Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO]GBX-Kripto Limanı Gibraltar Temelli Kripto Borsa ve Token Platformu - page 5. (Read 1030 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Dostum çok güzel detaylı anlatmışsın gerçekten meritleri harcamasaydım verirdim sizede 2 adet falan ama zaten az verilmişti bana, uzundur hesabı kullanmıyordum. GBX için ben çok fazla umutluyum, belkide çevirmen bana RED projesini tavsiye etmişti ve ordan güzel bir ödül almam, bunuda tavsiye ettiğinde beni umutlandırdı. Hem ödüle hemde icoya katılacagım.

Bende şunları ekleyeyim bu cüzdanlarla katılım yapmayın

Any Bitcoin exchange, Any Ethereum exchange, Jaxx, Exodus, Coinbase, Poloniex, Kraken, Bitstamp, Bitfinex, Bitrexx, Cex.io, Coinomi.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Zorda olsa kyc yi onaylattım bounty için. Projeyi çok beğendim hazır kyc onaylıyken bir miktar yatırım da yapabilirim. Bu aralar exchange platformlar gözde coss bile nerelere geldi.

Hocam tam olarak nasıl yapıyoruz bu kyc işini bounty için bana yardımcı olur musunuz imza kampanyasına katılmıştım ama kyc onaylatma işlemini hala yapamadım.Bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Smiley

Hocam önce https://gbx.gi/ adresine gir register de ve bir hesap aç. onay mailini confirm et. daha sonra log in yap ve hesabına gir. Hesabına girdiğinde verify identity'ye tıkla ve kyc formunu doldurmaya başla.

Formda eğer avrupa birliği vatandaşı değil isen Identity document type olarak pasaport seçmen ve pasaportunun fotoğrafını göndermen gerekiyor.
Proof of residence document type için ise oturumunu belgeleyeceğin bir döküman istiyorlar. Orada da utility/phone bill i seçerek eve senin adına gelen ve adresini içeren bir faturayı tarayıp veya fotoğrafını çekip koyabilirsin.
Formun Ethereum adresin de dahil (borsadaki adresini verme) kalan yerlerini de doldurduktan sonra submit data diyorsun. eğer bilgilerde bir sıkıntı yoksa 2 gün içerisinde onaylıyorlar.
full member
Activity: 266
Merit: 242

Hocam tam olarak nasıl yapıyoruz bu kyc işini bounty için bana yardımcı olur musunuz imza kampanyasına katılmıştım ama kyc onaylatma işlemini hala yapamadım.Bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Smiley

Web sitesinde üye olduktan sonra pasaportunuzun ön yüzünde resim ve kimlik nonun olduğu yeri yüklüyorsunuz sisteme birde sizin adınıza adresinizi gösteren bir fatura yüklemeniz gerekiyor ki  yasaklı ülkelerde ikamet etmediğinizi anlasınlar. Sonrasında 12-15 saatte onaylanıyor zaten
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Zorda olsa kyc yi onaylattım bounty için. Projeyi çok beğendim hazır kyc onaylıyken bir miktar yatırım da yapabilirim. Bu aralar exchange platformlar gözde coss bile nerelere geldi.

full member
sr. member
Projenin ben güzel olduğunu düşünüyorum bir siteleri mevcut ama henüz borsa olarak kullanılmıyor sanki b tipi likit fon falanmı satıyorlar öyle birşeyler var tam anlamadım ama çok dolu bir site yordu beni
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
400 bin dolar ödül bana az geldi açıkcası ama 100 bin dolarda kyc den geçenlere dağıtılıyormuş. Token satışı ne zaman başlayacak ve minimum yatırım ne kadar olacak acaba.
sr. member
Imzasına katıldım bakalım, aliyagız207 hocam çok begendiğinni söyledi kendisi sayesinde red den kazanacağım inşallah, bu projedende çok ümitli olduğunu söyledi bakalım nasip umarım kazançlı olur
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu projenin imzasına girmeye çalıştım ama kyc den geçemedim, yoksa aliyagız abi çok tavsiye etti. Şu an favorim dedi ama benim adıma fatura yok ayrıca pasaportumda yok
member
Activity: 210
Bende kyc dogrulamasi yaptim bu projeyle alakali ve saniyorum gsx diye calisan bir borsalari var zaten. Gbx bu borsada islem olacak bir token oluyor
full member
Gbx kyc yi basta istemis iyi guzel hos ne bilim pasaport bilgilerimizi falan verdik diyelimde ikametgah nedir abi bu kadar detayli irdelemeye ne gerek var yani. Hayir ikametgah ingilizce de degil adam nerden anlicak bir wordpress te ikametgah benzeri bir yazi yazip gonderilse anlayabilirler mi sacma bence kimlik iste ehliyet iste pasaport iste eyvallah
Ikamet istemiyor, adiniza fatura istiyor. Pasaport ve fatura istiyor ab uyesi olmayan ulkelerden. Bende dogrulamayi yaptim ve duruma gore katilabilirim. Proje benimde favorim durumunda su an
legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
Gbx kyc yi basta istemis iyi guzel hos ne bilim pasaport bilgilerimizi falan verdik diyelimde ikametgah nedir abi bu kadar detayli irdelemeye ne gerek var yani. Hayir ikametgah ingilizce de degil adam nerden anlicak bir wordpress te ikametgah benzeri bir yazi yazip gonderilse anlayabilirler mi sacma bence kimlik iste ehliyet iste pasaport iste eyvallah
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
full member
Neden GBX Sponsor Firmaları önemlidir?

full member
16 Ocak: Londra'daki Huckletree Network Oluşturma

full member
15 Ocak: Cebelitarık Londra, Özel Semineri

full member
RKT Hizmet Programı - büyük faydalar için artık white liste katılın

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Benimde hardcap yapacağını düşündüğüm bir proje, kyc yüzünden imzasına uzak bakılıyor ama düzgün ödül verebilir. Pasaport ve fatura istiyor çok fazla multi hesapla dolananlar buna giremeyebilirler bu yüzden
full member
Activity: 588
Merit: 104
proje güzel. özellikle avrupa birliğindeki yasal prosedürlere ve normlara uygun davranacaklarını ve merkezlerinin de avrupa birliği ülkesi olması önemli bir artı. proje güzel bir yatırım alacaktır.
member
Activity: 378
Çok güzel bir projeye benziyor bence bu proje hardcap yapacaktır @aliyagiz207 hocam son günlerde bakıyorum titanium,restart enerji hardcap yaptı çevirilerinizden ve wepowerda yapacak gibi duruyor
Pages:
Jump to: