Pages:
Author

Topic: 💎💎[ANN][NEBL][ÖN SATIŞ 6-20 Ağu.] Neblio - 🏙 Ticari Blockchain Çözümleri - page 2. (Read 3487 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
vay arkadaş ne fırsat kaçmış böyle yahu. öngörüpte giren arkadaşları kısakanmamamk imrenmemek elde değil valla helal olsun.bizde hala monetha ıvır zıvırla uğraşalım amk böyle projelerin kıymetini bilemiyoruz daha doğrusu keşfedip kestiremiyoruz nerelere gidebileceğini.sadece çok duyulanlara ilgi gösteriyoruz ama asıl cevherler burda yatıyor.bundan sonra icoya girerken daha değişik stratejiler izleyeceğim
sr. member
Activity: 560
Merit: 250

Hocam bizim bir arkadas grubumuzdan degerli 2 abimiz vardi bu nebl icosunda 20 bintaneye yakin aldi ve ne dedi biliyor musun daha icodayken token burn oldu bu adam dedi ki bu proje benim tahminime gore subat ayinda 12-18 $ gorur bende 20 yi gordugunde satarim hani diyorsunuz ya 2 yi gorup satan diye adamda suan 20 bin tane cepte var stake yapiyor cuzdanda ve suan satmadi adamin hedefi 20 $ Smiley

Ağustosta bitcoin 4k dolar civarındaydı yani aşağı yukarı 1 btclik yatırım yapmış icoda. Fazla ses getirmemişti icosu riski almış şimdi kaymağını yiyor tebrikler.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Yani orası öyle de onu elde tutabilmek önemli olan. Ico fiyatı 20 cent olan coini 1 doları görünce satardı çoğu kimse, 1 dolarda satmayan 2 doları görünce satardı. Psikolojik olarak elde tutmak zor.

Hocam bizim bir arkadas grubumuzdan degerli 2 abimiz vardi bu nebl icosunda 20 bintaneye yakin aldi ve ne dedi biliyor musun daha icodayken token burn oldu bu adam dedi ki bu proje benim tahminime gore subat ayinda 12-18 $ gorur bende 20 yi gordugunde satarim hani diyorsunuz ya 2 yi gorup satan diye adamda suan 20 bin tane cepte var stake yapiyor cuzdanda ve suan satmadi adamin hedefi 20 $ Smiley
hero member
Activity: 547
Merit: 500
Sat-al yaparak biraz artırdım elimdeki nebl sayısını. Hitbtc'ye eklenecek yakın zamanda. 6 dolara ulaşması uzun sürmez yıl sonu belki 10 dolar bile olabilir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ah neblio vah neblio seni nasıl farkedemedik gözümüzden kaçırdık.fly to moon değil fly to mars oldu maşallah ve daha da gidecek gibi duruyor.bu seviyelerden artık girmeye cesaret edemiyorum keşke zamanında icoya katılsaymışım yada bounty e girseymişiz en azından.hoş bounty de gelse ilk pumpta satardım heralde. neyse başka fırsatlara bakacağız artık yine kaçırdık bir treni daha.ICO dan veya bounty den alıpa hala elinde tutmayı becerenler varsa tebrik ediyorum valla
Hocam moral bozayım mı biraz  Grin ortalama bi jr member 2500 civarı almış siz legendary 12500 13000 civarı alırdınız bu da tl bazında ev parası 2 haftada şuan  Grin

yeterince bozdunuz hocam , içmeye gidiyorum ben  Cheesy
full member
Activity: 336
Merit: 100
Yani orası öyle de onu elde tutabilmek önemli olan. Ico fiyatı 20 cent olan coini 1 doları görünce satardı çoğu kimse, 1 dolarda satmayan 2 doları görünce satardı. Psikolojik olarak elde tutmak zor.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
ah neblio vah neblio seni nasıl farkedemedik gözümüzden kaçırdık.fly to moon değil fly to mars oldu maşallah ve daha da gidecek gibi duruyor.bu seviyelerden artık girmeye cesaret edemiyorum keşke zamanında icoya katılsaymışım yada bounty e girseymişiz en azından.hoş bounty de gelse ilk pumpta satardım heralde. neyse başka fırsatlara bakacağız artık yine kaçırdık bir treni daha.ICO dan veya bounty den alıpa hala elinde tutmayı becerenler varsa tebrik ediyorum valla
Hocam moral bozayım mı biraz  Grin ortalama bi jr member 2500 civarı almış siz legendary 12500 13000 civarı alırdınız bu da tl bazında ev parası 2 haftada şuan  Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
full member
Neblio bey ne yapıyorsunuz? Grin
$4.05 (26.19%)
0.00077779 BTC (35.67%)
newbie
Activity: 51
Merit: 0
ico dan girenlere deli para kazandirmis bu proje erken davranip ucuzalanlarda baya para yapmis bu saatten sonra girmek riskli. proje zamani bakmistim takim 2 kisiydi yetersiz olarak gordum girmedim. simdi 2 kisi daha almislar. bu kadar artmasinin nedenini anlamadim ama. hayirlisi bakalim
sr. member
Merit: 259
Neblio çıldırdı beyler 4 doları geçti şu an. Cüzdanda kalanları da gönderiyorum şu an borsaya bu fiyattan bozdurup biraz düşünce tekrar alacağım.
full member
1.40ta çıkmıştım buna ne olmuş amk bugün baktım ulan ne güzel projeydi keşke daha fazla girseydim kısmet değilmiş
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Vay iki doları bile aşmış bu kadar kısa sürede, market cap 30 milyon dolara ulaşmış neredeyse. Ne oldu böyle 1 dolar civarından 2.5 dolara kadar gelmiş. En fazla para kazanacağım coin'den birisiydi bozduracağım tuttu ne yapalım kısmet değilmiş. Zaten neresinden çıksam üzülecektim bu fiyattan çıksam belki 5 dolara gidecek.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
1 dolar bandına çıkmasına rağmen satmamıştım. Dün 2 dolar bandına çıkınca elimdekilerin yarıya yakınını sattım nakit ihtiyacı için. Kalanını biraz daha tutacağım 5-10 dolar hayal değil.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
son 1 ayda kaçırdığım güzel projelerden biri daha. Sad Sad ticari olarak blockchain teknolojisinin daha farklı kullanım alanları arttıkça bu teknolojiler gelişip daha hızlı sıçramalar yapacaktır.
sr. member
Merit: 259
1.45 dolara yükselmiş gönlümün efendisi bir ara 1.75 dahi olmuş. En az 5 dolar olana kadar satmayacağım bu hızla giderse belki 10 doları bile bekleyebilirim.
1 NEBL = 4545 Satoshi olarak aldık ICO'da.

NEBL çok iyi olacak. Eylül ayında borsada. ICO'da 500BTC bir yatırım aldı. 10-11milyon toplam token sayısı. 125M olarak ilan edildi ama satılmadı. Kalanlar imha edilecek. Ayrıca Cüzdan açık durunca ödül yolluyor, mining yani. Toplam token sayısı oldukça az olduğu için fiyatı düşük olmayacaktır. Kendi blokzinciri olan ve cüzdanı sorunsuz çalışan bir proje NEBL. Icoyu kaçıranlar üzülmeli. Ben NEBL başına şu an $1 teklif edilse satmam. Çünkü projeye güveniyorum ve geleceğini aydınlık görüyorum. Daha yüksek fiyatlara pazarın da büyümesiyle rahatlıkla ulaşacaktır. Seneye tekrar buraya yazıp fiyat konuşuruz  Cool

Tebrik ederim sizi doğru öngörü.
hero member
Hacim göremediğim için aceleye getirmişim 2 btc kadar var yoktu şimdi 22 btc alım hacmi görülüyor. Market hacmine baktığımda ise yaklaşık 10 milyon dolar. Demek ki market hacmi düşük olanlara yönelmek gerekiyormuş. Sattığım rakamın neredeyse üç katına ulaşmış açıkçası bu kadar kısa sürede artmasına ihtimal vermiyordum en azından ödüllerden dolayı dump olur demiştim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Ben de yine forumda gördüm bir borsada listelendiğini.
Bountyden gelenler duruyordu öylece. Ne kadar ettiğini de bilmiyordum.
Fiyatına bakınca şaşırdım. Umduğumdan çok çok fazlaydı.
Hemen satma yolları aradım. Hesap açtım, tokenin borsaya gitmesini bekledim derken, o gördüğüm rakamın da neredeyse 3 katına çıktı.
Hemen sattım tabii.
İlk kez bir pump ortasında kaldım. Sattığımdan yükseğe de hiç çıkmadı henüz. Gerçekten çok iyi oldu.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bounty'den ne geldiyse sattım, Allah bereket versin... Daha da çok kazanabilirdim, ben 10k'dan sattım ve şu an -ne kadar düşük işlem hacmi olsa da- 15k'dan işlem görüyor. Yatırımcısı iyi kazandı gibi görünüyor. Açıkçası böyle bilinmeyen bir borsada bu kadar hızlı değer kazanacağını tahmin etmemiştim.
Düşük miktarlarda market cap'in faydaları diye bir makale yazmak lazım.
hero member
2 hafta kadar bir süre katılmıştım kampanyasına ummadık taş baş yararmış. Borç harç olduğu için dün bekleyemedim elden çıkardım bir gün daha beklesem iki katı kadar kazanacaktık kısmet değilmiş. 13 milyon civarı satıldı bundan dolayı değerli. Dump gelir diye bekledim ama elinde tutanlar hakkını veriyor satmıyorlar.
Pages:
Jump to: