Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Monkey Capital - Merkezi Olmayan Hedge Fonu (Güncellendi) - page 5. (Read 6859 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
Daha once ico ya hic katilmadigim icin soruyorum kusura bakmayin. Simdi ben bu ico ya 1btc ile katilmak istiyorum mesela ben bunu gondericem onlar bana karsiliginda kendi coinlerini mi gondericekler ? Eger oyle ise herhangi bir walletlari yoktur diye tahmin ediyorum nasil gondericekler yada baska bir durum mu oluyor ? Rica etsem biri beni aydinlatabilir mi bu konuda ?
Merhaba projesine gore degisir hemen kendi tokenleri gondermeyebilirler panelde saklarsiniz cuzdan acilinca veya borsaya girince cekersiniz veya mew gibi multi coin destekleyen cuzdana erc20 standartindaysa custom olarak ekler oyle cekersiniz tokenleri

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Panelde saklarsiniz dediginiz nedir acaba ?
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
singapurdayim gidip adreslerine baksam mi konussam mi diye dusunuyorum bazen Smiley

Loud capital haftanın 3 günü konferans düzenliyor. Yatırımcıların sorularını cevaplıyor, şimdilik Singapur için böyle bi imkan Yok fakat ben orda olsam bi uğrardım Smiley
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Daha once ico ya hic katilmadigim icin soruyorum kusura bakmayin. Simdi ben bu ico ya 1btc ile katilmak istiyorum mesela ben bunu gondericem onlar bana karsiliginda kendi coinlerini mi gondericekler ? Eger oyle ise herhangi bir walletlari yoktur diye tahmin ediyorum nasil gondericekler yada baska bir durum mu oluyor ? Rica etsem biri beni aydinlatabilir mi bu konuda ?
Merhaba projesine gore degisir hemen kendi tokenleri gondermeyebilirler panelde saklarsiniz cuzdan acilinca veya borsaya girince cekersiniz veya mew gibi multi coin destekleyen cuzdana erc20 standartindaysa custom olarak ekler oyle cekersiniz tokenleri
newbie
sr. member
Bu proje ve investfeed aynı tarz projelermi? Iconomi gibi fon yönetim sistemimi... eğer öyleyse bu tarz projeler bihayli çoğalmış oluyor. iconomi,taas vs...
Alakasizlar hocam,investfeed sosyal platform tabanli.Monkey daha cok targetcoin,brickblock tarzi bir proje.Invest yatirimlarina guvenilen uzmanlarin paylasimlarini canli olarak izleme temeli uzerine kurulu.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Ateist olduğum için maymun reise 0.75BTC atarım.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bu proje ve investfeed aynı tarz projelermi? Iconomi gibi fon yönetim sistemimi... eğer öyleyse bu tarz projeler bihayli çoğalmış oluyor. iconomi,taas vs...
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Bende imzasına katıldım biraz araştırdıktan sonra ,tutar gibi proje başındaki adamlar parayla oynuyor ve finans işinden anlayan adamlar sırf o yüzden girdim imzasına,beni yanıltamaz inş. whitepaper de türkçe ye çevrilecek mi incelemek lazım biraz?
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
singapurdayim gidip adreslerine baksam mi konussam mi diye dusunuyorum bazen Smiley

iyi fikir hocam bizede aktarırsanız düşüncelerinizi çok memnun olıuruz  Smiley
newbie
full member
Activity: 266
Merit: 242
Aynen bende sirf ekibin icindeki adamlarin bile guzel para toplama potansiyelleri oldugunu dusunuyprum.Iconomi ve taas dan farki ekibin daha kalantor olmasi.Bence bu ekip guzel seyler yapabilir
sr. member
Bu adamlar saglam para toplarsa sasirmicam acikcasi finans sektorunde hatiri sayilir tanidiklari oldugunu dusunuyorum bu abilerin

Ekibin içinde 4 farklı şirket var ve bu şirketlerin hali hazırda onlarca çalışanı var burada 3 kişiyi görmeniz ekipte az kişi olduğunu düşünmenize sebebiyet vermesin.

Waves Dex'te işlem hacmi arttıysa coevel sayesinde arttı. Daniel zaten yıllarca hedge fonları yönetmiş birisi. En başından beri fonlarını yönettiği bir kaç insanı sisteme dahil etse bile rahatlıkla monkey.capital 'i faliyete geçirir ico falan ne gerek var bunlara diye düşünüyordum ki bu hamleyi yaptılar ve tokenlerin %35-40'ını büyük şirketlere sattılar belki daha da satış yapacaklardır.
sr. member
Bu adamlar saglam para toplarsa sasirmicam acikcasi finans sektorunde hatiri sayilir tanidiklari oldugunu dusunuyorum bu abilerin
full member
Activity: 210
Merit: 100
evet adamların işi bu. yatırmcıları ikna etmek. herbiri ayrı yerlerde ama yapınca sorun yok ben isteyincemi sorun var?
istedimde ne fazla geldi ?

Seni ikna etmek için adamlar iletişim kanalları açmışlar işte bende orada sorularını sor ikna ol diyorum, hayır senin istediğin tarzda buraya gelip ikna eden bir ico ekibi göster ben özür dileyeyim senden, ayrıca gerginliğe gerek yok, relax.

niye gerginlik olsun slmn insan gibi konuşyoruz.
bence istediğim normal sence deil. bu kadar.
sr. member
Activity: 336

Coeval haricinde bir de mny token çıkacak anlaşılan. Bu ikisi arasındaki bağı tam anlayamadım nasıl yürütülecek? İkisinin fiyat artışı düşüşü paralellik mi göstererek gidecek acaba? Bu tarz ikili sistem ilk defa galiba.
sr. member
Activity: 336
evet adamların işi bu. yatırmcıları ikna etmek. herbiri ayrı yerlerde ama yapınca sorun yok ben isteyincemi sorun var?

Seni ikna etmek için adamlar iletişim kanalları açmışlar işte bende orada sorularını sor ikna ol diyorum, hayır senin istediğin tarzda buraya gelip ikna eden bir ico ekibi göster ben özür dileyeyim senden, ayrıca gerginliğe gerek yok, relax.
sr. member
10.000 MNY Fiyatı 1 Coevel'dir arkadaşlar, monkey.capital den bakabilirsiniz. Ayrıca wavesdex te onay almış bir coindir.

Bugüne kadar yapılan icolardan farklı bir ico bizi bekliyor, ikili ico dedikleri bir sistem oluşturmuşlar bununla ilgli ayrıntılı bilgiyi paylaşacağım. Whitepaper'ı önümüzdeki hafta çevirmiş olacağım, takip etmeye devam edin.

Ayrıca bounty kampanyalarını takip etmek için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz:
Twitter kampanyası: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2009523.new#new
Bounty kampanyası: https://bitcointalksearch.org/topic/deleted-2010103
full member
Activity: 210
Merit: 100
saol mirallas

araştırıyorum bu projeyi.

Pek olumlu düşünmüyorum ama burada yazan arkadaşlar ekibi çok övüyor. Hiçbirini tanımıyorum yada bilmiyorum ama ben pek ısınamadım projeye. Ismi gerçekten çok ofsayt.

bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar.
türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz?

Adamların işi gücü yok Türkçe bölümüne gelip seni ikna için mi uğraşacaklar hocam? Sorularınız varsa slack, telegram vs kullanarak sorarsınız adamlara. Hayır yani dediğiniz şekilde yapan bir ekip hiç bir icoda görmedim ben.

sr. member
Pek olumlu düşünmüyorum ama burada yazan arkadaşlar ekibi çok övüyor. Hiçbirini tanımıyorum yada bilmiyorum ama ben pek ısınamadım projeye. Ismi gerçekten çok ofsayt.

bende ısınamadım bunlara. tanımıyorum ama. bişede demeyelim arkalarından. bi araştıralm görelim neymş kimmiş bu arkadaşlar.
türkçe bölüme davet etsekte gelseler. tanıtsalar kendilerini. başlık açan arkadaş bi davet etsin derim ben. siz ne dersniz?

Slmn'ın dediği gibi bunun için David ya da diğer ekip üyelerinin buraya gelmesine gerek yok. Sorunuz varsa sizi Slack grubumuza bekleriz. Davet adresi: https://mkinvites.herokuapp.com
Her türlü sorunuza bizzat yöneticilerden yanıt alacağınıza sizi temin ederim. Projeyle ilgili bir sorununuz varsa bana da ulaşabilirsiniz, forum üzerinden ya da slack kanalından da ulaşabilirsiniz aynı nicki kullanıyorum. Yöneticilerden birini buraya davet edebilirim, böyle bi teklifi geri çevireceklerini de düşünmüyorum fakat bu sefer de adamların işi gücü yok mu Türkçe foruma gelmişler muhabbetinin döneceğine eminim Smiley

Ayrıca, ekip şuanda büyük kurumsal firmaların talebi doğrultusunda ek fon topluyor ve bu yüzden toplam halka arz miktarında bir azalma söz konusu olacak. Ico nun tarihinin ertelenmesine de büyük firmalardan gelen bu talep neden olmuştur. Ico 8 ağustos ile 9 eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
Pages:
Jump to: