Pages:
Author

Topic: Artık Bitcoin’ler Televizyonlarda Üretilecek - page 3. (Read 585 times)

member
Activity: 294
Merit: 27
Televizyon izleme alışkanlıkları göz önüne alınırsa Türkiye ve Amerika en büyük Bitcoin üreticileri olma durumuna erişebilir bu fikir yaygınlaşırsa. Ninem Bitcoin milyoneri olursa da şaşırmam.
member
Activity: 140
Merit: 18
Tv sektörü tamamen bitiyor zaten bundan bir kaç yıl sonra tv izleyen kalmayacak kendi ayaklarına sıkmaktan başka bir şey yapmamış olurlar eğer ciddi bir proje olarak düşünülüyorsa
newbie
Activity: 88
Merit: 0
Düşünsenize bitcoin üreten televizyondan doktorlar dizisini izliyorsun  Cheesy
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Teoride güzel fikir. Lakin arkadaşlarında dediği gibi pratikte ne olur ona bakmak lazım. Kullandığı elektrik, televizyonun ömrü ve kazandırdığı rakamın oranlarına bakmak lazım.
Akıllı evlerde mutlaka bir yazılım kullanılıyor. Bir yazılım entegre edilerek üretilebilir. Ama önemli olan fiyat/performans oranı ne olacak?
newbie
Activity: 112
Süper bir iş ama daha mantıklı olan 24 saat açık olan cihazlar ile btc üretilmesi daha mantıklı tabiki tv iyi fikir ama tv gece yatarken insanlar kapatıyor hiç kapanmayan cihaz buzdolabı en mantıklısı buzdolabı bunun için fikir geliştirsinler....
newbie
Activity: 53
Verimli olacağını düşünmüyorum. Yeni nesil ekran kartlarının kullanıldığı bu sistemde, 7/24 çalışan televizyonlara yer yok.
Çerez parasına televizyon mu çalıştırılır.
member
Fikir olarak kalmasa da real de kimsenin kullanacağını düşünmüyorum ben keyfi proje gibi pc de var tv de neden olmasın demiş çıkarmışlar 😂

Bana da aynen böyle geldi. Özellikle televizyon izleme oranları gittikçe azalırken. İnsanlar artık online olarak izleme alışkanlığı edindi. 70-75 yaşındaki insanlar bile youtube'dan bizim dizinin tekrarını bulsana diyor. Televizyon işi git gide azalıyor. Zaten bir de onun yakacağı elektriği karşılaması çok zor bence.

Kesinlikle hocam, tv yayıncılığı yavaş yavaş da değil çok hızlı bir şekilde yok oluyor, 24 saat tv açık ama youtube dan çıkmıyorum hiç bir kaç sene sonra her evde smart tv olacak zaten internet yayıncılığı aldı başını gidiyor
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
temelde herkesin ortak düşüncesi gibi bende veririmliliğinin olmayacağı düşünüyorum. satış fiyatı üretimi kazancı toplandığında çok sayıda seri üretim olmazsa zaten kendini pek kurtaracak gibi durmuyor
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Fikir olarak kalmasa da real de kimsenin kullanacağını düşünmüyorum ben keyfi proje gibi pc de var tv de neden olmasın demiş çıkarmışlar 😂

Bana da aynen böyle geldi. Özellikle televizyon izleme oranları gittikçe azalırken. İnsanlar artık online olarak izleme alışkanlığı edindi. 70-75 yaşındaki insanlar bile youtube'dan bizim dizinin tekrarını bulsana diyor. Televizyon işi git gide azalıyor. Zaten bir de onun yakacağı elektriği karşılaması çok zor bence.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Demek ki sürekli açık kaldığı için TV yi tercih etmişler bence en güzeli buzdolabı 24 saat açık sonuçta . Bu uretene değilde daha çok kripto firmasina kazandirir
member
member
Activity: 406
Merit: 12
Televizyonla bitcoin madenciliği enteresan bir girişim olmuş. Yalnız projeyi yapanın önüne gelen bir şirket olmayıp, sektörde kendini ispat etmiş bir şirket olduğu göz önüne alınırsa bu televizyonla bitcoin madenciliği işi tutabilir. Bizim buralara gelmesi uzun sürer o ayrı mesele.
newbie
Activity: 69
Evlerde sürekli çalıştırıldığını düşünürsek çok mantıklı bir iş olacak tabi sadece kışın kullanıp ısınmayı da bedavaya getiririz. Bir de elektrik tüketimi de önemli eğer daha fazla tüketecekse hiç bulaşmaya değmez. Biz Türkler pek sık TV değiştirmiyoruz. Zorluk derecesi ile bir sene sonra kullanılmaz hale gelirse değiştirme kampanyaları da yaparlar mı Smiley
member
Activity: 104
Merit: 19
ne kadar üretebilir ki. sistem çok basit. yazılımı kur o çalışsın. önemli olan harcadığı elektiriği karşılıyor mu. verim kısaca
member
Activity: 588
Fikir ne kadar orjinal gözüksede pratikte hiçte mantıklı olmadığını düşünüyorum. Sırf reklam için, kendi adından söz ettirmek için yapılmış bir şov gibi geldi bu. Teknolojik olarak evden çekeceği elektikle gider 3 televizyon daha alırsınız. Hem birde üretilen bitcoin miktarının istenilen rakamları yakalamasını da imkansız görüyorum.
jr. member
Activity: 196
televizyon 24 saat açık ama bizim kullandığımız televizyon bitcoin minerlar gibi enerji çekmiyor ki veya onlar gibi gürültü yapmıyor ki. ben televizyonda miner çalıştırıncaya kadar normal televizyonumu kullanırım madencilik yapacaksam da kullanmadığım odaya cihazları atarım. ne uğraşayım televizyonla.
newbie
Activity: 41
Bizim tvlerde ki işlemci ve önbellek daha dizi film açınca şişiyor bunu yapması için yıllar geçmesi lazım.
newbie
Activity: 266
bana da mantıklı geldi, hatta ekranın bir köşesinde nasıl kazıldığını da gösteren kodlar olsa mesela...
jr. member
Activity: 630
Cogu film ve dizi hastasi icin harika bir haber. Bundan sonra kimse bos bos oturup film izliyo diyemez. Saka biryana gercekten mantikli bir sistem. Bunla ilgili calismalar umarim basarili sonuclanir. Cunku durduk yere birsuru bilgisayar mining icin calisiyor. Bunun yerine zaten acik olan tvleri kullanmak cevre icinde guzel olur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
İlginçmiş. Çoğu evde zaten televizyonlar 24 saat açık durumda ve bu durumdan bitcoin madenciliği  anlamında yararlanılması müthiş bir fikir fakat, pratikte bu nasıl gerçekleşecek iyi araştırma yapmak lazım.
Pages:
Jump to: