Pages:
Author

Topic: [ANN][KMD][dPoW] Komodo ICO - Zcash Zero Knowledge Privacy Secured by Bitcoin - page 8. (Read 12390 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
aq parasını sonuda cüzdana gördüm çok rahatladım yaa delirdiydim cüzdan full yüklendi aq blocğu en sonuncuda beklemekten delirdim.
bide bişeyler çıktı cüzdanı full açıkca 2 kere attı üst üste bende basic olarak deneyem dedim geldi paralarda ordadurup duru Smiley
çok rahatladım aq yanlış gönderi yaptım diye içim içimi yiyiordu Cheesy şükür atlaktık şimdi kampantadan gelcek kdmlerde Cheesy
hero member
Activity: 518
Merit: 500

dostun bence 29 kadar bekle istersen 30 kadar devam edicek şuanda
swap karlı mı bilmiyorum baya bir bir yükseldi btcd son güna kadar kas bana kalırsa çünkü swap için sürekli piyasadan azaldığından
maliyeti yükselio Cheesy tabi bu kur hesabı yapılıp bedeli karşılanıcak mı sorusuna geliyor onu bilmyorum 1 kere kuru düzelttiler şimdi ne yapcak bakalım

işte öngörü bu kendimle gruru duydum Cheesy bekleyenler swap yapmaya bile biliyor satıp btc alsınlar nasılsa kdm alcak btc elinde olur Cheesy
btcd 1 yıl boyunca swap devam edicek artık durum riskli durumda
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
970.529,25 BTCD swap olmuş geriye 310.000 gibi bir BTCD kalmış. Fiyatının artmasını buna bağlaya biliriz. Piyasada baya azalmış.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Beyler projenin son durumu ile ilgili bilgi sahibi var mı?

31 de swap biticek KDM ler dağıtılacak diye duyurdular sonrası allah kerim Cheesy

Bu para borsaya çıktığında ne kadar olur, mesela 0,003 gibi bir beleli olabilir mi?

ona göre swap a devam edicem, yada başka bir icoya giricem.

swap karlı mı bilmiyorum baya bir bir yükseldi bTcd son güna kadar kas bana kalırsa çünkü swap için sürekli piyasadan azaldığından
maliyeti yükselio Cheesy tabi bu kur hesabı yapılıp bedeli karşılanıcak mı sorusuna geliyor onu bilmyorum 1 kere kuru düzelttiler şimdi ne yapcak bakalım

BTCD x2 oldu, şimdi karlı mısence Smiley
hero member
ödül dağıtımı yapılıyormuş sistemin nasıl olduğunu anlaya bilen varsa burda tarif edeblir mi?
gene msj falan atılcak diyorda KDM olarak bounty talep edenler nasıl bir sistem yapıcak ico sayfasındaki kdm mi ödeme isticez onada baktım seed yaz diyor yazırorumda onay yapmak istedemedim doğrumu diye
kesin olsun diye yeni yapayım dedim onuda kabul etmiyor.
yoksa tekrar mı talep etmemiz lazım. valla yardım lazım
hero member

31 de swap biticek KDM ler dağıtılacak diye duyurdular sonrası allah kerim Cheesy

Bu para borsaya çıktığında ne kadar olur, mesela 0,003 gibi bir beleli olabilir mi?

swap karlı mı bilmiyorum baya bir bir yükseldi bTcd son güna kadar kas bana kalırsa çünkü swap için sürekli piyasadan azaldığından
hero member

hero member

hero member
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
vallaha iyice cılkını çıkardılar.
yeni kuru hesabı yapacaklarmı onuda merak ediyorum.
ilk kur hesabında 750 dolarlardaydı btc
şimdi 900 bakalım ne olcak
hero member
İco dan varmı bir gelişme arkadaşlar. BTCD %16 artmış galiba swap ın sonuna geldiler. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Ico sayfasında bir değişiklik yok, bekliyoruz.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
İco dan varmı bir gelişme arkadaşlar. BTCD %16 artmış galiba swap ın sonuna geldiler. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
hero member
Bakmadim valla kdmleri gonderdiler mi . Smiley
2 haftadan beri dogru duzgun takip edemiyorum
hero member
Dort gözle bekliyorum valla acayip adamlar kur hesabi yapip verceklerdi kur gene fırladı. Bakalim btc istemedim diye pisman olmam umarim.

Kampanyadan kaç KMD geldi?
hero member
Dort gözle bekliyorum valla acayip adamlar kur hesabi yapip verceklerdi kur gene fırladı. Bakalim btc istemedim diye pisman olmam umarim.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
 BTCD >> KMD değiştirimi birkaç gün içinde başlayacakmış. nerdeyse hazırmış...

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Swaps denilen olay ne zaman olacakda exchange sitesine girecek komodo.
hero member
Çalışan bir cüzdan var mı, nasıl çekeceğiz biz bu parayı?
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Dagitimlar ne zaman olcak swap yapildimi takip edemiyorum.
hero member
BTC olarak çekin, iconomi gibi üzülmeyin.
Ben iconomide topladığım coinleri btc karşılığı verseydim 0,8btc alacaktım hadi iconomi yukselir bekleyek dedik 0,7ye zor sattık. Komodo çokta ümit vermedi zaten amaçsız icolardan birisi daha. BTC olarak alın keyfinize bakın   Cheesy

Erken yazaydin kuzen bende kdm olarak istedim. Yapcak bisey yok artik Sad
Pages:
Jump to: