Pages:
Author

Topic: [ANN](ICO) ETHBITS Platformu ICO Tamamlandı ! - page 3. (Read 5766 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
kubra hocam son durum nedir ? ico bitti sanirim biteli 1 hafta oldu diye biliyorum ama token dağitimlari veya bountylere girenlerin dağitimlari yapildimi ? siz yakından takip ettiniz sanirim bende bi ara girmeyi düşünüyordum ama sonra girmedim vazgeçtim cok tuttu gibi gelmemişti ama iyi yatırım topladi bounty stake dağitimida iyi olduysa imzacilar kazanir heralde .

Yatırımcıların token dağıtımları ve bounty dağıtımları 27 Mayıs'ta yapılacak. İmza kampanyasına ben de son günlerinde dahil oldum ekibe söz verdiğim için maalesef. Yoksa en başından beri yer almam gerekirdi.

Neredeyse 1.2 milyon dolar civarında bir yatırım topladı proje, daha güçlü bir reklamla 2-3 milyon doları bile bulabilirdi ama sağlık olsun. Buna rağmen pek dikkat çekemedi. Ben ekibe güveniyorum iş anlamında.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
kubra hocam son durum nedir ? ico bitti sanirim biteli 1 hafta oldu diye biliyorum ama token dağitimlari veya bountylere girenlerin dağitimlari yapildimi ? siz yakından takip ettiniz sanirim bende bi ara girmeyi düşünüyordum ama sonra girmedim vazgeçtim cok tuttu gibi gelmemişti ama iyi yatırım topladi bounty stake dağitimida iyi olduysa imzacilar kazanir heralde .
sr. member
 ETHBITS ICO TAMAMLANDI ARKADAŞLAR.  

1.634.691 ETB SATIN ALINDI.
820 YATIRIMCI KATILDI.
13.786 ETHEREUM TOPLANDI.

sr. member
ARKADAŞLAR SON 30 SAATE GİRDİK AN İTİBARİYLE.

ŞU AN İTİBARİYLE 12.600 ETH TOPLANMIŞ DURUMDA.

GÜNCEL DURUM: https://ico.ethbits.com/
hero member
liquiden nefret geldi artik. ne kadar ico var cikar cikmaz  liqui de ama orada da yokki hacim. taas girdi sacma sapan seviyelerden ne volume var ne bişi . giriyosun bari  minimum bitrrexten başla en azindan liquiden fazla hacmi var. bunun da ne olacagi belli değil ama muhtemelen ilk coinlerin genel uğrak yeri liquiye uğrar buda.
Kesin bir açıklama yok bununla ilgili. Bittrex ile görüşülüyor şu anda. Kraken ile de görüşülüyor durum Liqui dışında.

Bu arada 12.000 ETH bandı da geçilmiş arkadaşlar bugün, son 4 gün kaldı!

umarım öyle olur hocam Smiley valla bende cok sevinirim ne diyim. herkes için başarili olur umarım az değil baksana 12k eth toplanmiş diyosunuz. krakene girsin bari bizim secme sansimiz yokmu ya Cheesy
sr. member
liquiden nefret geldi artik. ne kadar ico var cikar cikmaz  liqui de ama orada da yokki hacim. taas girdi sacma sapan seviyelerden ne volume var ne bişi . giriyosun bari  minimum bitrrexten başla en azindan liquiden fazla hacmi var. bunun da ne olacagi belli değil ama muhtemelen ilk coinlerin genel uğrak yeri liquiye uğrar buda.
Kesin bir açıklama yok bununla ilgili. Bittrex ile görüşülüyor şu anda. Kraken ile de görüşülüyor durum Liqui dışında.

Bu arada 12.000 ETH bandı da geçilmiş arkadaşlar bugün, son 4 gün kaldı!

hero member
liquiden nefret geldi artik. ne kadar ico var cikar cikmaz  liqui de ama orada da yokki hacim. taas girdi sacma sapan seviyelerden ne volume var ne bişi . giriyosun bari  minimum bitrrexten başla en azindan liquiden fazla hacmi var. bunun da ne olacagi belli değil ama muhtemelen ilk coinlerin genel uğrak yeri liquiye uğrar buda.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Son durumu şöyle bir görselle paylaşalım madem.

11000 etheryum çok para yapıyor. 10gün sonra hemen liquiye eklenir ethbits
sr. member
Son durumu şöyle bir görselle paylaşalım madem.

full member
Activity: 232
Merit: 100
10 bin ether de geçmiş. Şöyle elde para olsa ufak bir şeylere gireceğim ama bilemedim de.

Hala bakıyorum ama sanırım ether çok yükseldiği için insanların da yatırımları azaldı gibi. Neticede ICO başlarken 50$ olan şey şimdi 100$ oldu.

Normal bir durum doğal olarak ama balinaların çoğu genelde İconun son günlerini bekliyorlar. Zaten çoğu icoda son günlerde çok fazla yatırımı alıyor.

Bakalım hocam biraz daha katılım olur mu diye beklemedeyim. Daha 1 haftadan fazla var nasılsa.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
diğer kampayalardan dağıtlan bountylerden biraz bozdurup icoya katılanlarla birlikte 20k ETH toplanacağını düşünüyorum.

başarılar. kampanya iyi gidiyor.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
10 bin ether de geçmiş. Şöyle elde para olsa ufak bir şeylere gireceğim ama bilemedim de.

Hala bakıyorum ama sanırım ether çok yükseldiği için insanların da yatırımları azaldı gibi. Neticede ICO başlarken 50$ olan şey şimdi 100$ oldu.

Normal bir durum doğal olarak ama balinaların çoğu genelde İconun son günlerini bekliyorlar. Zaten çoğu icoda son günlerde çok fazla yatırımı alıyor.
full member

sr. member
Merhaba arkadaşlar ben 0.5 btc girmek isterim. Bunu nasıl yapıyoruz acaba. Konuya çok yabancıyım kusura bakmayın

Merhabalar, BTC ile değil ETH ile yatırım kabul ediliyor. ETH varsa elinizde veya BTC'den ETH ye çevirirseniz katılabilirsiniz ICO'ya. Yalnız Exchange adresinden kesinlikle gönderim yapmayınız. MyEtherWallet, Jaxx veya Mist tarzı cüzdanlardan gönderim yapınız.

Bu https://ico.ethbits.com/ sayfasında sayaç gibi bir yer var, rakamların olduğu. Orda Contribute yazıyor altta resmini de verdim. Ona tıklayıp adımları takip ederseniz sonrasında size gönderim yapılacak adres bilgisini ve diğer detaylarını veriyor.

https://www.ethbits.com/tutorial buradaki bilgileri de okuyunuz lütfen katılacaksanız.

Toplanan tutar 11.100 ETH'yi geçti. Balina veya balinamsılar gelse çok şenlenecek ortalık bakalım.  Smiley
member
Activity: 81
Merit: 10
Merhaba arkadaşlar ben 0.5 btc girmek isterim. Bunu nasıl yapıyoruz acaba. Konuya çok yabancıyım kusura bakmayın
sr. member
An itibariyle 10.800+ ETH toplanmış durumda. 14 gün daha devam edecek ICO arz süreci.

full member
sr. member
Ekip iyi niyetli arkadaşlar. Ben de takın takipteyim uzun zamandır. Bakalım neler olacak  Roll Eyes
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
buna girsem mi bilemedim iyi yatırımda aldı ama hala emin olamıyorum daha iyi bir ico çıkar mı yada şuanda bitmek üzer olan bir ico girsem mi elimde de çok eth yok 9 eth tam nokta atışı atasım var ! Huh
hero member
Activity: 658
10k geçen her projeyi dikkate alırım Smiley tekneye bizde tutnalım boş boş bakmak iyi olmuyor giderken Smiley
Pages:
Jump to: