Pages:
Author

Topic: Arsa almak yerine Blockchain e yatirim yapmak. - page 6. (Read 691 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaslar baslikdan da anliyacaginiz gibi , simdi ben gidip 30 bin dolarim ile arsa alicagima ,30 bin dolar ile NEO ve ETH alsam daha mantikli degil mi ? Yani Arsayi aldik diyelim, degerlenmesi icin yaklasik 20 yil beklemek gerekiyor ki , 20 yil Neo ve ETH de beklesek , 20 yil sonra hangisinden daha cok kar ederiz ? gelin tarisalim.

5-6 tane gelecek vaadeden projeye yatırım yapıp riski azaltabilirsin tabii şunuda unutma arsanın değeri bir günde %70 düşmez ama bu tokenler coinler düşebiliyor. Bu piyasanın oynaklığını göze alman gerek.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
kimse bilemez hocam ne olacağını açıkçası yüksek bir miktar. hani benim düşüncem o paranın 1/3'ü kadar yatırım yapman tabi sana kalmış yarının garantisi yok bu işlerde.
member
Activity: 370
Merit: 10
Arkadaslar baslikdan da anliyacaginiz gibi , simdi ben gidip 30 bin dolarim ile arsa alicagima ,30 bin dolar ile NEO ve ETH alsam daha mantikli degil mi ? Yani Arsayi aldik diyelim, degerlenmesi icin yaklasik 20 yil beklemek gerekiyor ki , 20 yil Neo ve ETH de beklesek , 20 yil sonra hangisinden daha cok kar ederiz ? gelin tarisalim.
Pages:
Jump to: