Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO]GET Protokolü | Akıllı Etkinlik Biletleri | Piyasada ilgi gören ürün - page 2. (Read 2954 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Sağlam bir borsaya girdiği zaman kendilerini iyi pazarlayacaklarını düşünüyorum. Hem gerçek kullanımı hem marka ismi olarak rakiplerini ezecektir.
Coin hakkındaki tek sıkıntı ekip bu hazır ve kullanımda olan ürünü pazarlayamadı. Yeterince duyuramadı. Aventusun ekibinde bu ürün olsaydı tahminim hardcapi daha yuksek tutup bir iki saatte yaparlardı.
Forumda imzasındaki kişi sayısıda oldukça iyiydi ama ekip foruma sanırım önem vermedi.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Sağlam bir borsaya girdiği zaman kendilerini iyi pazarlayacaklarını düşünüyorum. Hem gerçek kullanımı hem marka ismi olarak rakiplerini ezecektir.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Binance gibi bir borsa yeterli olacaktır.

Borsa konusunda bir gelişme duyuru var mı yoksa sadece varsayım mı? Binance olursa tadından yenmez ama listeleme için çok yüklü miktarlar ve hacim garantisi istediklerini duymuştum. Kendi özel spekiniz yoksa başka borsaya gidin diyorlar resmen.

Varsayım elbette.
full member
Activity: 183
Merit: 100

Borsa konusunda bir gelişme duyuru var mı yoksa sadece varsayım mı? Binance olursa tadından yenmez ama listeleme için çok yüklü miktarlar ve hacim garantisi istediklerini duymuştum. Kendi özel spekiniz yoksa başka borsaya gidin diyorlar resmen.
legendary
I am a good bro
Umarım sağlam bir borsaya girerek fiyatını uzun vadede yükseltecek coinler arasına girer diyebiliriz. Daha fazla yatırım alması gereken projelerden biriydi.

Az yatırım daha iyi oldu yatırımcılar için. Gerçekten çok önü açık bir caple çıkacaklar borsaya. Dediğim gibi, henüz hiçbir gerçek yaşam kullanımı ve müşterisi olmayan rakipleri sırasıyla 25m ve 40m capte.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
AVT yerini iyice sağlamlaştırdı ve bitfinexte işlemlere başladı.bu borsaya giren coin her türlü yürür buna kanaat getirdim ve yatırım yaparken bu borsadakileri dikkate alıyorum.
GUTS için daha fazla yatırım toplamasını bekliyordum ama buda fena değil.yükselen eth değeriyle dahada iyi oldu
full member
Activity: 350
Merit: 102
etherdelta ile baslayacagi kesin. eger aventus dan daha iyiyse kesinlikle adamakilli bir borsa ile anlasmalari gerekiyor bir an once. artan ether fiyati haliyle guts fiyatina da yansiyacaktir. x5 bekliyorum kisa surede
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Umarım sağlam bir borsaya girerek fiyatını uzun vadede yükseltecek coinler arasına girer diyebiliriz. Daha fazla yatırım alması gereken projelerden biriydi.
legendary
I am a good bro
Bugün ICO başarılı bir şekilde sonuçlandı.

https://blog.guts.tickets/the-get-crowdsale-is-completed-thanks-to-all-the-1179-unique-contributors-c89c101c18df

Toplanan: 10 934,62 ETH
Katılımcı: 1179
Toplanan Ethereum'un değeri: €6 227 582
Toplam satılan token: 9 901 391 GET

Bounty'ler vs. ile birlikte yaklaşık 10.4m token olacak.

Hem canlı ürünü, hem de kullanıcısı olan (ve anons edilen birçok yeni organizatör partnerliği) GET Protokolü'nün karşısında henüz alpha ve yazılım aşamalarında olan BlockTIX ve Aventus projelerinin sırasıyla 40m ve 24m dolar marketcapleri var.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bu projeden daha yüksek tutar toplamasını bekliyordum ama beklentime göre düşük kalmış yatırım, yinede piyasaya çıkınca değerleneceğini düşünüyorum
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
İşte temiz paranın kaynağı büyük hypetır. Etrafımızda onlarca insan var daha projenin ne işe yaradığını bilmeden 5-10 ETH atıyorlar. Neden? Çünkü büyük hype yaratılıyor, insanlar buna sahip olmalıyım borsaya girdikten sonra katlayacak diye düşünüyor.
Bu arkadaşlar o işi beceremedi. Google reklamı vermekle yatırımcı çekemezsiniz. Bakalım belki sakladıkları bir kozları daha vardır belki büyük yatırımcılardan birini ikna ederler. Yoksa bu miktarla işleri zor. Süper bir presale, berbat bir ICO.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1001
Diger butun coin projelerini gorup, bir de donup GET'e bakinca insan merak etmiyor degil ama. Mesela Rivetz, absurd bi plan olmasina ragmen yanlis hatirlamiyorsam 1 ay ico suresince 60k ETH topladi.

Rivetz gibi projeler kara para akladıkları için çok toplanmış gözüküyor. Bu arkadaşlar legit bir proje yapmış o yüzden sürünüyorlar. Pazarlaması düzgün yapılamadı, hype yaratılamadı. Bu piyasada hype yoksa para toplayamazsınız. Yatırım yapacak adam geliyor progress bara bakıyor yatırımdan vazgeçiyor. Halbuki presale zamanı toplanan miktarın yarısı kadarı bile yavaş yavaş enjekte edilseydi bu kadar geride kalmazdı.

Çoğu ICOnun dengesi şaştı zaten. Kara para veya değil bazen o kadar saçma yürütülen projeler öyle değişik rakamlar topluyorlar ki ulan ben mi göremedim projedeki kaliteyi diye düşünmeden edemiyorum bazen. Ama öyle olmuyor işte. İşin en kötü tarafı güvenip girdiğin projenin dönüp yüzüne bile bakmadığın projelerin gerisinde kalınca insanın içine hafiften bir öküz oturuyor.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Diger butun coin projelerini gorup, bir de donup GET'e bakinca insan merak etmiyor degil ama. Mesela Rivetz, absurd bi plan olmasina ragmen yanlis hatirlamiyorsam 1 ay ico suresince 60k ETH topladi.

Rivetz gibi projeler kara para akladıkları için çok toplanmış gözüküyor. Bu arkadaşlar legit bir proje yapmış o yüzden sürünüyorlar. Pazarlaması düzgün yapılamadı, hype yaratılamadı. Bu piyasada hype yoksa para toplayamazsınız. Yatırım yapacak adam geliyor progress bara bakıyor yatırımdan vazgeçiyor. Halbuki presale zamanı toplanan miktarın yarısı kadarı bile yavaş yavaş enjekte edilseydi bu kadar geride kalmazdı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Selam, bounty spreadsheet'inde 9. hafta eklenmis. Uzatildi mi?

kampanya yöneticisi ico hardcap yapmazsa ico bitimine kadar süreceğini söylemişti. 10. haftaya hazır olun. Smiley
daha tier 1'in çeyreğini bile toplayamadılar. bu gidişle tier 1 dolmadan süre bitecek.

Iki-uc gundur 9800 ETH olarak duruyor, alan yok galiba...

Yavaş yavaş gidiyor presale zamanı yine böyle bir anda ilerlemişti hiç belli olmaz.

Ağır ama net ilerliyor. Büyük beklentiler içerisinde girdim imzasına ve uzun zamandır imzadayım. Hatta baya oldu gireli ne zaman girdiğimi bile unuttum Cheesy Fakat gidişat yine öyle şüpheye düşürecek türden değil. Büyük konuşup projeye nazar değdirmek istemiyorum fakat yine net konuşmak için ICO sonrası icraatleri beklemek lazım.

Artık ICO yatırımcıları bu fiyat artışları yüzünden azalacaktır muhakkak. Kimse elindeli BTC ve ETH ICO lara girmek istemiyor.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

kampanya yöneticisi ico hardcap yapmazsa ico bitimine kadar süreceğini söylemişti. 10. haftaya hazır olun. Smiley
daha tier 1'in çeyreğini bile toplayamadılar. bu gidişle tier 1 dolmadan süre bitecek.

Yavaş yavaş gidiyor presale zamanı yine böyle bir anda ilerlemişti hiç belli olmaz.

Ağır ama net ilerliyor. Büyük beklentiler içerisinde girdim imzasına ve uzun zamandır imzadayım. Hatta baya oldu gireli ne zaman girdiğimi bile unuttum Cheesy Fakat gidişat yine öyle şüpheye düşürecek türden değil. Büyük konuşup projeye nazar değdirmek istemiyorum fakat yine net konuşmak için ICO sonrası icraatleri beklemek lazım.

hero member
Activity: 966
Merit: 550

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013

legendary

hero member
Activity: 644
Merit: 501

legendary
Geldik son gunumuze... ICO'ya da az kaldi. Umarim basarili bir ICO olur Smiley

Merhaba, bir yanlış anlaşılma olmuş. Bounty kampanyası 1-2 hafta daha sürecek. Zaten konuda da ICO sonuna kadar demiştik ama 8 haftadan fazla yapmayacağız.

Pages:
Jump to: