Pages:
Author

Topic: [ANN][MicroMoney] Yenilikçi Global Kripto Ekonomisi - page 2. (Read 1477 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
ICO devam ediyor

Toplanan yatırım tutarı :

ETH : 9417            BTC : 250           Toplam : 8.271.951 USD

https://micromoney.io/

çok ilginç soft cap i 1 milyondan 10 milyona çektiler bir kaç gün kaldı inşallah soft cap geçilirde sorun olmaz
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor

FIAT USD : 3.938.702     

ETH : 12868      

BTC : 285         

Toplam : 9.567.911 USD

full member
Activity: 1019
Merit: 146
Hardcap beklemiyorum ama guzel topladi yjnede biraz dahada toplayacaktie diye umuyorum.ico süresince  islem icin gorudulen borsalardan bir kaci olumlu sonuclanip belirtilse idi cok daha farkli olabilirdi rakamlar.
sr. member
ICO devam ediyor

ETH : 9417            BTC : 250           Toplam : 8.271.951 USD

sr. member
jr.member olunca imzasına girdim ama postlar için bi şart göremedim. soran bilen varsa bilgilendirebilir mi? boş yere girmiş olmuyum

postlar için şart koşmadı yönetici tek dediği hepsini aynı gün atmayın.daha öncede yazım bu manager haftalık 15 mesaj istiyor genelde ama bu konuda böyle bi şartta koşmamış. ne olur ne olmaz elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var
full member
Activity: 210
Merit: 100
jr.member olunca imzasına girdim ama postlar için bi şart göremedim. soran bilen varsa bilgilendirebilir mi? boş yere girmiş olmuyum
full member
Activity: 294
Bu arada sizin imza kampanyanızla ilgili yönetici batırdı mahvetti gibi bir seyler okumustum o yüzden MicroMoney'i tercih ettim
full member
Ben 0 bilgiyle ilk defa bir imza kampanyasina katildim o da MicroMoney. Komik gelebilir ama kaç post atmam gerekiyor, bana coin mi verecekler ki verseler bile nasıl olacak benim Eth cüzdanım yok. Tecrübeli biri 18 yaşında olduğumu göz önünde bulundurarak bilgilendirebilir mi beni?

öncelikle https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda2Wb7zKVMyfNLCcLIxTl6a32XMAXtMvrWeh4ueKgmloJpng/viewform bu linkteki formda istenen verileri doldurarak kaydolun. daha sonra forma yazdığınız aynı mail adresiyle orderbook.io sitesinden kendinize hesap açın.normalde haftalık veya ico süresince belirli sayıda mesaj isterler ama bu kampanyada yönetici böyle bir şart koşmamış ama aynı kişi daha önceki kampanyalarında haftalık 15 mesaj istiyordu genelde.elinizden geldiğince aktif olun forumda.
ICO bitince kazandığınız tokenler orderbooktaki hesabınıza yatacak

coin bittrex'e cikti diyelim. Bittrex adresime alabiliyorum dimi orderbooktan? Bir de kendi coinlerinden verecekler evet ama miktari yaziyor mu ben bulamadim.
Bittrexe girerse evet çekersin. Evet kendi tokenleri. Miktar en sonda belli olacak. İcodan sonra.
çok teşekkür ederim ya. İngilizce yazılanları çogu zaman anliyorum ama yanlis bir sey yapmaktan korkuyorum çünkü profesyonel olduğum konular degil
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Ben 0 bilgiyle ilk defa bir imza kampanyasina katildim o da MicroMoney. Komik gelebilir ama kaç post atmam gerekiyor, bana coin mi verecekler ki verseler bile nasıl olacak benim Eth cüzdanım yok. Tecrübeli biri 18 yaşında olduğumu göz önünde bulundurarak bilgilendirebilir mi beni?

öncelikle https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda2Wb7zKVMyfNLCcLIxTl6a32XMAXtMvrWeh4ueKgmloJpng/viewform bu linkteki formda istenen verileri doldurarak kaydolun. daha sonra forma yazdığınız aynı mail adresiyle orderbook.io sitesinden kendinize hesap açın.normalde haftalık veya ico süresince belirli sayıda mesaj isterler ama bu kampanyada yönetici böyle bir şart koşmamış ama aynı kişi daha önceki kampanyalarında haftalık 15 mesaj istiyordu genelde.elinizden geldiğince aktif olun forumda.

coin bittrex'e cikti diyelim. Bittrex adresime alabiliyorum dimi orderbooktan? Bir de kendi coinlerinden verecekler evet ama miktari yaziyor mu ben bulamadim.
Bittrexe girerse evet çekersin. Evet kendi tokenleri. Miktar en sonda belli olacak. İcodan sonra.
full member

sr. member

full member
Hickimse yok mu?
full member
newbie
Activity: 47
Merit: 0
mikro kredi sistemi ilk olarak muhammed yunus tarafından ortaya çıkarılan afrika'daki küçük ekonomileri geliştirmek üzerine bir sistem ve geleneksel kredi sistemlerinden çok daha yüksek bir geri ödeme oranına sahip bir sistem aslında. fakat beni düşündüren asıl konu mikro kredi sisteminin söz konusu olduğu ülkeler bırakın internet altyapısını en temel tuvalet ve su altyapı sistemlerinin bile gerçekleştirilmediği bölgeler. dolayısıyla bankaların veya kredi hizmeti sunan başka herhangi bir işletmenin ulaşamadığı bu insanlara blockchain nasıl ulaşacak tam anlamıyla kafamda oturtamadım.
sr. member
Merit: 250
Valla tamam güzel para topladı micromoney ama ilk günlerde topladığı paranın ardından 20milyon amerikan dolarının altında toplaması bu projenin insanlarda ister istemez büyük bir hayalkırıklığı yarattı.Bakalım belki ilerde değerli olur.
sr. member
ICO devam ediyor,Şimdi girenler %10 bonus kazanıyor

ETH : 9062
BTC : 168

sr. member
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bence güzel para toplamayı başardı micromoney,tabiki ilk gün başlangıcı bize çok daha fazlasını hayal ettirmişti ama arkası gelmedi,şu sıralar yüksek miktarlar toplamak galiba kolay kolay mümkün olmayacak.Forktan sonra değişecek mi bakalım bu durum.
full member
Activity: 420
bu kadar hype yapıldı sosyal medyada ama ona göre biraz sönük geçiyor ICO. tabiki toplanan miktar güzel birçok proje toplayamıyor bile bu rakamları ama bazı projeler içinde insan beklenti içine giriyor işte,buda o projelerden biri. bu arada bunun airdrop falan var mıydı cüzdanıma 1 tane amm gelmiş 0x ve mth taşıyordum cüzdanda. bide mail atmışlar uygulamayı indirip yorum yapanlara ekstra stake verilecekmiş galiba bende android olmadığı için indiremedim tabi
full member
Activity: 1019
Merit: 146
%20 bonusun bitmesine az bir süre kaldı.umarım güzel bir yatırım toplar.amaç belli tabi ki Smiley
Pages:
Jump to: