Pages:
Author

Topic: [ANN][XAUR] Xaurum - Bittrex ve C-Cex Borsalarında! - page 2. (Read 4459 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Gideri varmı bu coin' in.
hero member
Activity: 518
açıldı ekran bi yerde işlem görüormu yada yakın bir yerde işlem görecek mi .
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Sözde bu haftasonu ico katilimcilari Xaur larini çekebilecekmis... Smart-contract yazilimiyla ugrasiyorlarmis suan.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Küçük miktar girecektim ama arada kaynadı. Yatırım yapan arkadaşlar var mı? nedir son durum bilgi verebilirlerse sevinirim.
hero member
ICO'nun özeti:

Ico'da toplanilan toplan değer: 648,972.10 USD

7,487 XAU olan Eski Xaurum minting ile 76,407,695 adet Yeni xaurum(XAUR)'a çikarildi.

Yeni xaurum'un toplam depolanan altin miktari: 30.8 KG

hero member
En buyuk guvensizlik şuanki xaurum'um sadece C-CEX ve Bloombit'te işlem goruyor olmasi sanirim.. Bu yuzden yeni xaurum'un gelecegini pek parlak gormedi insanlar.. Ben kucuk biseyle girdim,onemsenmeyecek bir rakam.. 

Yeni Xaurum sali gunu acilacakmis, gelistiricinin soyledigine gore release sonrasinda -kisa bir surede- yeni xaurum Bittrex'e eklenecekmiş.. Olursa guzel olur fiyati.. Poloyada girebilirse....
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
2016 yılının başından bu yana 25 kg'lık 1gr'lık altın alındığını gösteriyor belge.. Bu düzmece bir belge olabilirmi acaba, nasıl doğrulanabilir...
benim merak ettiğim neden nadir metal ve neden türk firması developerların bizimle bir alakası varmı
nadir metal konusunda supheniz olmasın. bilindik bir altın firması. kuyumculara girin kesin nadir marka gram altın gorursunuz.
ben xaurum ricosuna katılmadım ama aslında katılabilinirdi. cok kotu proje değil
Peki madem kötü değil. Neden Türkçe forumdan yatırımcı çıkmadı?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
2016 yılının başından bu yana 25 kg'lık 1gr'lık altın alındığını gösteriyor belge.. Bu düzmece bir belge olabilirmi acaba, nasıl doğrulanabilir...
benim merak ettiğim neden nadir metal ve neden türk firması developerların bizimle bir alakası varmı
nadir metal konusunda supheniz olmasın. bilindik bir altın firması. kuyumculara girin kesin nadir marka gram altın gorursunuz.
ben xaurum ricosuna katılmadım ama aslında katılabilinirdi. cok kotu proje değil
hero member
Activity: 510
Takipteyim, RICO aşamasında katılanlar gelişmelerden haberdar ederse iyi olur. Bol kazanç
hero member
ben biraz alış yaptım bakalım bişeyler denk gelirmi
hero member
rico bitmiş galiba katılacaktım aklımdan çıkmış

Evet bitti.Sağlık olsun.. Umarım katılanlara hayırlı olur.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
rico bitmiş galiba katılacaktım aklımdan çıkmış
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Küçük bir miktarla giriyorum ben de. Bakalım neler olacak ilerleyen süreçte.
hero member
bi 300 - 500 atmak lazım gibi bakarsın şüpheleri gidermek için sağlam bir hareket eder...
hero member
Bugün, Xaurum RICO'sunun 3. Minting işlemi tamamlanmış.

Xaurum ekibi testnet'i açmak için çalışıyormuş.Yarın veya Cuma gününe kadar hazırlamayı umuyorlarmış.Cashilla takımıyla gelecekteki işbirlikleri için görüşme yapacaklarmış. Daha fazla bilgi yakında gelecekmiş.

Smiley valla şu konuda 10gündür kendim çalıp,kendim oynadım.. Forumun Türkçe bölümünde hiç ilgi görmedi sanırım, Icolarına katılan da benden baska yoktur herhalde.. Smiley Ico ana konusunda üsteki bilgilendirmeyi yapmışlar, bende konuya az veri girilsin diye çevirmeye çalıştım, ayıp olmasın adamlardan az-çok bişeyler aldık, biraz ilgileneyim..
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Bunlar Türk mantığıyla ne topladıysam kar diyip ortadan kaybolmasınlar Cheesy az para değil TR şartlarına göre topladıkları 500k$ deli para. Nedense rico mudur ico mudur böyle dalgalara bi güvenemedim bide üstüne bizim kanımızdan biri yapıyor bunu hiç güvenli gelmedi Smiley
hero member

Senin sorularinla birkac soru daha sordum.. Yukardaki cevaplari
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
hero member
hero member
Activity: 550
Here is our proof of gold, we hope this will suffice until the Loomis open account is ready. These are the gold reserves we've bought from Nadir, the remaining 2125 g were bought from another provider.

Pages:
Jump to: