Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO]GET Protokolü | Akıllı Etkinlik Biletleri | Piyasada ilgi gören ürün - page 5. (Read 2954 times)

full member
Activity: 352
Merit: 100
Nedense renk tonlarındanmıdır nedir bilmiyorum konu ve site çok güzel hazırlanmış çok hoşuma gitti, proje olarakta hazır işleyen sistemin olması güven veriyor. bu tarz projeler içinde aventus,eventchain gibi diğer işlerin arasından tek dikkatimi çeken guts oldu diyebilirm ve güzel yatırım toplayacağına inanıyorum.ICO tarihi net olarak belli mi. belki bişeyler ayarlarsam yatırım yapabilirim bu projeye

Adamlar baya profesyoneller . İş bilenin kılınç kuşananındır . İş yapacak bu proje .

Açıkçası bende de çok olumlu bir hava yarattı. Bu konuyu görür görmez doğrudan websitelerine girdim ve beyaz liste için kayıt oldum. Ayrıca slack'te de acayip aktifler ve her soruya uzun uzun cevap veriyorlar.
@ozgr, ICO detaylarını bekliyoruz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
ICO tarihi net olarak belli mi. belki bişeyler ayarlarsam yatırım yapabilirim bu projeye

Kasım ayı gibi başlayacağını belirttiler en kısa zamanda ayrıntılı olarak detayları paylaşacağım.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Nedense renk tonlarındanmıdır nedir bilmiyorum konu ve site çok güzel hazırlanmış çok hoşuma gitti, proje olarakta hazır işleyen sistemin olması güven veriyor. bu tarz projeler içinde aventus,eventchain gibi diğer işlerin arasından tek dikkatimi çeken guts oldu diyebilirm ve güzel yatırım toplayacağına inanıyorum.ICO tarihi net olarak belli mi. belki bişeyler ayarlarsam yatırım yapabilirim bu projeye

Adamlar baya profesyoneller . İş bilenin kılınç kuşananındır . İş yapacak bu proje .
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
full member
Activity: 336
Bilgi için teşekkürler hali hazırda piyasada olmaları güzelmiş takip etmek lazım projeyi. Yukarıda bahsettiğim eventchain güzel bir başlangıç yapamadı misal.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Aventus'a göre artıları neler acaba? Aventus 5 dkda icoyu tamamladı emlak projelerinden sonra sanırım bilet projeleri artacak. Eventchain diye bir proje daha vardı bugün başlayacak hatta icosu.

Aventus'dan da, Blocktix'den de eski bir proje. Teknik olarak artıları var ve bunlara çevirmen arkadaşın ilk mesajından bakabilirsiniz. Ancak bence öncelikle olarak en büyük fark projenin hali hazırda 7 aydır blok zinciri üzerinden bilet satıyor olması. Yani adamlar işin içinde, blok zinciri üzerinden bilet satmanın zorluklarını vs. çoktan tecrübe etmiş durumdalar. Bir de üstüne üstlük hali hazırda partner ve müşterileri var. Mesela biletlerini sattıkları bir festivalin videosunu bloglarından bulabilirsiniz.

Bence bir de en iyi yönlerinden biri GET Protokolü. Bunun açılımı Kesin Giriş Bileti gibi bir şey. Her bilet android telefona tanımlanıyor.
full member
Activity: 336
Aventus'a göre artıları neler acaba? Aventus 5 dkda icoyu tamamladı emlak projelerinden sonra sanırım bilet projeleri artacak. Eventchain diye bir proje daha vardı bugün başlayacak hatta icosu.
legendary
Siteye bir geri sayım koyulsaymış iyi olurmuş . Herhangi bir veri bende bulamadım ICO ile ilgili.

ICO ile ilgili henüz bir tarih verilmedi muhtemelen önümüzdeki hafta belirlenir.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Siteye bir geri sayım koyulsaymış iyi olurmuş . Herhangi bir veri bende bulamadım ICO ile ilgili.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
BUna benzer aventus ve bi proje daha vardı sanırım ama bu daha çok güven verdi nedense. twitter stakeleri sayılmaya başlanmış önce rejected olmuştum şimdi kabul edilmiş.kickico bitince imzasına girebilirim bende
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Merhaba arkadaslar, reddit kampanyasi istedigimiz sonuclari vermeyecek gibi gozukuyor. Bu yuzden bu kampanyaya ayrilan tutari ikiye bolerek slack ve telegram kampanyasi baslatacagiz.

Ikincil olarak, websiteleriniz ve blog sayfalarinizla basvuru yapabilirsiniz. Daha az takipciniz/aboneniz olsa da lutfen basvuru yapmaktan kacinmayin. Size onay maili geldiginde baslayabilirsiniz.

Reddit kampanyası tamamen iptal mi olacak? Slack ve Telegram kampanyası ne zaman başlayacak?
Telegram kanalı açıldı mı? Sitede sadece Slack linki var.
ICO tarihi ne zaman belli olacak? ICO'nun ne kadar sürmesi planlanıyor?
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
İmza kampanyasına katıldım, beklentim yüksek. Başlığı yönettiği için ozgr'e teşekkür ederim
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bir tiyatro gösterisi için ropsten testnetinde şu an canlı bilet satışımız bulunmakta.

https://ropsten.etherscan.io/address/0x227878e2b4ad0055e2af98b4453909ac73efdda3

Herhalde 150 bilet vardı ve satış şu an tamamlandı.

Bu satım hangi uygulamadan yapıldı?
legendary
I am a good bro
Bir tiyatro gösterisi için ropsten testnetinde şu an canlı bilet satışımız bulunmakta.

https://ropsten.etherscan.io/address/0x227878e2b4ad0055e2af98b4453909ac73efdda3
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Aventusu kacıranlar için buyuk fırsat bence, hazır calışan platform. Umut vaadeden bir proje olmuş.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Ne kadar bilet satış projelerini sevmesemde bu proje çok hoş duruyor.
legendary
Reel hayata yansıyan somut bir şeyin olması dolayısıyla başarılı olacak gibi duruyor.

Eastville festival: https://vimeo.com/220139096

ICO katılımcıları için whitelist var eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız kayıt olmanız iyi olur.

https://guts.tickets/ico
legendary
I am a good bro
Merhaba arkadaslar, reddit kampanyasi istedigimiz sonuclari vermeyecek gibi gozukuyor. Bu yuzden bu kampanyaya ayrilan tutari ikiye bolerek slack ve telegram kampanyasi baslatacagiz.

Ikincil olarak, websiteleriniz ve blog sayfalarinizla basvuru yapabilirsiniz. Daha az takipciniz/aboneniz olsa da lutfen basvuru yapmaktan kacinmayin. Size onay maili geldiginde baslayabilirsiniz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
twitterina katılmıştım fakat audit oranım 99 olmasına rağmen rejected edilmiştim.şu an baktım ben dahil 5k takipçi altı olanlarda tekrar kabul edilmiş,100 kişi sınırı vardı fakat listede 100 den fazla kişi olmuş. liste güncellenecek mi kurallar değişti mi?

Twitter kurallarını biraz gözden geçirdik. Maalesef fark ettik ki herkes bounty spamcisi, yoksa katılımcı bulamayacağız. Bounty konusundan yeni kurallara bakabilirsiniz.
-snip-

Bana kalsa twitter kampanyası düzenlemek zaten baştan saçma. Bir tane hakiki adam gibi hesap yok. Trafik vs. çok umurumuzda değil.

Üstelik hashtag sorgulaması yaparak kontrol etmek yıllar alır. Costum tweet atmak zaten zorunlu değil. Sadece atanlar paylaşacak.

İlginç için teşekkür ederim.

Evet doğru söylüyorsun Twitter'in zorunlu olup olmadığıyla ilgili bir ifadede bulunulmamış. Ben dördüncü sayfada adama konu altına tweet atılması gerektiğini söylediğin zaman raporlamalı sandım. Ve ayrıca Tweetler insanlar trafik kazandırsın diye değil Resmi hesabın attığı hastaglı iletinin hashtag'ın popüler kısmında en üstte gözüksün diye attırılıyor. Bitcointalk'ı takip eden insan sayısının 10 katı Twitter'deki #btc $btc #blockchain gibi hashtaglari okuyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
twitterina katılmıştım fakat audit oranım 99 olmasına rağmen rejected edilmiştim.şu an baktım ben dahil 5k takipçi altı olanlarda tekrar kabul edilmiş,100 kişi sınırı vardı fakat listede 100 den fazla kişi olmuş. liste güncellenecek mi kurallar değişti mi?

Twitter kurallarını biraz gözden geçirdik. Maalesef fark ettik ki herkes bounty spamcisi, yoksa katılımcı bulamayacağız. Bounty konusundan yeni kurallara bakabilirsiniz.

Şu attığınız Tweetleri ana konu başlığına raporlayın saçmalığını düzeltseniz? Zaten hashtag ile atılıyor. Hashtag sorgulaması yaparak kampanya yöneticisi kişi çok kolay bir şekilde bulabilir. Bu ana konuda bulmaktan çok daha kolaydır hemde insanlar bu saçma raporlama işiyle uğraşmamış olur. Ben şahsen katılmayacağım, kampanya yöneticilerinin ödül için uğraşan kişileri çok basite aldığını düşünüyorum. Ben şu ana kadar raporlamalı olupta başarılı olmuş kampanya görmedim siz gördünüz mü? çünkü reklam eksiği olacaktır. Bırakın insanlar çatır çatır Retweet'ini atsın, bu sizin kaybınız.

BitDice'i inceleyelim

Ödül kampanyasından önce; 55k
Ödül kampanyasından sonra 1486k

Ben mi göremiyorum yoksa değişti mi bilemiyorum ama raporlama şartı göremedim.
Dün kaydolmuştum twitter kampanyasına o zaman da raporlama görmemiştim.
Çok iyi bir proje değilse raporlama isteyen kampanyalara katılmıyorum zaten.
Pages:
Jump to: