Pages:
Author

Topic: Aramıza yeni katılan abdestsizler ? - page 5. (Read 4057 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bu abdestsizler yüzünden nedir çektiğimiz kardeşim, bi çıkın gidin piyasadan bir türlü 10 bin doların üstüne çıkamıyor piyasa, hazirana geldik bu sefer hareket olur dedik yine terse kırdı. Abdestsizler hadi gidin Smiley)
newbie
Activity: 98
yeni kisiler girince bilinçsizlikten değişik seyler olabiliyor arkadaşımda nereye yatırım yapsa kurutuyor . Grin
full member
Activity: 387
Merit: 186
Ferhat hocam nereye kayboldun yav bu aralar hiç konu falan açmıyorsun, eski başlıklar güncel kalıyor hep Grin Şakayı bırakıyorum da ne olacak bizim bu bekleyişlerin hali? Ufak ufak düzelse de keyfimize baksak artık Smiley
brand new
Activity: 0
Merit: 16
mt gox un elindekiler bitmediği sürece güneşli günler olmayacak gibi, ama mt gox bir biterse bu kayyum u düm düz ederiz ve bitcoin o zaman 20 k lara gelir.  ama önemli olan kayyumu devirmek.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
temel, teknik verilerin fiyatı etkilemesinden abdestsizlere geldiysek demek ki çok şey değişti Smiley başlık komik olmuş. kimisi dalgaya veriyor yorumları, kimisi ciddi ciddi cevaplıyor ne diyeyim. konu baya çarpıtılmış
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Ahah ben bu yazıyı yeni gördüm ve girdiğim 28 Kasım tarihinden bu yana gerçekten de peş peşe iki gün mutlu olamadım Cheesy
Elimi ayağımı çekmekle piyasaların kurtulacağını bilsem inanın bir saniye düşünmem bırakırım bu işleri sizin için  Tongue
newbie
Activity: 84
buyuk sermaye baronlari bu hareketleri yaratiyo. bankalar vs arada haberler yayiyor
newbie
Activity: 159
Acemi yatırımcıları silkelemek için baya bir ortam müsait gibi duruyor balinalar zaten mt.gox satışı var diye çakıyorlarda çakıyorlar dipten alım fırsatı var diye millet aldıkça daha da çakıyorlar tabi ki bu piyasayı benm yorumlamam başka bakan başka görür.
newbie
Activity: 182
borsadan anlamayan işlem yapmasın. %5 geriliyor neredeyse 10 dakikada panik yapıp satıyorsunuz. sonra bu satışı görenlerde dalgaya yakalanıyor piyasa değeri tam balinanın istediği gibi geriliyor. balina sizden önce satıyor tabi.
newbie
Activity: 168
abdest almayı öğrenirlerde piyasayı abdestsizler değil balinaların, spekülatör ülkelerin bozduğu ortada. Cheesy yani tutup suçu başkasına atmayalım. bitcoinin kaç sene önce zirveden satın alanları verem ettiği yılları unutmayalım. 3 sene doğru düzgün yükseliş olmaz mı be oluyor işte.
member
Activity: 308
Reklam yapıp alıcı kişileri arttırmaya çalışırken, bu öneri daha da düşüşe sebep olacağına işarettir. Alın tutun satmayın
member
Activity: 244
Demekki balinalar ve bitcoin hakkında kötü konuşanlar abdest almayan kişiler Cheesy
member
Activity: 308
Bu düşüşlerin abdestsizlerle çok alakası olmadığını düşünüyorum Smiley bence bu işi büyük balinalar (oyuncular) yapıyorlar kerizleri silkeleyip paralarına para katıyorlar.
member
Activity: 294
Tabiki de işin şakası abdestsizlik lakin gercek olan şu ki : fiyatlardaki artışı görüp gaza gelerek ciddi yatırım yapan kişiler camii cemaati ile duaya ciksaniz o zarar zor kapanır. Zamansız ve yersiz bir alim yaptınız zarar olması da muhtemeldir
member
Activity: 546
piyasayı abdestsizler mi bozdu yani Smiley işte bu şaka olmalı. Aldıktan sonra terste kalan ve zarar üzerine zarar yazanlar hatalarını biraz kendisinde arasın. Dua edin dump bitmiş olsun. Balina bu sabır onların göbek adı eğer bir, iki sene sürüncemede bırakırlarsa işimiz var.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Keşke abdest alınca piyasa düzelse Cheesy iki dakika da piyasayı toparlardık millete abdest aldırarak. Abdestsizler olmasa bu piyasada iş olmaz onuda unutmamak lazım. Abdest sizlerde lazım bu piyasaya. Grin
full member
Activity: 230
Merit: 100
işin abdeste kaldıysa sen yanmışsın bence sen bırak bu piyasayı ..benim düşüncemde bu piyasaya bu işi bilmeyen girmesin yada işi iyice öğrensin
newbie
Activity: 266
April 25, 2018, 05:56:39 AM
ben de bunların abdestsiz olduğunu düşünüyorum, yani bir girdiler piyasaya piyasa resmen allak bullak oldu. şakası bir yana çok acemi var
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
April 22, 2018, 06:41:53 PM
bu abdestsizlerden birileri de bizler olabiliriz yani öyle diyerek belli bir kitle hedef alınmıyor sadece. herkes olabilir hepimiz varız sonuçta bu piyasada buraya bağlamak yanlış konuyu.
member
Activity: 294
Merit: 11
April 22, 2018, 06:04:28 PM
gece gece iyi güldüm ya Cheesy adamların ne suç var şimdi. adam ne umutlarla giriyor bu piyasaya bir bakıyor patates oluyor piysa yerlerde o da aynı fikirde belki seninle.
Pages:
Jump to: