Pages:
Author

Topic: 💎💎[ANN][NEBL][ÖN SATIŞ 6-20 Ağu.] Neblio - 🏙 Ticari Blockchain Çözümleri - page 4. (Read 3487 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
güzel bir proje olduğunu düşünüyorum, ama takım biraz yetersiz gibi.

roadmap'e göre eleman alımını ico sonrası yapacaklar, ama önünde uzun bir yol var diyebiliriz. yine de çöpe atmamak lazım bu projeyi.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Katılımcı Sayısı: 266
Satılan Token: 5546811
Toplanan BTC miktarı: 225.39261115

Güzel gidiyor, son 6 gün 1 saat kaldı.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Sanırım biri bi anda 100 btc birden attı. 83 civarındaydı 1 2 saat sonra baktığımda 203 olmuştu. 2. aşamanın son zamanlarında böyle bir yatırım geldi. Bitmesine 7 gün kaldı umarım iyi bişeyler çıkartır.
legendary
64'den fazla Bitcoin toplandı ve ICO devam ediyor. %25 bonusuyla ICO'ya yatırım yapanlar ve borsaya girdiğinde ucuza toplayanlar bence zarar etmeyecekler. Yatırım yapmak isteyenler -sadece bu proje için değil- bence kendilerince pay etmeliler, mesela paramın yüzde şu kadarıyla ICO'dan direkt olarak alacağım, şu kadarıyla ise borsada iken alacağım diye. Böylece riski dağıtmış olurlar. Borsadaki fiyat alım yapmak için beğenilmezse bu da büyük bir hayal kırıklığı olmaz zaten.
Diğer para birimlerine ya da ICO'lara yatırım yapmış olmak zaten ayrı bir risk dağıtma işi.
Bunlar mantıklı şeyler Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Merkezsiz & Güvenli

Biri de "merkezli" proje yapsın artık. Vallahi billahi yatırım yapacağım!  Shocked

https://www.youtube.com/watch?v=CzeSeDQudOc
full member
İlk günden sonraki 2 günde de günde 5 BTC gibi bir rakam topluyor. 100 BTC civarı kapatacaklarını düşünüyorum. Gerçi son zamanlarda hızlanadabilir kestiremeyiz şuan. Umarım iyi bişeyler toplar da betkingten sonra bi imza faciası daha yaşamam.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Tamam millet icodan sonra daha ucuza alınabileceğini farketti, icocuların işi gitgide zorlaşıyor ancak 16 BTC ne yahu? Daha zaman var ama bu rakam diğer icolarla kıyaslanınca gerçekten çok komik kalıyor, neredeyse sadece ico yazsan bu kadar yatırım geliyor zaten. İmzasına da girdim gerçi...
legendary
%25 bonusun bitmesine 2 saat gibi bir süre kaldı ve şu ana kadar yaklaşık 15 BTC toplandı.
Ayrıca, dün yazılmış olan Neblio referans programı yazısına bu adresten ulaşabilirsiniz.
legendary
İlk bonus periyodunun 19 saati geçti, 29 saati kaldı!

Sonraki 29 saat için %25 bonus https://nebl.io/pre-sale adresinde!!!
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
eğer yanlış anlamadıysam pre sale de tüm coinler satışık olucak mı demek istemiş. yani pre sale bütün ico tamamlana bilir gibi bişey anladım.
iyi mi kötümü çözemedim açıkcası

evet pre-sale de butun koinlerin hepsi satılabilecek. kendileri için ayrılmış herhangi bir miktarda yokmuş.

125,000,000 NEBL'n tamamı on satış esnasında mevcut olacaktır. Hiçbir NEBL'i geliştirme, pazarlama ya da -diğer kripto para ön satışlarında bilinen-''kurucunun fonu" olarak tutmayacağız.
bonuslarla birlikte yaklasık 7000 bitcoine tekabul ediyor.
full member
ICO saat kaçta başlıyor? Sanırım ICO yokta presale kaçta başlıyor?
Edit : Şimdi baktım başlamış bile 7 BTC kadar almış
legendary
Çeviri bountylerinin ilk ödemelerini göndermişler bile, şaşırdım gerçekten bu kadar hızlı olmasına  Smiley Bu bir artı puan oldu.

Ön satışa az bir süre kaldı. Ayrıca, https://tokenlot.com/ üzerinden ŞU ANDA %35 indirimli NEBL'lere sahip olabilirsiniz, bu NEBL satışındaki en ucuz satış olacak. ETH, BTC ve diğer altcoinleri de satın alırken kullanabilirsiniz.
10 saat içinde https://nebl.io/pre-sale/ bu adreste Ön Satış aktif olacak. Buradaki indirim %25 ve 48 saat için geçerli.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Neblio Ön Satışının başlamasına 2 günden az bir süre kaldı, ilk 48 saatteki %25 bonusu unutmayın!

Bu projeler artık ICO'da para toplasa bile borsaya girince daha düşük fiyata açıldığı için verilen bonusların pek bir anlamı olmuyor. Son çıkan 100 projede ICO fiyatının üstünde işlem gören Populous ve Status dışında bir ICO hatırlamıyorum. Normal şartlarda ICO fiyatından bile borsaya girmesi garanti olsaydı %25 bonus için çok iyi diyebilirdik.
legendary

Neblio Ön Satışının başlamasına 2 günden az bir süre kaldı, ilk 48 saatteki %25 bonusu unutmayın!
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Presale yapılacak 6 ağustostan 20 ağustosa kadar. Bu süre zarfında devam edecek bounty kampanyası. ICO başladığında yeni bir kampanya mı başlatılacak orasını pek anlıyamadım. Çünkü ICOnun ne zaman olduğu yazmıyor.

Ben de bu sekilde anladim. Hatta presale de basarili olunursa odul miktarinin artirilacagindan3 falan soz ediyorlar. Kendi blok zincirini kullanan bir ico olmasi avantajli gibi gorunuyor. Satis stratejileri de hosuma gitti. Sure bazli bonus orani insanlari tetikliyor...
hero member
Activity: 658
Merit: 500
eğer yanlış anlamadıysam pre sale de tüm coinler satışık olucak mı demek istemiş. yani pre sale bütün ico tamamlana bilir gibi bişey anladım.
iyi mi kötümü çözemedim açıkcası
full member
Presale yapılacak 6 ağustostan 20 ağustosa kadar. Bu süre zarfında devam edecek bounty kampanyası. ICO başladığında yeni bir kampanya mı başlatılacak orasını pek anlıyamadım. Çünkü ICOnun ne zaman olduğu yazmıyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bir miktar yatırım yapılabilir o zaman %25 bonus olayı güzel olmuş aslında bu aralar icolara yatırım yapmaktan kaçınıyorum lakin bu projenin tutabileceğine inanıyorum fikir güzel.
full member
Ben imzasına girdim, haliyle walletını da inceledim. Tatlı basit bir çözüm olmuş. Türkçe seçeneği windowsa bağlantılı olarak mı kendisinden mi var anlamadım ama hoşuma gitti ico başlayana kadar da iyice bir düşünücem yatırım konusunda.
legendary
Yeni blog yazısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Adım Adım: Ön Satış Esnasında NEBL Satın Almak
Pages:
Jump to: