Pages:
Author

Topic: [ANN][LISK] Lisk | ICO | Αποκεντρωμένη Εφαρμογή & Πλατφόρμα Sidechain - page 15. (Read 25418 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 500
Εκπληκτικό!  Cheesy Έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα να πωλούνται IOUs σε ανταλλακτήριο?
(κάτι μου λέει ότι με τα IOUs θα ξαναασχοληθούμε σε τοπικό επίπεδο Grin)

Νομίζω πως είχε γίνει και με το Ethereum

@BitcoinExpert θυμάσαι μήπως και αν ήταν κοντά στην πραγματική τιμή διαπραγμάτευσης? Εννοώ η τιμή του ETH IOU σε σχέση με την ισοτιμία του "κανονικού" ETH όταν άρχισε να διαπραγματεύεται?

Πόσο μέσα μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο? Είναι μια ένδειξη για το πού θα κυμανθεί περίπου η ισοτιμία του αμέσως μετά την κυκλοφορία?

Αυτές είναι οι πληροφορίες που βρήκα για τα IOUS του Ethereum, από το Αγγλικό Lisk ANN

Ethercoin IOU prices:

5 Ιουλίου = 0.0052

12 Ιουλίου = 0.0081

19 Ιουλίου = 0.0073

26 Ιουλίου = 0.0106

30 Ιουλίου = Ethereum Mainnet Launch

Ethereum prices:

9 Αυγούστου = 0.00278

14 Σεπτεμβρίου = 0.00427

18 Οκτωβρίου = 0.0021

15 Νοεμβρίου = 0.0027

13 Δεκεμβρίου = 0.0022

17 Ιανουαρίου = 0.0032

14 Φεβρουαρίου = 0.0122

14 Μαρτίου = 0.0343

3 Απριλίου = 0.0275

Αν υποθέσουμε πως θα γίνει το ίδιο και με το Lisk, τότε στην αρχή της επίσημης διαπραγμάτευσης η τιμή του θα κυμανθεί στο μισό από ότι είναι τώρα, δηλαδή στα 3-4$!!

Καθόλου άσχημα νομίζω.Αν και προσωπική μου άποψη είναι πως θα παίξει πιο ψηλά, πολύ κοντά στα επίπεδα των IOUs.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
εγώ σήμερα πάλι αγόρασα LISK και για την ώρα βλέπω άνοδο!
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
κριμα να μην μπορω να στειλω τα λισκ μου εκει. ειδες τι σου κανει μια τεχνιτη ελλειψη Wink
hero member
Στα 3.96$ (0.0094 btc) αυτή τη στιγμή
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
παιδιά έχει ξεπεράσει τα 0.008 ήδη  Shocked

ας ελπίσουμε να μην έχει αρνητικές επιπτώσεις στην έναρξη του νομίσματος όλο αυτό που γίνεται απόψε (και θα γίνει τις επόμενες ημέρες)
hero member
Προσωπικα μου φαινεται εξωφρενικο σαν ποσο εναρξης , δεν εχω συνηθισει βεβαια και σε τετοια μιας και δεν εχω ξανασχοληθει . Απο την αλλη βλεπω οτι περιπου εκει "επαιξε" η τιμη εναρξης του ETH στο poloniex . Ισως να εχουν γνωση οι φυλακες .

Τίποτα δεν είναι εξωφρενικό στον κόσμο των cryptos
hero member
Activity: 1111
Merit: 588
Προσωπικα μου φαινεται εξωφρενικο σαν ποσο εναρξης , δεν εχω συνηθισει βεβαια και σε τετοια μιας και δεν εχω ξανασχοληθει . Απο την αλλη βλεπω οτι περιπου εκει "επαιξε" η τιμη εναρξης του ETH στο poloniex . Ισως να εχουν γνωση οι φυλακες .
legendary
και μόλις εμφανίστηκε εντολή πώλησης 1900+ Lisk στα 0.0061

δηλαδή είναι δυνατόν να πρόλαβε να αγοράσει κάποιος 1900 στο yobit?

Το yobit κάνει χοντρό παιχνίδι απόψε...

0.0059+ Shocked  Έκανα μερικές πράξεις με το κομπιουτεράκι και ελπίζω να παραμείνουν τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα Tongue
Τα bonus πρώτης μέρας και πρώτης εβδομάδας θα μπουν αργότερα?

χεχε συμφωνώ μαζί σου, ας είναι και στα 0.005

Απ' όσο γνωρίζω, το 20% θα δοθεί αμέσως, τα υπόλοιπα σε 1-2 εβδομάδες μετά την έναρξη
hero member
Activity: 815
0.0059+ Shocked  Έκανα μερικές πράξεις με το κομπιουτεράκι και ελπίζω να παραμείνουν τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα Tongue
Τα bonus πρώτης μέρας και πρώτης εβδομάδας θα μπουν αργότερα?
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
Trainman
hero member
Εκπληκτικό!  Cheesy Έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα να πωλούνται IOUs σε ανταλλακτήριο?

@BitcoinExpert θυμάσαι μήπως και αν ήταν κοντά στην πραγματική τιμή διαπραγμάτευσης? Εννοώ η τιμή του ETH IOU σε σχέση με την ισοτιμία του "κανονικού" ETH όταν άρχισε να διαπραγματεύεται?

Πόσο μέσα μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο? Είναι μια ένδειξη για το πού θα κυμανθεί περίπου η ισοτιμία του αμέσως μετά την κυκλοφορία?

Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου την τιμή.Όπως είπες κι εσύ στην αρχή ο μόνος πωλητής ήταν το YoBit και έθεσε τη δικιά του τιμή πώλησης.Τώρα βέβαια που αγόρασαν αρκετοί, οι πωλητές έχουν αυξηθεί.Ακόμα και να μην είναι αυτή η τιμή την ημέρα της επίσημης έναρξης, δεν πιστεύω να πουλήσουν κάτω από 1$.Προσωπική μου άποψη ότι η τιμή θα παίξει στα 2$ στην επίσημη έναρξη, διότι όλοι βλέπουν τώρα πως οι traders αγοράζουν σε αυτή την τιμή άρα δεν υπάρχει λόγος να το πουλήσουν φθηνότερα.
legendary
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, το Yobit μάλλον βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να πουλήσει  (ή να ξεφορτωθεί?) τα Lisk που αγόρασε στο ICO...

Και η τιμή είναι λογικό να ανεβαίνει καθώς ο μόνος που διαθέτει Lisk αυτή τη στιγμή για πούλημα είναι το Yobit... Εννοώ, ο μόνος που μπορεί να πουλήσει, καθώς δεν υπάρχουν πορτοφόλια για να ανεβάσω π.χ. εγώ τα δικά μου για πούλημα...

Μάλλον θα περιμένω την επίσημη κυκλοφορία
legendary

legendary
Trainman
2 lisk keys απο 6.3 lisk το καθε ενα για 0.04 btc
hero member
Aν δεν κάνω λάθος, την τελευταία φορά που κοίταξα την ισοτιμία ήταν 1 LISK=0.00018265 BTC
Δηλαδή αυτή τη στιγμή (προ)πουλιέται x20!!! Grin
Για ένα agaga-IOU του 1/10 των LISK μου ψήνεται κανείς?  Grin Tongue
agaga?
Έτσι θα ονομάσω το IOU μου (agaga is me)  Cheesy

... Έτοιμο!!! Grin Θα βγει αρχικά σε περιορισμένο αριθμό (1000000 τεμάχια) προς 0.05 ΒΤC έκαστο  Cheesy
http://i.imgur.com/GnpAX5f.jpg
legendary
Trainman
Aν δεν κάνω λάθος, την τελευταία φορά που κοίταξα την ισοτιμία ήταν 1 LISK=0.00018265 BTC
agaga?
hero member
hero member

hero member
Pages:
Jump to: