Pages:
Author

Topic: [ANN](ICO) ETHBITS Platformu ICO Tamamlandı ! - page 4. (Read 5766 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bu projeyi pek beğenmemiştim ama iyi para topladı. 10000 ethereum az para değil, keşke imzasına girmiş olsaymışım Undecided
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
 Önemli bir hedef olan 10.000 ETH geçildi.  

Sıradaki hedef 20.000 ETH, bakalım neler olacak.
sr. member
Şu anda neredeyse 9.000 ETH toplanmış durumda. Hafta sonu bir sürpriz olmazsa 10.000 ETH sınırı geçilecek gibi duruyor.
full member
Activity: 232
Merit: 100
Ben de şu 10 bin ethereum hedefini takip ediyorum. Sanırım yatırım yavaşladı yani günlük 400-500 ethereum gibi bir yatırım alınıyor görünüşe göre. Böyle giderse 15 bin ethereum gibi bir hedefi bulabilir. 
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yani hocam şu zamanda çok iyi toplanmış ve min seviyeyi geçmiş, kâr payı dağıtımına doğru gidiyor. proje yöneticileri bundan sonra reklama ağırlık vermeleri lazım artık.. Smiley başarılar..
sr. member
çeviri için teşekkürler. farklı bir proje. güzel olabilir ama çıkış zamanı yanlış sanki. şu an imza kampanyaları çoğu kişi de iex ve lun var.

çok iyi reklam yapılması lazım.. umarım başarılı olursunuz. gerçekten bu sıralarda pek ciddi proje yok..  Undecided Undecided

Rica ederim. Fazla proje var ortada. Hakkı olanlar istedikleri yatırımı alırlar umarım ne diyelim Smiley

Toplanan tutar 8.100 ETH'yi geçti.
legendary
Activity: 1320
çeviri için teşekkürler. farklı bir proje. güzel olabilir ama çıkış zamanı yanlış sanki. şu an imza kampanyaları çoğu kişi de iex ve lun var.

çok iyi reklam yapılması lazım.. umarım başarılı olursunuz. gerçekten bu sıralarda pek ciddi proje yok..  Undecided Undecided
sr. member

böyle olmasının şöyle avantajı oluyor aslında paranın çoğu dev olduğunda değerinin artması için çok çalışıyor ancak piyasada olcan coini geri almak için dump lanması gerekiyor.
dev de olan para değer kaybetmemesi için hem çalışmalı hemde koruması gerekiyor elinde paranın değerini!

Bu da farklı bir bakış açısı, yorum tabi neticede.  Cheesy
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
edg icodan anladigim kadari ile ico hazirlanirken ekip bir cambazlik yapiyor.
diyor ki %10 token ekibe ayrilacak, %90 token icoda dagitilacak. toplam 4m token var deniyor. fakat misal 1m ico satis gerceklesti, yani iconun toplami 1m %90 yapmasi gerekir, ekibe %10 ayrildiginda 1m crowdsale ile, 111k token ekibe ayrilarak toplam 1,111m token kalmasi gerekirken ekip cambazlik yapip 400k yi direkt kendisine ayiriyor.

ha ben bu ufak detayin pesinde degilim, ekip calisir hakkidir bisey demem fakat kagit uzerindeki bu kelime oyunlarina cok pis bilenir oldum bu aralar. yahu acik acik yaz o zaman ekibe totalin %10 u 400k ayrilacak diye eywallah.

böyle olmasının şöyle avantajı oluyor aslında paranın çoğu dev olduğunda değerinin artması için çok çalışıyor ancak piyasada olcan coini geri almak için dump lanması gerekiyor.
dev de olan para değer kaybetmemesi için hem çalışmalı hemde koruması gerekiyor elinde paranın değerini!
sr. member
diyor ki %10 token ekibe ayrilacak, %90 token icoda dagitilacak. toplam 4m token var deniyor. fakat misal 1m ico satis gerceklesti, yani iconun toplami 1m %90 yapmasi gerekir, ekibe %10 ayrildiginda 1m crowdsale ile, 111k token ekibe ayrilarak toplam 1,111m token kalmasi gerekirken ekip cambazlik yapip 400k yi direkt kendisine ayiriyor.

ha ben bu ufak detayin pesinde degilim, ekip calisir hakkidir bisey demem fakat kagit uzerindeki bu kelime oyunlarina cok pis bilenir oldum bu aralar. yahu acik acik yaz o zaman ekibe totalin %10 u 400k ayrilacak diye eywallah.

Bu sorunuzu bizzat sordum. Satılmayan yani yakılacak olan tokenlar tamamen yakılıyor. Yani satılmayan kısımdan hiçbir şahıs/departman pay almıyormuş. Yani olumsuz bir durum yok gibi.

Alınacak olan pay toplam token satışının %10'luk kısmı. Bunun da %4'ü geliştirici takıma; geri kalan %6'sı marketing ve PR çalışmasına gidecekmiş.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068

sr. member
Hedefe ulaşıp geçilmesi iyi olmuş kademe kademe demekki ilerleme sağlayacak. Ama proje için çok uğraşmaları lazım özellikle reklam alanı daha fazla olmalı çoğu kişi daha projeyi duymadı bile.

CEO ile telegramdan konuştum zaten 1 hafta önce. En azından imza kampanyasını kuvvetlendirmek lazım diye. PR'ın başındaki adamla da konuşuyoruz. İmza kampanyası geliştirilmeliydi. Bilinirliği az olmasına rağmen bence gayet iyi bir yatırım toplamdı 4 gün bile dolmadan. Zaten 13 mayısa kadar da epey süre var. Bakalım.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Hedefe ulaşıp geçilmesi iyi olmuş kademe kademe demekki ilerleme sağlayacak. Ama proje için çok uğraşmaları lazım özellikle reklam alanı daha fazla olmalı çoğu kişi daha projeyi duymadı bile.
sr. member
  Minimum hedef olan 7.500 ETH, ICO başlangıcından daha 4 gün dolmadan geçildi.   

Sıradaki hedef 10.000 ETH, bakalım neler olacak.
sr. member
Fikir iyi hoşta kaç tanesi milyon dolarlık fon topladı hiç biriside iddia ettiklerini gerçekleştirmedi gerçekleştirmeyi bırak fonları hiç ettiler. Takılmışız bounty peşine gözümüz kapalı adamları zengin ediyoruz.

Haklısınız hocam genel olarak. Bu adamların söylediklerine göre Ethbits Local platformları hazır. Bir tek iTrade denen şeyi ilerde yapacaklar. Elimizde proje somut var diyorlar yani yalan değilse.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Post başı mesaj atma bana göre icoda çok karlı olmuyor özellikle bu tarz icolarda diyebilirim. Birde artık herkes icolarda etherium tabanlı dağıtım yapmaya başladı. Pek bu imza kampanyasını karlı görmedim ama şimdilik daha başında yinede erkenden kestirip atmamak lazım.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Fikir iyi hoşta kaç tanesi milyon dolarlık fon topladı hiç biriside iddia ettiklerini gerçekleştirmedi gerçekleştirmeyi bırak fonları hiç ettiler. Takılmışız bounty peşine gözümüz kapalı adamları zengin ediyoruz.
full member
Activity: 232
Merit: 100
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. sanırım şimdilik imza kampanyasına katılan da yok. olursa da yorumlarsa sevinirim genel olarak projeyi.

dediğiniz gibi aslında haftalık mesaj atma yerine toplamda 50 mesaj atmak yapsalarmış çok daha fazla katılım olurmuş yani.
legendary
Activity: 1424
İmza kampanyası kârlı görünmüyor. Şartları ağır, millet alıştı burada 50 mesaj atıp bir dünya para kazanmaya. Özellikle son ICOlar çok kârlı oldu, artık post başı mesaj atmayla uğraşmıyor kimse. Taas gibi 50 post isteyip 30 BTC bütçe ayırsalar yüksek katılım olurdu.
Proje zaten işe yarar bir şeye benzemiyor.
sr. member
saulzaents
Rica ederim dostum. Adamların ellerindeki fikri satma yetenekleri düşük. Yoksa çok daha aktif ve duyulur olurdu bu proje. Biraz pasif kaldılar, kalmaya da devam ediyorlar.

John Wick

Hocam ben yatırım yapmadım, başka kampanyada olduğumdan dolayı imzaya da katılmadım ama projeyi çevirmek istedim Türkçe'ye belki imzasına katılan olur diye. Hoşuma gitti proje. Bakalım ne yapacaklar.  Smiley

Varsa aramızda Ethbits ile ilgili bir deneyimi olan burdan paylaşırsa sevinirim.
Pages:
Jump to: