerin çoğalmasını sağlayan bir motor. Eth adresinizde timemint ile nekadar çok DAY tokeniniz varsa, okadar çok DAY token kasılıyor/mintleniyor.
sr. member

sr. member
Presale Starting May 1st

sr. member

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit

en az 5 eth göndermeniz gerekiyor diye biliyorum ben ama yanılıyor da olabilirim bi araştırın isterseniz
sr. member
Presale Starting May 1st
full member
Activity: 490
Merit: 193
fikir olarak benimde hoşuma gitti ama her projede olduğu gibi önemli olan gerçekten kullanılabilecek mi, biz bundan nasıl faydalanacağız. konuda yazdığı gibi kullanımı gerçek olursa çok iş yapabilir ve üstelik benzeri olmayan bi proje diye biliyorum.yatırımlar hala devam ediyor hardcap zor gibi ama şu ana kadar topladığı para bile çok iyi
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
130+ İQ üstü bir insanın üretebileceği bir proje, blockchain teknolojisi yaygınlaştıkça bu tip projeler çok değerlenecek. Türkçe forumu olarak bir kaç coine takılıp kaldığımız için bu tip güzel projeleri kaçırıyoruz. Ayrıca çok orjinal bir İCO helal olsun. Banka, eğlence, kargo, ulaşım, yemek sektörü, taşıma gibi her sektöre mınte edilebilir. Çok esnek bir proje illaki bir yerden başlar ve yayılabilir. Değerlendirmek lazım.
sr. member
Iki saattir okuyorum, bir bok anlamadim. Saygin hicbir yerde hakkinda bir yorum gormedim. Unutmayin ki bu yatirimi kendileri de atiyor olabilirler bizi gaza getirmek icin.

Her projenin başarısız olma ihtimali var fakat kendileri atıyor gibi görünmüyor 2500+ işlem olmuş 16 bin ethereum toplamışlar, şu anda o dediğiniz biraz uzak bir ihtimal. Hedefi yarıladılar ve henüz ICO başlayalı 9 saat oldu.

Adamlar en başından beri sessiz ve profesyonel şekilde ICO için tüm gereklilikleri yerine getirdiler, whitelist oluşturdular, maille sürekli bilgilendirdiler, uyarılarını yaptılar, slackte aktif oldular, crypto alanında sitelere reklamlarını verdiler. Şu anda karşılığını alıyorlar. Forum olarak waves ve bir kaç coine odaklandığımız için bu tarz projeleri seçmekte zorlanıyoruz, malesef. Proje özetle, zaman kaybını önlemeyi ve zamanla ilgili olan bir çok alanda tokenı kullanmayı amaçlıyor diyebiliriz konuda da bununla ilgili 1-2 örnek var. Token yapısı biraz kafa karıştırıcı ben de çözene kadar biraz zorlandım. Daha ayrıntılı bilgi için whitepaper ı inceleyebilirsiniz
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Iki saattir okuyorum, bir bok anlamadim. Saygin hicbir yerde hakkinda bir yorum gormedim. Unutmayin ki bu yatirimi kendileri de atiyor olabilirler bizi gaza getirmek icin.

benim anladığım proje binevi gecikmeli olan işler için karşı tarafın mağduriyetinin giderilmesi adına, kendi tokenleri ile ödeme sağlıyor. ulaşımda verdiği örnek gibi seni almaya gelecek servis geç kaldı diyelim, sana geç kaldığı zaman için day token ödeyecek mantık bu sanırım, yanlışım varsa düzeltin. ama bunu nasıl yapacak onu tam olarak anlamadım. zaten çıkan projelerden kaçını tam anlıyoruz ki. genelde sürüye uyup yatırım yapılıyor piyasada,bi proje çok para topladıysa herkesin bi bildiği vardır diyerek giriyor millet
full member
Activity: 352
Merit: 100
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
proje gerçekten çok iyi yatırım toplamış ve devam ediyor etherscan da sayfayı yeniledikçe yeni txid ler çıkıyor meydana bu hızla çok uzun sürmez girmek isteyen varsa hiç beklemesin bence, yarına kadar bitmezse bende giricem sanırım en son loopringe girdiğimde bu kadar yoğun gönderim görmüştüm
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
13716 ETH olmuş toplanan para çok hızlı ilerliyor ico bu gidişle 2 güne kalmaz hardcap yapar, yatırım miktarı çok yüksek olduğu için utrusta gireceğm,buna atacak kadar ether yok malesef. bizim göremeyip bu yabancıların gördüğü ne var projede anlamadım iş yapmaz dediğimiz projeler deli para topluyor
sr. member
En az 5 ETH ile yatırımmı yapılıyor yoksa ben mi yanlış gördüm ?
en az 5 eth ile yatırım yapılıyor.5 eht'den az gönderirseniz geri iade alamazsınız diyor.

Katılım şartlarında da yazıyor. (I confirm that my contribution is at least 5 ETH and no more than 333 ETH.)
Minimum 5 Ethereum, maximum 333 Ethereum ile katılabilirsiniz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
En az 5 ETH ile yatırımmı yapılıyor yoksa ben mi yanlış gördüm ?
en az 5 eth ile yatırım yapılıyor.5 eht'den az gönderirseniz geri iade alamazsınız diyor.
sr. member
4 milyon doları geçmiş durumda, bugüne kadar hiç adını bile duymadık projenin. Şu anda araştırıyorum, yatırım yapmayı düşünmeye başladım. ICO'ya katılanlar 15-20 ether atıyor galiba hardcap yapacaklar. imtokenden ICO'ya katılsam sorun olur mu?

Private key sizde olduğu sürece sorun olmaz. Kesinlikle poloniex, bittrex ya da herhangi bir borsa üzerinden gönderim yapmayın.
Pages:
Jump to: