Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO]GBX-Kripto Limanı Gibraltar Temelli Kripto Borsa ve Token Platformu - page 2. (Read 1030 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Inan cok uzuldum ben hep uzayan kol bizden olsun deyinlerdenim, bana 2-3 sefer kyc den gecemedin diye mail geldi, eski pasaport benimki no ile resim ayni sayfada degil en son ikisini birlestirdim oyle gectim. Belkide geldi spama falan takildi, yazik olmus bi telegramda sor istersen bir sans daha verirler herhalde diye dusunuyorum
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Biz girerken kyc forumunda fatura istememişti.Kyc onayıyla alakalı bir mail de gelmedi.Şİmdi fatura yüzünden Kyc onaylanmamış.İco dan 6 gün sonra geçip geçmediğimiz belli oldu resmen boşu boşuna uğraştık.Listenin %70 i geçememiş şaka gibi.Ve İns projesindeki gibi eksikleri telafi yolunada gitmiyorlar. şerefsizler.
Nasıl istenmedi hocam, proje ilk bana geldi, en önce çevirisini ben yaptım ve benden pasaport+fatura istediler ikamet için, hatta ilk mesajlara bakarsanız bunlar hep konuşuldu. KYC den ilk 3-4 sefer bende geçemedim ve sürekli mail geldi bana hiç sorun yaşamadım event konusunda.

Yok hocam mail bile gelmedi.Register maili gelmiş sadece o kadar.Sadece faturam eksik.Onuda göremedim kayıt olurken belkide sonradan çıkardılar.İyi niyetli olsalardı %70 i kyc den kalmazdı bountycilerin.Herşeye rağmen bu kadar kişi geçememişse İns gibi telafi süreci vermeleri gerekirdi.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Bountysine keske girseymisiz. Acaba kyc den gecemeyenlerin paylari ne olacak. Dagitilmayacak mo yoksa gecenlere mi paylastirilacak?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
kyc sıkıntısı yaşayan arkadaşlara üzüldüm, ama kendi adıma mutluyum, kyc den geçmişim. ödülleri bekliyorum Cheesy
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Gerçekten iyi bir takım tarafından yönetiliyor mesela her ödül kampanyası ödülü yaptıktan sonra KYC isteyeceğini söylerken GBX en başından beri KYC isteyeceğini belirtti dolayısıyla ödül programındakileri bile mağdur etmemeye gayret gösteren bir takım kimseyi mağdur etmez.
full member
Biz girerken kyc forumunda fatura istememişti.Kyc onayıyla alakalı bir mail de gelmedi.Şİmdi fatura yüzünden Kyc onaylanmamış.İco dan 6 gün sonra geçip geçmediğimiz belli oldu resmen boşu boşuna uğraştık.Listenin %70 i geçememiş şaka gibi.Ve İns projesindeki gibi eksikleri telafi yolunada gitmiyorlar. şerefsizler.
Nasıl istenmedi hocam, proje ilk bana geldi, en önce çevirisini ben yaptım ve benden pasaport+fatura istediler ikamet için, hatta ilk mesajlara bakarsanız bunlar hep konuşuldu. KYC den ilk 3-4 sefer bende geçemedim ve sürekli mail geldi bana hiç sorun yaşamadım event konusunda.
legendary
full member
KYC den geçen bloggerlar daha elenecek kalite olarak, eser hırsızları veya kopyacılar gibi sallayacaklar ve kalanlara ciddi anlamda güzel ödül düşecektir. Çok beğenmiştim projeyi wp çevirisinde epey özenmiştim ve nitekim hemen hardcap yaptı, çok arkadaşa söyledim girin diye
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bunun imzasına girmediğime yanıyorum forumda bir arkadaş çok övmüştü hard cap yapacak diye kaçırdık giremedik bounty ye girenler yaşadı bana göre güzel kazanacaklar

Hocam imza da güzel kazandıracak katılan arkadaşlara ama asıl kazanç blog yazılarında olacak blog yazan arkadaşların bir çoğu kyc doğrulamasını geçememiş durumda.Bundan dolayı kyc doğrulamasını geçen blog yazarları çok ciddi oranda para kazanacaklar.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Bunun imzasına girmediğime yanıyorum forumda bir arkadaş çok övmüştü hard cap yapacak diye kaçırdık giremedik bounty ye girenler yaşadı bana göre güzel kazanacaklar
full member
Aliyagiz. Dostum ben bunun kyc registrationa katilmistim 1 milyon token dagitilacagini soylemislerdi bu konuda bir degisiklik yokk degil mi spreadsheete baktimda ordaki tokenler hesaplanmamista
Yok sanmam 1 milyonu dağıtacaklardır ama sanıyorum onları gbx sitesindeki hesabınıza yükleyecekler ordan sonra cüzdana çekebilirsiniz.
member
Activity: 490
Merit: 16
Aliyagiz. Dostum ben bunun kyc registrationa katilmistim 1 milyon token dagitilacagini soylemislerdi bu konuda bir degisiklik yokk degil mi spreadsheete baktimda ordaki tokenler hesaplanmamista
full member
Activity: 336
Merit: 101
Ana konuda yazmışlar. İmzayı kaldırabiliyoruz.
full member
Her şeye pos mu kasıyorsunuz demek çok etik değil üstelik bunu diyen arkadaş globalde spam yaptığı gerekçesiyle forumdan perma yiyen biri olunca iş biraz daha komik oluyor. Grin Yine de cevap vereyim size ben kyc sorgulamasının sonradan gelmesinden bahsetmiyorum ama insanlar doğrulama yapmak için kampanyanın bitmesini beklemiş olabilir.Bu arkadaşların sonradan kyc doğrulamasını yapması kampanyayı nasıl bir zarara uğratıyor onu çözemedim  Huh
Bilmediğiniz konuda yorum yapmanız olmamış, demekki genel olarak yapınız bu GBX konusunda da bilmeden yorum yapmışsınız. Spamdan dolayı olmadı ban olayı, neyse  size cevap vermenin gereksiz olması ayrı bir konu...cevaba gelince bounty kampanyasına katılacak olanların baştan kyc yapmaları istendi ve bu kaliteyi arttırmak için şart koşuldu, ama kampanyayı veya projeyi zarara uğratmadığı konusunda hemfikiriz

Hocam hatırladığım kadarıyla ön sayfalardan bir mesajı copy paste yapıp post atmıştınız daha sonra hesabınıza ban gelince alıntı yapmayı beceremedim demiştiniz neyse geçmiş olsun o günde üzülmüştüm şimdi de geçmiş olsun diliyorum.Zaten ben son yazdığınız yeri belirtmiştim hem fikir olduğumuz bir konuyu belirttiğim için post kasıyor demeniz beni üzdü.
Neyse gereksiz uzuyor evet copy past olayiydi opus ile ilgili birisinin bir soruya cevabina bende bir soru sormustum ama alinti taglarini fazla silmistim 2 den fazla alinti vardi karisiklik olmasin diye silmek isterkrn fazla silmisim, sonra sorumu sormustum ama ust kisimdaki adamin cevabini copy dediler banladilar, komik bir sebepti olsun artik. Size gelince ben yanlis anladim diyelim, kusura bakmayin amacim kimseyi kirmak uzmek degil
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Her şeye pos mu kasıyorsunuz demek çok etik değil üstelik bunu diyen arkadaş globalde spam yaptığı gerekçesiyle forumdan perma yiyen biri olunca iş biraz daha komik oluyor. Grin Yine de cevap vereyim size ben kyc sorgulamasının sonradan gelmesinden bahsetmiyorum ama insanlar doğrulama yapmak için kampanyanın bitmesini beklemiş olabilir.Bu arkadaşların sonradan kyc doğrulamasını yapması kampanyayı nasıl bir zarara uğratıyor onu çözemedim  Huh
Bilmediğiniz konuda yorum yapmanız olmamış, demekki genel olarak yapınız bu GBX konusunda da bilmeden yorum yapmışsınız. Spamdan dolayı olmadı ban olayı, neyse  size cevap vermenin gereksiz olması ayrı bir konu...cevaba gelince bounty kampanyasına katılacak olanların baştan kyc yapmaları istendi ve bu kaliteyi arttırmak için şart koşuldu, ama kampanyayı veya projeyi zarara uğratmadığı konusunda hemfikiriz

Hocam hatırladığım kadarıyla ön sayfalardan bir mesajı copy paste yapıp post atmıştınız daha sonra hesabınıza ban gelince alıntı yapmayı beceremedim demiştiniz neyse geçmiş olsun o günde üzülmüştüm şimdi de geçmiş olsun diliyorum.Zaten ben son yazdığınız yeri belirtmiştim hem fikir olduğumuz bir konuyu belirttiğim için post kasıyor demeniz beni üzdü.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Excel den stake hesabı yapabilecek var mı? Çok fazla imza için giren yok gibi.Umarım güzel pay alırız Kyc deki payla beraber.
Hocam yapacaktım ama tabloyu indirtmiyor birde 4.hafta hesaplanmamış ben yinede tabloyu indirse 4.haftayıda hesaplatıp stake bazı hesap yapacaktım ama dosyaya izin vermıyorlar
legendary
Excel den stake hesabı yapabilecek var mı? Çok fazla imza için giren yok gibi.Umarım güzel pay alırız Kyc deki payla beraber.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Gbx ile cobinhood ayni kefeye girebilir mi, gbx'i ben cok profesyonel gordum, iyi bir coin olabilirler. Kyc den 100bin dolarlik odul dagitimida yapmalari guzel birsey umarim buyuk bir borsa olurlar
member
Activity: 756
Merit: 17
Kyc uygulamasını ben de olumlu buldum.Lakin sonradan kyc yapanlara karşı bu kadar sert tavır almaları çok hoş olmamış neyseki buradaki arkadaşlarımız işini son dakikaya bırakmamış. Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 104
Özellikle hintliler onlarca blog açıp copy paste ile kampanyalara katılıyorlar. Çok güzel bir uygulama. böylece spam yapanlar eleniyor. Bundan sonra özellikle kyc isteyen kampanyalara ağırlık verebilirim.
Proje güzel. katılım az. katılanların birden fazla hesapla girmesi çok zor daha ne isteriz.
Pages:
Jump to: