Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN] CoinMetro Crypto ile güçlenmiştir.FXPIG.Destekli - page 4. (Read 1513 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
bu sayımlarda yanlışlık var düzeltirmisiniz en son sayımda mesaj sayın 162 di son sayım da member oldugumu belirttim. sayım yapılmıs yine jr member ve mesaj sayımı 181 olarak belırlenmış  ve  sıfır ( 0 ) verilmiş düzeltilmesini istiyorum ... sabahtan telegramdan admine yazdım ama  düzeltilme olmadı. ilgilenirseniz sevinirim
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Coinmetro iyi bir proje fakat satış sürecinin phaselerden oluşması büyük sıkıntı oluşturuyor.. Şu an coinmetro satın almak isteyen birisi ilk satın alanlardan 6-7 kat daha pahalıya satın almak zorunda kalıyor.. böyle bir şey için insanlar neden yatırım yapsınki?
member
Activity: 224
Merit: 12
Bounty sayımları tam sıkıntı zaten. Adam saydığı gün ki mesajları geçerli sayıyor. Ayın 25'inde hafta bitiyor 15 mesajı doldurdunsa mesajları 2-3 gün sonra sayıyor 2-3 gün attığın mesaj boşa gidiyor.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
İmza kampanyası fena değil ama hardcap yapamayacağı için bir ay daha imzada kalacağız. Proje fazla ilgi toplayamadı. Pre-Salede  0.03 eurodan  50 milyon adet satıldı. Flash Sale ile birlikte 93.5 milyon satılmış oldu. Şimdi satılmayı bekleyen bir 206.5 milyon daha var. 0.11 eurodan 0.15 euroya çıkacak kademeli olarak fiyat.
member
Activity: 560
Merit: 11
Imza için güncel stake sayımları -11 Şubata kadar olan- şu an yapılıyor. Bu arada ilginç bir şekilde kimse neden katılmıyor bunun imzasına onu anlayamadım. Imza katılım formunda bir sıkıntımı var acaba

katılacak daha değerli ICO'lar var. şu andaki aklım olsaydı farklı düşünürdüm. hardcapa çok uzağız. bugün resmi token satışı başıyor biraz umutluyum. zira iki aydır imzasındayım. %50'si presale de satışı olsaydı en azından bugün hardcap için daha içten bir şeyler yazabilirdim. Bekleyip göreceğiz.

Coinmetro icobench puanı 3.4
full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Imza için güncel stake sayımları -11 Şubata kadar olan- şu an yapılıyor. Bu arada ilginç bir şekilde kimse neden katılmıyor bunun imzasına onu anlayamadım. Imza katılım formunda bir sıkıntımı var acaba
member
Activity: 252
Merit: 10
sayımlar yapıldı mı arkadaşlar  şubat 11 de yapılmış ama bize puan verilmemiş gözüküyor. bakabilirmisiniz.
full member
Ali selamlar. İlk imzaya giriş tarihimde sanırım imza kodunu yapıştırırken elim yanlışlıkla tuşa dokunmuş invalid bbc code uyarısı çıkmış.  Google docs üzerinden hesabım bakarken üzerimin mavi çizildiğini gördüm invalid signature yazıyor.
İmzayı geçen stake tarihinden önce düzelttim ve 15 mesajı yolladım. Yine stake vermemişler kiminle iletişime geçmem gerekiyor yardımcı olursa çok sevinirim
https://bitcointalksearch.org/user/ahmedjamal1998-480991
Bu arkadasa pm at ama olmadi profilinde telegram adresi var oradan yazarsan cok daha iyi olur, duzeltiyor söylediklerinizi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Ali selamlar. İlk imzaya giriş tarihimde sanırım imza kodunu yapıştırırken elim yanlışlıkla tuşa dokunmuş invalid bbc code uyarısı çıkmış.  Google docs üzerinden hesabım bakarken üzerimin mavi çizildiğini gördüm invalid signature yazıyor.
İmzayı geçen stake tarihinden önce düzelttim ve 15 mesajı yolladım. Yine stake vermemişler kiminle iletişime geçmem gerekiyor yardımcı olursa çok sevinirim
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Her satışta 0.02$ fiyat artıyor dolayisiyla market kapasitesi çok düşük olacak bu saatten sonra kimse yatirim yapmayacaktir.. bana bu politika pek mantikli gelmiyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
icobench puanı 3.5 - 4 ve üzeri olsa daha iyi mi olurdu acaba? ico review siteleri de araştırıyor ama projede bazı eksiklikler görmüş olmalılar.

Toplam tokenlerin %29'u satılmış. sonraki flash satışa bir, iki gün var. atak yapsa da hemen bitecek gibi durmuyor.
full member
Üçüncü Flaş Satışı sona erdi 7.191.225,85 EUR ulaşıldı
86.395.235 token satıldı
https://twitter.com/CoinMetro/status/960433136546058241
full member
Telegram kanalı 12 bin kişiyi geçti arkadaşlar son günlerede yogun bir ilgi var
https://medium.com/@coinmetro/the-coinmetro-telegram-community-is-crushing-it-979d0de57714
full member
Coinmetro başarılı bir ico süreci yönetiyor arkadaşlar vizyonu hakkında ufak bir makale
http://www.globalcryptopress.com/2018/01/how-coinmetro-is-out-to-change-how-we.html?m=1
full member
Dijital varlık ekonomisi, Bitcoin'in başarısıyla görüldüğü gibi, geçen yılın ilerisinde olağanüstü bir büyüme kaydetti
https://www.finance-monthly.com/2018/01/cryptocurrency-regulation-a-blast-from-the-past/
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Hocam o rakam güncellenmiyormu güncel ethereum fiyatına göre. Sanki daha önceden ben 4 den 3 e düştüğünü görmüştüm artık güncellenmiyormu acaba
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Şu anda iyi gidiyor aslında ama daha fazla ve hızlı bir şekilde ilerlemesi lazım. Hardcap yapma ihtimalini ben kolay görmüyorum ama.
Pages:
Jump to: