Pages:
Author

Topic: [ANN][MicroMoney] Yenilikçi Global Kripto Ekonomisi - page 3. (Read 1477 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bu proje 20 mılyonu toparlar gibi duruyor on güzel başladılar şu gold furyası bıtsın guzel yatırım alırlar
full member
Activity: 364
Merit: 100
artik boyle 20-30 milyonlar toplayabilmek icolar icin hayal oldu. 1 milyon toplamissa basarili saymak lazim. e fena toplamamis bu projede iste o kadar cok projenin icinde. ilerleyebilmesi icin ilk adimi atabilmise benziyor micromoney.
full member
Activity: 490
Merit: 193
aslında aldığı yatırım çok iyi şu anki piyasada ama, daha fazla beklenti oluşturan adamların arkasındaki topluluktu sanırım daha forumda konusu açılmadan twitterda 160 binin üzerinde takipçisi vardı.aynı şekilde diğer sosyal kanallarda da baya takip edeni var o yüzden bu kadar topluluğa rağmen düşük bulunuyor bence yatırımlar.çoğu proje bu kadar bile toplayamıyor bencede iyi şu anki rakam 20k eth le falan bitirirler tahminimce ico yu
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ilk gün neredeyse 7.7 milyon dolar topladı nasıl bir beklentiye giriyorsanız postmu kasıyorsunuz anlamıyorum
azcık mantıklı davranmak lazım 7.7 harika bir para bence
full member
Activity: 406
Merit: 189
beklentimin altında akldı, çok reklamı dönüyor sosyal medyada , daha iyi bir performan bekliyordum
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bencede ağır ilerliyor sanki ICO çok daha hızlı bir giriş beklemiştim micromoney için, hatta bacorun ceo su yatırım yapacak falan dediler ama o haber asparagas çıktı galiba.daha zaman var güzel bir rakam toplayacağını düşünüyorum.en azından şimdiki halinin 3-4 katı bişey toplamasını bekliyorum.bakalım yanılmam umarım
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor,bugün katılanlar %20 bonus avantajıyla alabilirler

Toplanan yatırım tutarı :

ETH : 8725
BTC : 163

https://micromoney.io/

legendary
Activity: 1218
başlangıç için fena değil toplanan rakam ama daha fazlasını bekliyordum diyebilirim micromoney için. bakalım iilerleyen günlerde nasıl olacak hardcap zorlayacağını düşünmüştüm
sr. member
ICO başladı,bugün katılanlar %25 bonus avantajıyla alabilirler

Toplanan yatırım tutarı :

ETH : 7587
BTC : 106

https://micromoney.io/

legendary
Activity: 1218
bu orderbook muhabbeti de yaygınlaşmaya başladı kaçtır karşıma çıkıyor en sonunda açtım bir hesap katılacağım kampanyaya galiba bi yandan iyi aslında gelen tokenleri anında satabiliyoruz sistemde galiba. projenin kalabalığı arkasına aldığı için hardcap şansı var gibi geldi bana. bounty katılanlar pişman olmaz bence
hero member
Activity: 504
Merit: 500
bu proje kafama yatıı işte icolara girmekten vazgeçtim gibi ama buna girmeyi düşünebilrim.çünkü gerçek hayatta bi karşılığı var yaptıkları işin.ekip ve advisorlerde tecrübeli duruyor biraz daha detaylı araştırıp kararımı vereceğim.girecek ico arayanlar varsa bence biz araştırsınlar projeyi bide ödüllere göz atalım bakalım
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
proje güzel iş yapar ve en dikkat çekici olanı ise kalabalık topluluğu ve sosyal medyada aktifliği bunlar yüksek olursa projenin iş yapabilitesi de yüksek oluyor şu ana kadar deneyimlerim öyle. ben iş yapcağını düşünüyorum bu projenin bu topluluğa göre hardcapte düşük, piyasaya girince bile güzel ivme yakalayabilir.bountye de bi göz atalım bakalım sağolun çeviri için
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Geçmiş işlemlerle alakalı büyük bir veritabanı oluşturmayı hedefliyorlar anladığım kadarıyla proje firmalar için referans içerek bilgiler sunacaktır. Bireyleri pek ilgilendireceğini sanmıyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 106
hocam elinize sağlık.proje iş yapacak gibi duruyor üstteki linke baktım gerçek kişi yorumlarına, eğer gerçekse o yorumlar yürür gider proje zaten.bide twittera gireyim dedim adamlar 168 bin takipçiye ulaşmış.hardcapi de çok fazla sayılmaz.düşüncem kolaylıkla hardcap yapacağı yönünde tabi yanılabilirim de ama vaziyet öyle gösteriyor.büyük topluluğa ulaşan projeler çabucak satılıyor genelde
sr. member
MicroMoney sayesinde kredi kullanan gerçek kişilerin yorumlarına linkten ulaşabilirsiniz :

https://medium.com/@micromoney.io/the-most-touching-reviews-from-the-real-micromoneys-customers-e51bf98bacd0

sr. member
Benim dikkatimi çeken tek şey danışmanlar kısmı .  Danışmanlar işlerinin ehli insanlar eğer ki detaylı bir şekilde tüm güçlerini ve yatırım sağlarlarsa ilerliliği olacak bir proje .Polat ' ın çevirdiği her proje aslında bir nebze de iş yapıyor farkettiniz mi ? Seçici davranıyor diye düşünüyorum açıkcası . Emeğin için teşekkürler .

daha çok çeviri bekliyorum senden Smiley

Güzel yorumunuz için teşekürler hocam.ne kadar seçici olmaya çalışsamda arada mutlaka başarısız projelerde çıkabiliyor, daha öncede yazmıştım bir projeye yatırım yaparken kararınızı kendi araştırmanızla vermelisiniz.
Yeni çeviriler yolda geliyor  Wink
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Benim dikkatimi çeken tek şey danışmanlar kısmı .  Danışmanlar işlerinin ehli insanlar eğer ki detaylı bir şekilde tüm güçlerini ve yatırım sağlarlarsa ilerliliği olacak bir proje .Polat ' ın çevirdiği her proje aslında bir nebze de iş yapıyor farkettiniz mi ? Seçici davranıyor diye düşünüyorum açıkcası . Emeğin için teşekkürler .

daha çok çeviri bekliyorum senden Smiley
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Ben bu ekiple pek iş yapackalarını düşünmüyorum yani büyük yatırımcıyı kendilerine bağlayamazlar bana kalırsa özellikle CEO'nun sağlam bir iş geçmişi yok, hadi ICO düzenleyelim deyip 2 günde ekip kurup bir şeyler yapmışa benziyorlar.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
orderbook uzerinden yurutulen icolara genelde sicak bakiyorum ben. micomoney de oyle bir proje. is yapacaklarini dusunuyorum. mikro odemelerle ilgili guclu bir olusum yok su an icin. bu konuda bir bosluk var kripto dunyasinda. micromoney bu isi cozebilir belki.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bountysi gelmişmi bu projeye bende bakmıştım bi ara, bir göz atayım çeviri için teşekkürler
Pages:
Jump to: