Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Monkey Capital - Merkezi Olmayan Hedge Fonu (Güncellendi) - page 4. (Read 6859 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
Kesin bunlar yatırımı dışardan buyuk yatırımcılar vasıtasıyla buldular ve işi kapattılar.  Zaten güçlü bağlantıları var bounty yapmasalardı da olurmuş. Kampanyaya katılıp stake alan varsa hayırlı olsun. Güzel birşeyler bırakır bence.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
imzaları kaldırabilirsiniz yazmış ana konuya. acaba bounty yeniden başlayacak mı ico başlangıcına kadar? yoksa bitti mi
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Bunun imza kampanyasını nasıl kaçırdık bilmiyorum, ilk sayfadaki olumsuz yorumlar yanlış düşünmemize sebep oldu galiba.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Arkadaşlar yönetimin aldığı karara göre kampanyalar tamamlanmıştır, şuan her kampanya için sırasıyla Stake sayılıyor. Umarım katılan arkadaşlar iyi oranlar almıştır

adam saymış bitirmiş bile hızlı çıktı valla bizim stakeleride vermiş sağolsn Smiley imzayı taşımamız gerekecek mi hala yoksa bekleyelim mi?

Büyük ihtimalle ico başlangıcına kadar duracaktır ama yine de colorlessk in duyuru yapmasını beklemenizde fayda var. Baya hızlı saymışlar Smiley
hero member
Activity: 504
Arkadaşlar yönetimin aldığı karara göre kampanyalar tamamlanmıştır, şuan her kampanya için sırasıyla Stake sayılıyor. Umarım katılan arkadaşlar iyi oranlar almıştır

adam saymış bitirmiş bile hızlı çıktı valla bizim stakeleride vermiş sağolsn Smiley imzayı taşımamız gerekecek mi hala yoksa bekleyelim mi?
sr. member
hero member
imzaları saymaya başlamıi colorlessk umarım bizim stakeleride veriri boşuna kasmış olmayız. ico sonuna kadar sürmesi gerekiyordu normalde neden erken bitirdiler anlamış değilim emeğimiz çöpe gitmez inşallah
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
imzasına girmek istedim ama alımları kapatmışlar, güzel proje bu adamlar çok sağlam duruyor finans sektörüyle baya ilgililer ve mny lerin yrarısı şimdiden satılmış deniyor. ICO tahmin ettiğimizden erken bitebilir
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
fazla inceleyemedim gerçi incelesemde fazla anlamam. hangi ico iyi hangisi kötü anlayamıyorum.bu sıralar sürüsüne bereket,hergün bir ico. Hangi icoda çok para toplanıyorsa,bende iki üç birşeyler bende atıyorum Grin
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bu projeye başlarda ısınamadım ama sonradan güven verdi , ekibi inceledim wp yi okudum çeviren arkadaşa teşekkürler bu arada baya uğraşmış heralde, anlamadığım coeval geçen günler 1200 usd leri gördü geçti sonra neden çakıldı? icosuna üzmeyecek bi miktarla katılmayı düşünüyorum
sr. member
Bu hedge fonlar bir tek bana mı güven vermiyor? Regüle edilmeyen bir piyasada her türlü riske açık şekilde bir fon oluşturmak, bunu profesyonelce yönetmek vs. hukukun işlemediği bir ortamda ne kadar gerçekçi? Sanki paraları toplayalım da önümüze bakarız düşüncesinde hareket ediyorlar. Konuyu biraz okudum bounty dışında konuşulan bir şey yok. Kimse projeyi incelememiş sanırım.

Hedge fonları üzerine yeni yeni projeler çıkmaya başladı, bu konuda haklısınız. Teknik raporu bizzat inceledim ve çevirisini yaptım, özenle ve alanında profesyonel insanlar tarafından hazırlanmış bir whitepaper. Eğer incelerseniz biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz. ICO daha başlamadan çoğu tokenin satıldığı söyleniyor. Ayrıca kripto dünyası her projenin batması ve ekibin kaçması gibi ihtimaller var fakat ekipteki insanlar medyada göz önünde olduğu için aslında çoğu projeye göre daha fazla güven veriyor. Ayrıca yönetim kurulundaki birisi her hafta şirketinde konferans veriyor ve soruları yanıtlıyor. İngilizce forumda belki gidenler olmuştur. Topladık gidiyoruz deme durumları olacağını düşünmüyorum

Türkçe Whitepaper'a buradan ulaşabilirsiniz: https://drive.google.com/file/d/0B1Jito5TzLYJc0lXaFQ5NG5wcEk/view
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bu hedge fonlar bir tek bana mı güven vermiyor? Regüle edilmeyen bir piyasada her türlü riske açık şekilde bir fon oluşturmak, bunu profesyonelce yönetmek vs. hukukun işlemediği bir ortamda ne kadar gerçekçi? Sanki paraları toplayalım da önümüze bakarız düşüncesinde hareket ediyorlar. Konuyu biraz okudum bounty dışında konuşulan bir şey yok. Kimse projeyi incelememiş sanırım.
hero member
formlar kapatılmış yenü üye alınmıyor fakat postları ne zamana kadar tamamlamak gerekiyor bi açıklama yapılmamış ico sonuna kadar süresi vardır inşallah bışuna girmiş olcaz yoksa imzaya
sr. member
Sosyal medya kampanyasını ayrı yürütüyorlardı dün tweet atmayı durdurun diye mesaj atmış geçici olarak mı bilmiyorum umarım öyledir ne güzel btc olarak ödeme alıyorduk.

mesajdan anladığım kadarıyla geçici olarak kapattı alımları herhalde bi güncelleme gelecek kampanyayla ilgi beklemedeyiz. kapanırsa imzadan da bişey alamayacağız çünkü Smiley ICO dan önce kapaması saçmalık olur kurallarada falan değişkliğe gidecek heralde veya sayımdan sonra devam edin diyecek

Bounty kampanyası kapatılmış arkadaşlar. Colorlessk'e bu durumdan bahsettim, umarım tekrar açarlar yoksa çoğu kişi daha mesajlarını tamamlayamadan kampanya bitmiş olacak.
hero member
Sosyal medya kampanyasını ayrı yürütüyorlardı dün tweet atmayı durdurun diye mesaj atmış geçici olarak mı bilmiyorum umarım öyledir ne güzel btc olarak ödeme alıyorduk.

mesajdan anladığım kadarıyla geçici olarak kapattı alımları herhalde bi güncelleme gelecek kampanyayla ilgi beklemedeyiz. kapanırsa imzadan da bişey alamayacağız çünkü Smiley ICO dan önce kapaması saçmalık olur kurallarada falan değişkliğe gidecek heralde veya sayımdan sonra devam edin diyecek
sr. member
Activity: 336
hero member
yönetici kampanya için bugün sayım yapacakmış heralde kısa süreli alımlar kapalı olacakmış.
sr. member
Activity: 322
Icolar icin saglam bir paylasim platformuna ihtiyacimiz var son zamanlarda girdigim icolara kisa vadede nedense guvenim yok.Sirf etherin dususunden oturu surekli kafama yatan icolara giriyorum.En son pillar kotu oldu benim icin adam gibi bir borsayada girmiyorlar ki degerlensinler.
Dun twitterde oylama vardi bir ico icin hangi borsaya girsin diye.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ico katilim icin size sunulan bir arayuz,hepsinde olmaz ama wetrust ve taas da panel vardi ico bitene kadar tokenler orda duruyordu sonra mew cuzdanina veya borsaya cekebiliyorsunuz ben ikisinide borsadaki cuzdanlara cekmistim.Veya tezos panelsiz aldiginiz token icin withdraw yapacaginiz bir yer yok beya bugun katildigim INVESTFEED mesela direk mew adresine gonderdi tokenleri.Mew icin bir custom degeri veriyor onu mew icinde tanimlayinca tokenler gorunuyor.Siz bunlari cok dert etmeyin hepsinin bir cozumu var onemli olan ico fiyatinin altina dusmeyen proje bulabilmek

Son dönemde ico fiyatının altına düşebileceğini tahmin etmediğimiz projeler de düştü. Piyasanın çalkantılı hali buna sebep diye düşünüp avunuyorum. Sonm faciasından sonra inancım kırılmış olsa da bir şeye ikna oldum. Zamanın gerekliliği. Bunu da şuna dayanarak söyledim: Ocak - Mart arası dağıtılan ico'lar bu çalkantıdan etkilenmediler. (ico fiyatı bazında)
sr. member
Activity: 322
Ico katilim icin size sunulan bir arayuz,hepsinde olmaz ama wetrust ve taas da panel vardi ico bitene kadar tokenler orda duruyordu sonra mew cuzdanina veya borsaya cekebiliyorsunuz ben ikisinide borsadaki cuzdanlara cekmistim.Veya tezos panelsiz aldiginiz token icin withdraw yapacaginiz bir yer yok veya bugun katildigim INVESTFEED mesela direk mew adresine gonderdi tokenleri.Mew icin bir custom degeri veriyor onu mew icinde tanimlayinca tokenler gorunuyor.Siz bunlari cok dert etmeyin hepsinin bir cozumu var onemli olan ico fiyatinin altina dusmeyen proje bulabilmek
Pages:
Jump to: