Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] STUFFGOGO | MOBİL E-TİCARET PLATFORMU MASRAFSIZ VE KISITLAMASIZ - page 3. (Read 4777 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
ICO'nun bitmesine 12 gün kaldı.
%20 referral bonusu getirmişler. Ayrıca bu hafta yatırım yapanlar için 1-5 ETH arası %10, 5-10 ETH arası %20, 10 ETH ve fazlası için %50 bonus varmış. Gelen yatırım az olunca yatırımcı çekmek için güzel bir hamle olmuş.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ne yalan söyleyeyim bende çok ümitliydim bu projeden ve duruma göre yatırım bile yapmayı düşünüyordum ama malesef çok sönük kaldı ico, yakında iptal edeceklerini düşünüyorum hatta. Allah'tan önden göndermedim parayı bekledim yoksa boşa gitmiş olacaktı,iade ederler sanırım gönderenlerin parasını. bi de blocklancer dan ümitliydim oda fena patladı
hero member
5 günde 10 Ether daha topladı ve 132 Ethere ulaştı. Daha 15 günü var ama bu projeye ölü doğdu diyebiliriz.
Geleceği olan bir proje gibi görünüyordu ama fena çuvalladı.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Projeyi geliştirecek 5 kuruş paraları yok mu da iptal olsun. Başkasının parasıyla proje yapmak kolay olsa gerek biraz da kendileri risk alsın bakalım
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bounty başlığı uçmuş. Halen daha imzaları taşıyoruz.

Ne olacağı hakkında bir fikri olan var mıdır?

Tamam mı devam mı projeye? Bounty başlığı yok ise imzaları taşımanın ne anlamı var. Spreadsheet'e de ulaşamadım mobilden. Acaba mesajları saymaya devam ediyolar mı bilemedim...
Konudaki bounty linki başından beri çalışmıyordu zaten 😂
Linki burada hocam
https://bitcointalksearch.org/topic/m.20387503

Çok teşekkür ederim hocam. Evet duruyormuş sayende buldum Smiley izindeyim bir süredir. Ofisteki pcde kayıtlı tüm siteler linklerim falan. Cepten de ancak bu kadar araştırabiliyorum işte. Ama bir sıkıntım daha var Smiley eskiden spreadsheette stakeleri görebiliyorduk. Benim telefondan mı kaynaklı bilemedim ama şimdi stake kısmını kaldırmışlar mı ben mi bulamadım yine? Smiley

Sadece başlangıç mesaj sayımız ve eth adresimiz falan var burada sanki.

Siz raw dataya bakıyorsunuz galiba signature campaign altında stakeler var .Ilk sekmeye bakın 😉

Tamamdır hocam. Çok sağolasın buldum. Alışmışım ofisteki pcden girmeye. Cepten bakayım deyince şaşmış bende terazi biraz Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange

Tamam mı devam mı projeye? Bounty başlığı yok ise imzaları taşımanın ne anlamı var. Spreadsheet'e de ulaşamadım mobilden. Acaba mesajları saymaya devam ediyolar mı bilemedim...
Linki burada hocam

Çok teşekkür ederim hocam. Evet duruyormuş sayende buldum Smiley izindeyim bir süredir. Ofisteki pcde kayıtlı tüm siteler linklerim falan. Cepten de ancak bu kadar araştırabiliyorum işte. Ama bir sıkıntım daha var Smiley eskiden spreadsheette stakeleri görebiliyorduk. Benim telefondan mı kaynaklı bilemedim ama şimdi stake kısmını kaldırmışlar mı ben mi bulamadım yine? Smiley

Siz raw dataya bakıyorsunuz galiba signature campaign altında stakeler var .Ilk sekmeye bakın 😉
sr. member
Activity: 357
hemen hemen butun spreadsheetlerde durum aynı bi tek sylon sanırım biraz daha özen gosterip haftalık olarak ekliyor.diger icolarda gecerli olan durum ise ico sonuna kadar beklenip sonra sayım işlemine girişiyor ödül  dagıtımcısı.bununda nedeni buyuk bir ihtimal daha az zaman alması.

proje içinse hala 3 haftalık bir periyod var yatırımcılar için.  2 gun oncede demoyu yayınladılar ama hala beklenen ilgiyi göremediler ki son koz olarak satılmayan tokenlar yakılacak açıklaması yaptılar.bu da artık ico da husrana ugruyan her projenin son denemeleri oluyor ne yazikki.20 gun içinde ne toplarlar bilemiyorum ama demosuda beni heyecanlandırmadı.rakipleriyle baş edebilmeleri için cok daha fazlasına ihtiyacları var.
sr. member

Linki burada hocam

full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
Ben bunu anlamıyorum işte sonra mıllet kızıyor yatırım almayacak dendiginde,
e-ticarette harika çalışan btc tabanlı platformlar var ve kımse adını bıle bılmıyor dogru durust
ama sonra monetha içinde çok ıyı yorum yapıyorlar,etheriyada giriyor bu işe
ben açıkcası etheriye ve monethanında çok pis patlayacagını duşunuyorum

Hocam bildiğim kadarıyla monetha ve stuffgogo birbirinin aynı değil . monetha paypal benzeri bir ödeme aracı , stuffgogo komple bi e ticaret oluşumu.

Yani ebay üzerinden bişey görünce monethayla satın alabilirsin . Hatta siteye de ihtiyacın yok  ; herhangi birinin facebook sayfasına koyduğu zamazingoyu da monetha üzerinden satın alabilirsin.

Özetle monetha bir e ticaret sitesi değil ; e ticaret sitelerinin de kullanabileceği bir ödeme aracı .

Bu ikisinin ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum , escrowla aliexpress i aynı kefeye koymak gibi bir şey anlıyorum konuşmanıza bakınca.

Yanlışım varsa düzeltirsiniz ; monetha benzeri platformlar varsa öğrenmek isterim. ciddi miktarda yatırım yapmayı planlıyorum monethaya çünkü.
sr. member

Linki burada hocam
sr. member

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
123 ETH' de takılı kalmış stuff . Kendileri bile güvenip yatırım yapamadılar herhalde.
full member
Activity: 150
Merit: 110
Oldukça kötü bir açılış olmuş öyle de devam ediyor gibi görünüyor. Açıkçası çok fazla umudum yoktu bu projeden incelediğim zaman ama bu kadarını da beklemiyordum.
Bounty kampanyasına katılan arkadaşlara da üzüldüm, çok az yatırım almış. Sanırım hüsranla sonuçlanacak. Moral bozmayın yine de.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Blog yazacaktım ama bounty başlığını kapatmışlar, büyük ihtimalle hüsranla sonuçlandı. Ben de üzüldüm hayırlısı olsun  Cheesy
hero member
Contract Overview | StuffGoGo Crowdsale
ETH Balance:   122.712476 Ether

Çok az toplamış ama daha 20 gün var. Belki bir şeyler toplar ilerleyen günlerde.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
kötü oldu tribe birde bu iptal olacak
bu dönemde ico furyasında çok garipsenmemesi gerekiyor
aynı konudan hemen hemen 3-5 proje birden çıkarıyorlar
bountycilere geçmiş olsun şimdiden
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Tanıtımı iyi yapamadılar galiba şuan 114 eth toplamış ilk günden 1-2 k toplamalıydı. Imzasına da girdik ama bekleyelim bakalım

Bu kadar ETH ile proje iptal olur veya bountylerine çok az kazandırır.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Bu projeye bende güveniyordum ve imzasına girmiştim fakat tam bir fiyasko oldu benim için ve imzadan çıktım bu gidişle para toplamayacak gibi duruyor
sr. member
Tanıtımı iyi yapamadılar galiba şuan 114 eth toplamış ilk günden 1-2 k toplamalıydı. Imzasına da girdik ama bekleyelim bakalım
sr. member
Activity: 322
Ben bunu anlamıyorum işte sonra mıllet kızıyor yatırım almayacak dendiginde,
e-ticarette harika çalışan btc tabanlı platformlar var ve kımse adını bıle bılmıyor dogru durust
ama sonra monetha içinde çok ıyı yorum yapıyorlar,etheriyada giriyor bu işe
ben açıkcası etheriye ve monethanında çok pis patlayacagını duşunuyorum
Pages:
Jump to: