Pages:
Author

Topic: Aramıza yeni katılan abdestsizler ? - page 4. (Read 4057 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
June 06, 2018, 10:38:18 AM
Piyasanını cidi çakılışına neden bulmada üstümüze yok , bizler hepimiz bu forumda yer alanlar büyük yatırımcılar değiliz , dolayısı ile bizlerin doğru yada yanlış piyasa ticaretlerinde söylemlerinden evir cacık çıkmaz , asıl abdestsizler balinalar .
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
June 06, 2018, 10:27:25 AM
kardeş olacak o kadar bu konu hakkında laf bile var nerede çoklukorada bokluk diye birden yüklenince insanlar işi bilmeden piyasaya girince haliyle piyasanın amına konmuş olunuyor umarım kısa vadede düzelir bu durum
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
June 05, 2018, 06:41:48 PM
Bence o kişiler artık abdest aldı yani en azından benim umudum böyle piyasa biraz düzelmeye basladıgı için belki de bu yükseliş nereye kadar sürer bilemiyorum ama yine de seviniyoruz iste
newbie
Activity: 84
Merit: 0
June 05, 2018, 05:42:53 PM
Bu abdestsizler mevzusu beni de ilgilendiriyor olabilir bende piyasaya girdiğimden beri ters giden bir şeyler var Smiley beklentilerin tersi oluyor. Abdestimi tazeleyip tekrar girdim ama yine bir hareket yok.
newbie
Activity: 196
June 04, 2018, 06:13:28 PM
bence sorun yeni katılan abdestsizlerde değil eski girenlerin abdest bozmaları.atı alan üsküdarı geçti, zarar eden biz olduk..
member
Activity: 336
Merit: 12
June 04, 2018, 05:46:51 PM
Aha o benim ne aldığım bitcoin ve altcoin dahil hiç birinde kazanamadım. Ayrıca katildigim bounty airdrop toplasan 400 dolar etmiyor . Kusura bakmayın sizleri zarafat soktum:)
full member
Activity: 322
Merit: 100
June 03, 2018, 12:38:24 PM
Yeni gelen üyelre bol şans ve başarılar tek söyleyeceğim şey her şeyi okuyun ve aceleci davranmayın bol bol bilgi edinin ve sabırlı olun:)
newbie
Activity: 210
June 01, 2018, 04:47:30 PM
bu abdestsizler hala abdestsiz olarak ortalıkta dolanmaya devam ediyor olmalı ki piyasa bir türlü istediğimiz yere gelmedi :d
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
June 01, 2018, 05:54:59 AM
bugün piyasa toplanma sürecine girdi, umarım haziran ayı toparlanma olur.
jr. member
Activity: 239
Son dönemde de abdestsizler çoğaldı galiba kimse moon yazamaz oldu , artık terk etseler piyasayı iyi olur elini neye atsa kurutanlar Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bu durum pek öyle abdest almayla düzelecek gibi değil, zaten bu piyasayı elinde tutanlar da abdestsiz, yani çok fazla ümitlenmeyin. Şu vadeli işlemler olayı resmen balta vurdu sektöre
full member
Activity: 518
Merit: 102
Şu mouse a tıklamadan önce bir besmele çekin diyoruz ama dinleyen kim ondan sonra bitcoin niye çakıldı, ethereum niye hoplamıyor Smiley Bir şekilde toparlanacak piyasa da biraz sabır ve zaman istiyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
evet bende zaten şahsen satoshi nakamato yu bizzat tanırım. abdestli namazlı mümin bir din kardeşimizdir. hep abdestsiz zındıklardan geliyor başımıza ne geliyorsa. tüh tüh  Tongue
full member
Activity: 350
O kadar uzun soluklu düşüşler yaşandı ki bu yıl bende bunu sorgulamadım değil özellikle geçen senenin son çeyreğinde piyasanın adının duyulmaya basladıgını varsayarsak bu yılın basından beri abdestsizlik söz konusu olabilir ciddili Smiley
jr. member
Activity: 112
Konu acilimi eski ama durum hep ayni stabil yeni giren adam heyecanli anlik para kazaniyim zengin olayim derdinde sonu hep husran silkelenen keriz oluyor abdest konusunda bence balinalara aldirmak lazim yine basladi dalgalanma hayirlisi
newbie
Activity: 182
Abdestsizlere değilde balinalara abdest aldırmak lazım, hiç insafları yok milletin paralarını cukka edip duruyorlar bıraksalar da fakir fukarada biraz bişeyler kazansa. Aç gözlü olmak iyi değildir biyerden çıkar acısı.
newbie
Activity: 140
Bende bu abdestsizlere kafayı takmış durumdayım  Cheesy bi kaç ay şu piyasadan uzak dursanız da biz biraz rahat etsek nasıl olur acaba? biraz biz garibanları düşünün uzaklaşın da rahat edek.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu seneki düşüşün aramıza katılan abdest sizler ile çok alakası yok bence. Büyük oyuncular piyasayı istedikleri gibi yönlendiriyorlar biz küçük oyuncularda bunu kendimizden zannediyoruz.
full member
Activity: 434
hocam bu kadar kötü kalpli olmayın o arkadaşların ne suçu var ki adamlar ne umutlarla gelmiş kim bilir onlar da böyle olsun istemezdi bu işin içindekiler bence en tecrübeli olanlarımız.
newbie
Activity: 126
hahahaha yaw başlıga bak ne güldüm...abdesstsizler çıkın kasıyoo Cheesy:D:D
Pages:
Jump to: