Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] STUFFGOGO | MOBİL E-TİCARET PLATFORMU MASRAFSIZ VE KISITLAMASIZ - page 5. (Read 4777 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bir reel market projesi iş yapacak ve yatırım toplayabilecekse onun Stuffgoo olacağını tahmin ediyorum. Forumda bir kaç alternatif var ama bu projeden başkası tutmaz.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
3 kisi olsa çok saçma olurdur zaten, umarım yatırımcısını sevindirir.

İmzasına giren veya kabul edilen çok kişi var . Ben giren çok olur diye düşünmüştüm ama pek ilgi görmemiş proje.

Hocam senin imza ve nick uyumunun bir sebebi var mı denk mi geldi, aklıma takıldı Smiley k
newbie
Activity: 19
Merit: 0
TAKIM HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Arkadaşlar takım sadece 3 kişiden oluşmuyor. Üç kişiden biri geliştirme partneri olan yazılım şirketi CaseOS'un sahibi ve bu şirket açıklamasında da yazdığı üzere onlarca çalışanı içinde barındırıyor.

çeviri için teşekkürler. Smiley o zaman iş yapacaktır. az kişi ile bence daha iyi olacak. kampanya ve proje geliştirme ile ilgili tüm iş/işlemleri bu işin uzmanlarını tutup yaptıracaklardır. sıfırdan bir proje takımı oluşturmaktansa bu yöntem bence daha iyi. başarılar Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 550
TAKIM HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Arkadaşlar takım sadece 3 kişiden oluşmuyor. Üç kişiden biri geliştirme partneri olan yazılım şirketi CaseOS'un sahibi ve bu şirket açıklamasında da yazdığı üzere onlarca çalışanı içinde barındırıyor.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Birbirne benzer ico lar o kadar çoğalmaya başladı ki ne halt edeceğimizi şaşırdık. yine de fena değil gibi duruyor çeviren arkadaşa teşekkürler
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Etheriya ne topladı ki bu proje daha çok toplasın
65bin $ toplamışlar ve 13 gunu kalmış,hemen hemen aynı proje ikiside
sr. member
Activity: 434
altta bir topluluk var aslında sanırım bir firma burdaki adam sayısını bilemiyoruz ...
full member
Activity: 364
Merit: 100
Takım cok zayıf görünüyor. Halbuki ruslar bir ico yaptıgında genelde kalabalıķ oluyorlar. Çeviri için teşekkürler.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bende imzasına girdim ama nedense çok ısınamadım sonradan değiştricem heradle
full member
Activity: 210
Merit: 100
ben isinamadim projeye. takim 3 kisi ve rus. cok daha iyi ico lar var suan onun icin alternatif fazla yatirim icin
hero member
Activity: 658
Güzel proje. Ne zamandır böyle sağlam mantıklı proje gelmemişti. Böyle reel piyasalarla entegre projeleri seviyorum. MobileGo' da bunu mobil oyun için yapmıştı. Topladıkları yatırıma kendileri de inanamadı.

Yatırım yapılabilir.

mobilgo ico dan sonra 2 doları gördü ordan 0,75 cent indi çok iyi bir örnek sayılmaz aslında yatırımın karşılığını vermedi açıkcası.
ayrıca hard cap olmayan her icodan şüphe duyuyorum çünkü üst limit olmayınca piyasada alıcısı olmuyor. alan zaten alıyor. bu projede var mı yok mu incelemedim ama hard cap varsa iş yapar yoksa zannetmiyorum öyle aman aman piyasada iş göreceğini
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Güzel proje. Ne zamandır böyle sağlam mantıklı proje gelmemişti. Böyle reel piyasalarla entegre projeleri seviyorum. MobileGo' da bunu mobil oyun için yapmıştı. Topladıkları yatırıma kendileri de inanamadı.

Yatırım yapılabilir.
ikm
sr. member
Activity: 420
iddalı olmaları normal biz onlarla yarışamayız ama bizde iyi olcaz derlerse kim yatırım yapar ki. tamam çok uçmamakta lazım ama internet tabanında bir diğer siteden daha iyi yapılamayacak bir durum değil.
heleki alacağı yatırım yüksek olunca
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Shoptimizerdan ne farkı var? Açıklamaları bile aynı vaadettikleri de aynı hemen hemen. Hemen hemen de aynı zamanlarda ICOları.
hero member
Activity: 854
einc.io
İmzasına giren veya kabul edilen çok kişi var . Ben giren çok olur diye düşünmüştüm ama pek ilgi görmemiş proje.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Ne ebay nede amazon , daha iyisi sözü cok iddaalılı olmuş. Ama ben sevdim projeyi.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Farklı ve iddialı bir proje olmuş. Ama ekipteki kişi sayısı sadece 3 olunca düşünmek gerek biraz
Tamam

Belki proğramcılar ve tasarımcılar göz önünde bulunmak istememişlerdir. Yoksa 3 kişiyle zor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Farklı ve iddialı bir proje olmuş. Ama ekipteki kişi sayısı sadece 3 olunca düşünmek gerek biraz
Tamam
member
Activity: 118
Merit: 10
ekibin 3 kişiden oluşması projenin başarılı bir şekilde yürürlüğe girme süresini uzatacaktır bence. ayrıca verilecek tokenlar da az geldi bana. proje güzel gibi ama tutar mı bilmem. daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
iş görembilecek bir ico
son zamanda yapılabilir ico çıkmıyordu ama bunların mantıkları ve yapılabilirliği gerçekçi bakalım takip edeyim nasıl bişey çıkacak
Pages:
Jump to: