Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] GEMS Merkezsiz ‘‘Mechanical Turk’’ Protokolü - page 3. (Read 627 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
Token satış gününü heycanlar bekliyorum.Ben hızlı bir çıkış yapacağını düşünenlerdenim.Borsaya girdiği hafta 5 kat yaparsa şaşırmam.
member
Activity: 83
Merit: 10
Çeviri için teşekkürler. Projeye olan inancınız baya yüksek olmalı ki avatarınızı ve imzanızı da projeyi paylaşmak için kullanmışsınız. Bu kadar üstüne düşülüyorsa yatırım yapmakta fayda var bence.

Projenin oluru var mı pek düşünmüyorum ben. Ortada pek bişey olmayan projeler bile kaç kat yapıyor bu projede neden yapmasın Smiley
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Ekip başarılı görünüyor özellikle advisor listesi gayet zengin. Ama kurucu ekip için 2 kişi çok yetersiz değil mi ? Bir de bu kişilerin blockchain konusundaki uzmanlık seviyeleri nedir ? bu konuyla ilgili de fazla bilgi verilmemiş. Reklamı güzel yapılmış projenin ama sonuç olarak sınıfta kalabilir benden söylemesi.

Ekip tokensale den sonra takımı büyük çapta genişletecek, zaten adamlar o yüzden crowdsale yapıyor Smiley
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bayadır benimde takibimde proje. Kurucusu Harward terk olsa bile Cheesy iş yapacağa benziyor. Böyle hype'lı projeler en az bi 3 kat bırakıyor, hızlı bir binance girişi bekliyorum ben
Ben çok güveniyorum Harward terklerin ne işler yaptığını gördük.Bazı durumlarda önüne çıkan imkanları değerlendirmek daha doğru oluyor Wink
member
Activity: 85
Earn with impressio.io
Ekip başarılı görünüyor özellikle advisor listesi gayet zengin. Ama kurucu ekip için 2 kişi çok yetersiz değil mi ? Bir de bu kişilerin blockchain konusundaki uzmanlık seviyeleri nedir ? bu konuyla ilgili de fazla bilgi verilmemiş. Reklamı güzel yapılmış projenin ama sonuç olarak sınıfta kalabilir benden söylemesi.
hero member
Sağolasın çeviri için takibimde olan bir projeydi ama bounty konusu gözümden kaçmış sanırım, bounty linkini konuya ekleyebilir misiniz?

Hocam projenin bounty'si yok malesef. Proof of care süreci dahilinde yaptım çeviriyi, yukarıda da bahsedilen projeye katılım şartlarından biri.

ah deli edecek beni bu proof of care olayı.allahtan experty de çok fazla bişey istemediler bikaç beğeni ve paylaşımla çözdüm işi.bide bununla uğraşacağım şimdi

Evet sürekli yeni şeyler çıkıyor Smiley Quanstamp çıkardı ve şimdi herkes bu sistemi uyguluyor. Hype olayı bence.
full member
Activity: 350
Ben proof of care olayını tam olarak anlamadım. Neye göre kabul edecekler, yatırım hakkını neye göre verecekler yani kısaca yapılan çalışmanın geçerliliğini proje ekibi hangi kıstaslara göre belirleyecek. Mesela kellendil bir çeviri yapmış projeyle ilgili. Gems fotoğrafının çıktısını alıp atan kişi kellendille aynı yatırım hakkına mı sahip olacak, bu rakamlar nasıl belirlenecek ?
member
Activity: 126
mantıklı bir olay yapay zekanın bir insan kontrolünde olması zaten gerekiyordu, belirli bir kazanç koyulması da şeçilme şansını arttırmış.
full member
Activity: 224
Yapılan iş doğrultusunda kazanç sağlama olayı herkesin emeğinin karşılığını almasını sağlayacak.Ben kesinlikle güvenilir bir proje olduğunu düşünüyorum.
full member
Merit: 110
Mantık olarak freelancing projelerine benzettim biraz. Ama farklı ve güzel yanı, direk işverenlere ve işçilere çalışılacak platformu sunması. Böyle özgün projeler her zaman dikkatimi çekmiştir.

Her projede olduğu gibi şu soruyu soruyorum kendime, acaba gerçekleştirilebilir bir fikir mi ?

Demoyu inceleme fırsatım olmadı henüz ama inceledikten sonra onunla ilgili görüşlerimi de yazarım buraya
member
Activity: 81
Videoyu bende çok beğendim yalın ve güzel bir ingilizceyle anlatılmış, whitepaper'ın da Türkçesi olsaymış hiçte fena olmazmış ama çokta abartmamak lazım istekleri teşekkürler çeviri için Smiley
hero member
Telegram da olduğu gibi forumda da ilgi yoğun gibi duruyor projeye. Pre ico 8 Ocak'ta mı yoksa sadece Gems Community Program katılımlarının mı son günü onu tam olarak anlayamadım ?

8 Ocak 2017 11:59 PST kadar community program çalışmanızı yapıp websitesi üzerinden kaydınızı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra ön satış yatırım hakkınızla ilgili bilgilendirici bir mail alacaksınız proje ekibinden.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Telegram da olduğu gibi forumda da ilgi yoğun gibi duruyor projeye. Pre ico 8 Ocak'ta mı yoksa sadece Gems Community Program katılımlarının mı son günü onu tam olarak anlayamadım ?
full member
Activity: 336
Kellendil forumda baya eskisin paylaşımlarını ciddi şekilde takip ediyorum. Sanırım Quantstamp'te de böyle bir çalışma yapmıştın ve hali hazırda 10 kattan fazla kazandırdı o proje de. Bunun da başarılı olacağına şüphe yok. Umarım katılımı çok zorlaştırmazlar.
member
Activity: 79
Ico sürecine kadar alfaların yayınlanacak olması çok güzel bana göre. Bazı projeler 2019 2020'ye kadar bekletiyor yatırımcıları ama bunda böyle birşey yok gibi buda projeyi güzel kılıyor.

Keşke bounty programı olsaydı da katılabilseydik güzel kazandırabilirdi.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bayadır benimde takibimde proje. Kurucusu Harward terk olsa bile Cheesy iş yapacağa benziyor. Böyle hype'lı projeler en az bi 3 kat bırakıyor, hızlı bir binance girişi bekliyorum ben
full member
Merit: 171
Çeviri için teşekkürler hocam. Güzel bir proje telegramlarında çok fazla katılımcı var. Baya bi hype var gibi duruyor projede.

Proof of care için çok az vaktimiz kalmış ama hızlı bir şekilde bişeyler yapmaya çalışacağım bende Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Sağolasın çeviri için takibimde olan bir projeydi ama bounty konusu gözümden kaçmış sanırım, bounty linkini konuya ekleyebilir misiniz?

Hocam projenin bounty'si yok malesef. Proof of care süreci dahilinde yaptım çeviriyi, yukarıda da bahsedilen projeye katılım şartlarından biri.

ah deli edecek beni bu proof of care olayı.allahtan experty de çok fazla bişey istemediler bikaç beğeni ve paylaşımla çözdüm işi.bide bununla uğraşacağım şimdi
hero member

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
hocam yarım saat oldu daha inceleyeli. Smiley çok hızlısınız. teşekkürler çeviri için. telegramdan yazacaktım türkçe çeviri alındı mı diye. sonradan vazgeçtim. güzel proje gerçekten videosuna hayran kaldım. farklı bir şeyler yapacak kesinlikle. birileri çalışacak bizim yerimize ama kim. Cheesy başarılar.
Pages:
Jump to: