Pages:
Author

Topic: [ANN][XAUR] Xaurum - Bittrex ve C-Cex Borsalarında! - page 3. (Read 4459 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
RICO'YA KATILMAK İÇİN:

Bu adrese giriniz: https://rico.xaurum.org/rebirth

"REGISTER" linki ile kaydolun. Eposta adresinize onaylama maili gelecek,onaylayın giriş yapın. Sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak. Dashboard

Size özel xau,btc,eth,lisk adreslerine istediğiniz kadar para yollayabilirsiniz,yolladıktan sonra o paranın işlem kaydı blokzincirine kaydı girergirmez, aşağıdaki "RELATED PAYMENTS" başlığının altındaki listeye onay adımlarıyla yansıyor. belirli onayları alınca "PROCESS" kısmı finished e dönüşüyor.

tek seferde veya farklı zamanlarda xaurum ico suna para gönderebilirsiniz. Ayrı ayrı listelenecektir. Bu biriken paralar, (sanırım 3gün arayla) minting işlemiyle yeni Xaurum (XAUR) parabirimine dönüşecek ve balance'nizde birikecek. (Rıco sonuna kadar)

ilk minting bugün(21-temmuz) 12.00 CET 'ten sonra gerçekleşecekmiş. Bende bilmiyorum tam nasıl olacağını,olduğunda göreceğiz.

NOT: kimseyi bu xaurum'a para yatırması için teşvif etmek için bu bilgilendirmeyi yapmıyorum,sadece bir paylaşım..Ben küçük bir meblağ ile katıldım.Katılmak isteyipte nasıl yapacağını bilmeyenlere yardımcı olsun diye bu paylaşımı yapıyorum.

Altına dayalı bir kripto para... Hiçbir zaman altın fiyatının aşağısına düşmez ama  değerinin artışı nasıl olacak,altından daha değerli hale gelirmi onuda ben anlamadım.. ne olacak ileride göreceğiz..
hero member
millet ethereumdan kaçıyor bunlarda en güvenli smart kontrat altyapısı ethereum diyerek etheruma forkluyor tuhaf .

evet ethereum'un fiyatı insanları pek memnun etmiyor ama yine ethereum'un market kapasitesi 1 milyar $ ın üzerinde, bir güven var
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
millet ethereumdan kaçıyor bunlarda en güvenli smart kontrat altyapısı ethereum diyerek etheruma forkluyor tuhaf .
hero member

Daha fazla Bilgi için:

web: www.xaurum.org
RICO gerisayımı: rico.xaurum.org
resmi anons sayfamız: bitcointalk sitesinde
tedavül hesaplaması: google docs
Auresco: auresco.aurumproject.io

Promosyon olarak bazı kampanyalarımız var. Bu konuda bizimle öm veya eposta [email protected] aracılığıyla bağlantı kurabilirsin.

Kampanya Listesi:

- İmza Kampanyası (yaklaşık 100 kişilik kota var, şuan dolu.. imza kampanyasına katılıpta gerekenleri yapmayanları(imzayı değiştirmek,yeteri kadar msj atmamak vs.vs.) listeden çıkarıyorlar. Dolayısıyla şuan için dolu olsada siz kaydınızı yapabilirsiniz,biri çıkarsa siz listeye dahil olabilirsiniz. Sonuçta 0.1BTC az para değil..)
Kontenjan dolmadan önce bize bu linkten katıl!

- Makale ve Blogpostlar (aktif)
Xaurum veya RICO ile ilgili bilgiyi yaygınlaştırmamıza yardım et.
Bizimle öm veya eposta [email protected] aracılığıyla bağlantı kurabilirsin.

- Xaurum dapp uygulamasını test etmemize yardımcı olabilirsin.(şu an pasif)
XAUR'da Keşfedilen her bug için 1 BTC ödül veriyoruz!

Kaynaklar:

- CoinTelegraph
- SmithAndCrown
- Bitconnect
- ICOcountdown

Borsalar:

Bittrex: https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-XAUR

C-Cex: https://c-cex.com/index.html?p=xaur-btc

Pages:
Jump to: