Pages:
Author

Topic: [ANN][KMD][dPoW] Komodo ICO - Zcash Zero Knowledge Privacy Secured by Bitcoin - page 12. (Read 12390 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Zz
legendary
Kampanya konusunu yeniden inceledim.
imza kampanyasının parası 5 BTC escrow a aktarılmış.
Anladığım kadarıyla ödeme ICO dan sonra yapılacak.
kampanyada kaldığı süre boyunca 25 den az post atanlara para yok.

ben kampanyaya katıldığımda postcount um 1800 idi.
kampanyaya katıldığımdan beri 65 post atmışım.
kampanyanın bitmesine 2 gün var. dolayısı ile bu iki günde 5 post daha atarsam toplam 80 post da kalmış oluyorum. kampanyaya 21 eylülde katıldım.
21 eylül - 28 eylül - 5 ekim - 12 ekim olmak üzere kampanyada 4 hafta kaldım.

Bu durumda, 0.0075 BTC x 4 şeklinde teorik olarak 0,030 BTC olacak galiba.

Eğer ICO bitmeden öderlerse bununla ICO ya katılacağım Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
1 Komodo 0.00532 btc olacakmış, yani bugünün bitcoin değeri ile $3.4.

Ico sırasında %25 bonusu ile alırsanız, tanesi $2.7'ye geliyor.

Başlangıçta 100 milyon adet olacaksa, zarar etmemek için market cap 270 milyon dolardan aşağı düşmemeli.

Sizce bu mümkün mü? Bence kesinlikle değil.

Bir de adamlar ico'ya 30bin bitcoin limiti koymuşlar, düşünsenize uyduruk bir projeden cebe en fazla 19 milyon doları indirmeyi hedeflemek.
Birde soyle bisey var ama. Bitcoindark btcd koinlerini kmd ile swap yapilacak.. Tum btcd ler kdm olacak ,btcd piyasadan silinecek. Suanda btcd de 5,486btc markatcap var,bu btcler kmd ye donusecek.

Evet ama haklisin,riskli bir durum.. Hersey 15ekimde belli olacak.. Eger ilk gun cok yuksek btc toplanirsa, 2. Gun (16-22ekim arasi %20 bonus yinede var) girilebilinir icoya..
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
1 Komodo 0.00532 btc olacakmış, yani bugünün bitcoin değeri ile $3.4.

Ico sırasında %25 bonusu ile alırsanız, tanesi $2.7'ye geliyor.

Başlangıçta 100 milyon adet olacaksa, zarar etmemek için market cap 270 milyon dolardan aşağı düşmemeli.

Sizce bu mümkün mü? Bence kesinlikle değil.

Bir de adamlar ico'ya 30bin bitcoin limiti koymuşlar, düşünsenize uyduruk bir projeden cebe en fazla 19 milyon doları indirmeyi hedeflemek.
hero member
tekrar inceledim.bu proje tutabilir,
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
firmayı araştırmak lazım orjinal bi çeviri yapacak biriyle anlaşsalar daha sağlam bilgi alına bilir bu bölüm resmi değil ...
iki türlü  ya orjinali piyasa sağlam açılmadan
prim yapar yada ana  koinin yükselmesini engeller artık şans

zcash aslında bir temel. ethereum gibi düşünün.
KMD ise bu zincir üzerinde çalışacak bir asset anladığım kadarıyla. Bir farkı zcash  tamamen teknoloji odaklı iken, KMD kullanıcı odaklı ilerliyor.
dolayısı ile tamamlayıcı hizmet olarak değerlendirilecektir diye düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek.

Sağlam sallamışsın. Bunlar zcash'in zero protocol'unu forkluyorlar. Hikayeden yani. Zcash için yapılan hypeden yararlanmaya çalışıyorlar, ilk çıktığından böyle bir özellik yoktu, sonradan baktılar ilgi toplanmıyor böyle yapalım dediler. Yersek tabii. Wink

hem kekeme hem geveze! yaşına ver usta Smiley Bildiği yanıldığına yetmez. öğreniyor daha
ama KMD nin de ilgi topladığı bir gerçek. Bende pek ümitli değilim.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
firmayı araştırmak lazım orjinal bi çeviri yapacak biriyle anlaşsalar daha sağlam bilgi alına bilir bu bölüm resmi değil ...

KMD ise bu zincir üzerinde çalışacak bir asset anladığım kadarıyla. Bir farkı zcash  tamamen teknoloji odaklı iken, KMD kullanıcı odaklı ilerliyor.
dolayısı ile tamamlayıcı hizmet olarak değerlendirilecektir diye düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek.

Sağlam sallamışsın. Bunlar zcash'in zero protocol'unu forkluyorlar. Hikayeden yani. Zcash için yapılan hypeden yararlanmaya çalışıyorlar, ilk çıktığından böyle bir özellik yoktu, sonradan baktılar ilgi toplanmıyor böyle yapalım dediler. Yersek tabii. Wink
Zz
legendary

hero member

hero member
Activity: 644
Merit: 502
Güzel bir coin oabilir . Ama şu ilginçime gitti. Daha Zcast cıkmadan alt coinin  bu kadar hızlı çıkması normal mi?
hero member
ödeme nere verilcek onmu bile anlamadım Cheesy
Zz
legendary
İmza kampanyasından ödeme alabilen var mı? tam anlamadım ödemeler haftalık mı yoksa ICO sonunda toptan mı ödenecek?
ingilizce bilgisi iyi biri imza kampanyası ana konusu https://bitcointalksearch.org/topic/komodo-signature-and-avatar-campaign-campaign-has-ended-1619450 inceleyip bilgi verebilirse sevinirim.
hero member
Bence Coinin ico suyla ilgilenebilirsiniz ama imza kampanyacilar hic bulasmasin buna 5hafta boyunca bağliyor,150msj atmanizi istiyor be yaklasik 25-30$ lik btc veriyor..

Az veriyor dediğin gibi ama yinede boşta olanlar değerlendirebilir bana kalırsa kampanyayı. Mesela İconomi bitti imza kampanyası ondan çıkanlar bunu değerlendirebilir bugün yarın Omicronunda bitcek. Zaten 250 kişi sınırı var hiç yoktan iyidir.
decent in imzası daha iyi gibi geldi bana.. henuz tam bakmadım ama.. iconomi bitince geçilebilinir
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bence Coinin ico suyla ilgilenebilirsiniz ama imza kampanyacilar hic bulasmasin buna 5hafta boyunca bağliyor,150msj atmanizi istiyor be yaklasik 25-30$ lik btc veriyor..

Az veriyor dediğin gibi ama yinede boşta olanlar değerlendirebilir bana kalırsa kampanyayı. Mesela İconomi bitti imza kampanyası ondan çıkanlar bunu değerlendirebilir bugün yarın Omicronunda bitcek. Zaten 250 kişi sınırı var hiç yoktan iyidir.
hero member
hero member
birazcık inceledim ing olmadığından anladığım kadarıyla olay
fon sistemi gibi bir çok alt koin üzerinden işlem yapıcak ama ana koin kendi olduğundan ne işlem yapıldığı kimin yaptığı nasıl neye yaptığı belli olmuyacak bi durum oluşturuyorlar sanırım...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ben anlamadım şimdi. Yapacakları alt yapı sayesinde bitcoin başta olmak üzere bir çok coin'in izlenemez şekilde transferini mi sağlıyorlar?
Bu noktada şunu sormak lazım? KMB defteri kebiri ile diğer coinleri defteri kebiri arasında nasıl bir eşleştirme yapacaklar? Benim kafamda canlanmadı bu durum?
hero member
çevirimi yaptın ben pek anlamadım Cheesy
tanıtım falan acayip olmuş kuzen!!!
Zz
legendary
Pages:
Jump to: