Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Incent: İlk evrensel, tüccar destekli sadakat platformu. - page 2. (Read 5100 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
ehh sonunda düzgün bir yere eklendi, borsaya atıcam ama waves yetmiyor 1 yada yarım waves atabilecek var mı?

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=INCNT_BTC

Openledgerde tutuyordum uzun süredir. Şimdi buraya aktardım. Umarım beklenen hareket olur da biraz fiyatlanır. 25 k ları görse harika olur aslında.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
ehh sonunda düzgün bir yere eklendi, borsaya atıcam ama waves yetmiyor 1 yada yarım waves atabilecek var mı?

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=INCNT_BTC
hero member
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bu nasıl bir saçmalık?!

Incentleri niye hala ICO sayfasında tutuyorsun ki? Waves adresine çekmen lazım. Waves cüzdanı kur oradaki adresine iste, assets sayfasında gözükecek Incentlerin. Son çekim tarihi vardı galiba tam hatırlamıyorum. Ben uzun zaman önce kendi cüzdanıma çekim yaptım, düzgün bir borsaya girmesini bekliyorum.
hero member
Bu nasıl bir saçmalık?!

Henüz openledger dışında bir borsaya girmediği için, oradaki fiyatı baz almış olabilir hocam. Bir girip bakın isterseniz openledgere. Oradaki fiyat ne durumda. Büyük borsalardan birine girmesini bekliyor herkes.

800dolar gösteriyordu düştüğü değere bak, bahsi geçen sitede sorun var sanırım.
sr. member
Bu nasıl bir saçmalık?!

Henüz openledger dışında bir borsaya girmediği için, oradaki fiyatı baz almış olabilir hocam. Bir girip bakın isterseniz openledgere. Oradaki fiyat ne durumda. Büyük borsalardan birine girmesini bekliyor herkes.
hero member
Bu nasıl bir saçmalık?!

hero member
Incentler WAVES hesaplarına asset olarak eklenmiş. Fiyatı openledger'da 14500 sat civarında görünüyor ama aktif alış/satış henüz yok. 25000 sat olsa bile ICO'dan alanlar ve imza kampanyasına girenler için güzel bir yatırım olacaktır.

5K sat ben mi yanlış görüyorum, keşke mesajı daha önce görseydim de saysaydım.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Incentler WAVES hesaplarına asset olarak eklenmiş. Fiyatı openledger'da 14500 sat civarında görünüyor ama aktif alış/satış henüz yok. 25000 sat olsa bile ICO'dan alanlar ve imza kampanyasına girenler için güzel bir yatırım olacaktır.
sr. member
Incent dağıtımları devam ediyor. Şu an sadece openledger platformunda satışı var. Ama orası da pek hacimli değil. Büyük borsalar için 2017 yi beklemekten başka çaremiz yok. Şöyle 50 k Sat gibi bir fiyatı olsa, tadından yenmez =)
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Haftasonuna ödemelerin devamı yapılacak demişlerdi şimdi gelecek hafta yapılacak diyorlar. Sürekli erteliyorlar zaten kabul eden düzgün borsa yok henüz. Bittrexe girecek gibi görünüyor oradan dumplarız artık.
hero member
Ana konuda duyuru yapılmış. Küçük bir problemi incelemek üzere dağıtımı durdurmuşlar, yakında devam edeceklermiş. Adresi nasıl girdiğinizin bir önemi yokmuş.

Aynen dediğiniz gibi. Adresi nasıl girdiğinizin önemi yok. 1W ile başlıyor ise, baştaki 1W yi çıkarıp o şekilde baz alıyorlar adresinizi. Siteyi de tam olarak oturtamadılar zaten. Umuyorum bir hafta içerisinde düzene girer hepsi.

Ne zaman pazara çıkar, bununla ilgili bir bilgi var mı?
sr. member
Ana konuda duyuru yapılmış. Küçük bir problemi incelemek üzere dağıtımı durdurmuşlar, yakında devam edeceklermiş. Adresi nasıl girdiğinizin bir önemi yokmuş.

Aynen dediğiniz gibi. Adresi nasıl girdiğinizin önemi yok. 1W ile başlıyor ise, baştaki 1W yi çıkarıp o şekilde baz alıyorlar adresinizi. Siteyi de tam olarak oturtamadılar zaten. Umuyorum bir hafta içerisinde düzene girer hepsi.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
banada gelmemiş 1w li şekilde girdik sıkıntı olmaması lazım,
hero member
Bu gerizekalılar Waves altyapısını kullandığı için problemler daha şimdiden başladı. Bana Incentler gelmemiş, problemin Waves adres algoritmasından kaynklanmış olabileceği aklıma geldi. Siz adres girerken 1W3 ile başlayarak mı girdiniz yoksa direk 3 ile başlayarak mı? Aynı sorunu Bittrex depozitlerinde de yaşamıştık.

Waves cuzdanına mı çekiyoruz bunu, anlamadım ben?

Edit: Ben 1w olarak tanımlamıştım 4 gün önce tanımsız diye gelmiş, yeni chrome client eklentisi ile bakınca incent diye görünüyor.

Benim merak ettiğim bu incentler ne kadar bekleyecek bizde, sonrasında nasıl elden çıkaracağız?
legendary
Bu gerizekalılar Waves altyapısını kullandığı için problemler daha şimdiden başladı. Bana Incentler gelmemiş, problemin Waves adres algoritmasından kaynklanmış olabileceği aklıma geldi. Siz adres girerken 1W3 ile başlayarak mı girdiniz yoksa direk 3 ile başlayarak mı? Aynı sorunu Bittrex depozitlerinde de yaşamıştık.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Bu ico bitti mi bitmedi mi?
Kafalarına göre uzatıyorlar ama bir hareket yok.
bitti
hero member
Bu ico bitti mi bitmedi mi?
Kafalarına göre uzatıyorlar ama bir hareket yok.
legendary
Waves cüzdanı VPN vs. kullanıyorsanız açılmıyor. VPN kapatıp girmeniz gerekiyor yoksa sürekli hata verir.
Incentin imzadan güzel getirisi olacak gibi görünüyor. Sadece 30 mesaj attığımızı düşünürsek en azından 0.10 BTC gelse bu kadar süre kaldığımıza değer.
Pages:
Jump to: