Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] GEMS Merkezsiz ‘‘Mechanical Turk’’ Protokolü - page 2. (Read 627 times)

sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Pre ico ile ilgili net tarih açıklandı mı acaba ?

Pre ico ile ilgili net bir zaman verilmedi henüz, sanırım community progam için yapılan çalışmalar inceleniyor şuan. Çok fazla katılım oldu birkaç gün hatta hafta dahi sürebilir.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Projeyi yeni gördüm. Community programına katılacaktım ama ayın 8inde kapatmışlar başvuruları. Yine de takip edeceğim. Çeviri için teşekkürler.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Pre ico ile ilgili net tarih açıklandı mı acaba ?
newbie
Activity: 31
Community program için süre doldu mu ? Güzel bi icoyu kaçırdık yine sanırım  Undecided

Community programına katılmayan icoya katılamayacak mı ? Yoksa ön satış için mi gerekliydi bu community katılımı net bilgisi olan biri cevaplayabilir mi ?
newbie
Activity: 32
Community program için süre doldu mu ? Güzel bi icoyu kaçırdık yine sanırım  Undecided
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Proje çok farklı. Bu aşikar. Ekip sağlam. Advisor'lar sağlam. Acayip yerlere gelebilir
full member
Activity: 252
Merit: 100
Token satış gününü heycanlar bekliyorum.Ben hızlı bir çıkış yapacağını düşünenlerdenim.Borsaya girdiği hafta 5 kat yaparsa şaşırmam.

Tokensale e girmek istiyorsan GEMS community programına katıl !

Hocam sizden fikir almak istedim, community programına katılmak için çeviri dışında nasıl bir çalışma yapılabilir. Düşünüyorum ama aklıma pek bişey gelmedi açıkçası.

Dostum twitter üzerinden takip et , telegrama katıl ve genel olarak GEMS hakkında olan şeyleri paylaş.
Sorduğum soruyu zaten öncesinde cevaplamışsınız teşekkürler.
full member
Activity: 224
Bu arada çeviren arkadaş gerçekten baya emek harcamış belli oluyor.Emeğine sağlık insan aradığı cevapları kolayca bulabiliyor.
sr. member
Activity: 378
Advisor board'da aragon gibi district0x gibi projelerin kurucularını gördüm. Bu projelerle ortaklaşa bir çalışma içine girebilirler mi ? Girerlerse bu çalışma nasıl gerçekleşir merak ettim.

En önemli kişi Biz Stone , Twitter kurucusu Smiley
Biz Stone un olduğuna dikkat etmemiştim.Görünce daha da bir heycanlandım bu proje minimum 10 kat yapar.
full member
Activity: 350
Merit: 171
Gems protokolün olması çok iyi bence, işçi ve iş verenin buluşup görevlerini gerçekleştirmesi projenin sürekli gelişmesine yardımcı olacaktır. Eğer dediklerini gerçekleştirirlerse çok başarılı olabilecek bir proje.

Birbiri ardına gelen bankacılık ve ödeme sistemi projelerinden sonra güzel ve yenilikçi bir soluk getirdi proje. Bahsettikleri geliştirmeleri başarılı şekilde yapabilirlerse founderdan yatırımcısına ve kullanıcısına çok kazandıracağı kesin. PoS mantığının bi adım öteye taşınması şeklinde yorumlanabilir.
full member
Activity: 252
Token satış gününü heycanlar bekliyorum.Ben hızlı bir çıkış yapacağını düşünenlerdenim.Borsaya girdiği hafta 5 kat yaparsa şaşırmam.

Peki nasıl Gems communitye katılabilirim?
hero member
Activity: 630
Merit: 503

Hocam sizden fikir almak istedim, community programına katılmak için çeviri dışında nasıl bir çalışma yapılabilir. Düşünüyorum ama aklıma pek bişey gelmedi açıkçası.

Dostum twitter üzerinden takip et , telegrama katıl ve genel olarak GEMS hakkında olan şeyleri paylaş.

Ben photoshop becerimi kullanıp birkaç toplantının görüntülerimi gemsle değiştirmeyi düşünüyorum. Ciddi anlamda bir kontrol olacak mı acaba, olacaksa çok rahat yakalanabilirim Cheesy

Kontrol cok ciddi olacak ve fake proof of care kabul etmeyecekler bence hic denemeyin boşuna
member
Activity: 85
Merit: 10
Earn with impressio.io

Ben photoshop becerimi kullanıp birkaç toplantının görüntülerimi gemsle değiştirmeyi düşünüyorum. Ciddi anlamda bir kontrol olacak mı acaba, olacaksa çok rahat yakalanabilirim Cheesy
newbie
Activity: 29
Gems protokolün olması çok iyi bence, işçi ve iş verenin buluşup görevlerini gerçekleştirmesi projenin sürekli gelişmesine yardımcı olacaktır. Eğer dediklerini gerçekleştirirlerse çok başarılı olabilecek bir proje.
hero member

sr. member
Activity: 329

hero member
Advisor board'da aragon gibi district0x gibi projelerin kurucularını gördüm. Bu projelerle ortaklaşa bir çalışma içine girebilirler mi ? Girerlerse bu çalışma nasıl gerçekleşir merak ettim.

En önemli kişi Biz Stone , Twitter kurucusu Smiley
hero member

member
Activity: 87
Merit: 10
hero member
Çeviri için teşekkürler. Projeye olan inancınız baya yüksek olmalı ki avatarınızı ve imzanızı da projeyi paylaşmak için kullanmışsınız. Bu kadar üstüne düşülüyorsa yatırım yapmakta fayda var bence.

Projenin oluru var mı pek düşünmüyorum ben. Ortada pek bişey olmayan projeler bile kaç kat yapıyor bu projede neden yapmasın Smiley

Bu ara zaten çok hype var bence kesinlikle girmelisin
Pages:
Jump to: