Pages:
Author

Topic: Artvin Cerattepe. - page 2. (Read 2392 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
February 28, 2016, 09:00:08 AM
tayyeap ın cerattepeyi kamuoyu önüne servis etmesi tamamen gündem değiştirme amaçlı bana göre. muhalefet olarak olayların büyümesini sağlayıp doğuda olanların, şehit haberlerinin önüne geçecek bir gündem oluşturmaya çalışma çabasından başka birşey değil.
ulan sana ne cerattepeden sen kendi işine baksana be adam. kesilen binlerce ağacın yerine yenisini dikeceklermiş. saksıda 3 günde yetişmiyor bunca ağaç. sen o doğal ortamı tabiatı bitki örtüsünü mahvettikten sonra 3bin değil 30 bin ağaç da diksen nafile. eğer yerine koymayla herşey düzelecekse senin yerine birini koymalı bu millet.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
February 28, 2016, 08:52:50 AM
Biri gelse yıllardır  yaşadığınız,  toprağını işleyerek geçimini sağladığınız, havasını soluduğunuz, doğduğunuz yere üç kuruş para verip zorla kamulaştırma yapsa, oradan başka gidecek, havasını soluyacak yeriniz yoksa ve size de buraya el koydum dese ne düşünürdünüz? Kimse kusura bakmasın Diyarbakır da , Mardin de kaçak elektriğin sebep olduğu açığı Giresun da, Gümüşhane de güzelim yaylalara hidroelektrik santrali yaparak katleden zihniyet bugün kendi çıkar gruplarının sahip olduğu-ihaleyi aldığı firmalara o yörenin halkına sormadan peşkeş çekmesi ne demokrasiye, ne siyasi etiğe ne de çevreyle bağdaşır arkadaş. Daha önce dünya da bakır/altın/elmas madeni çıkarılan tepeler, dağlar ve  yaylalardan bazıları... Alın buyrun.... Linkte birçok değişik çukur görebilirsiniz...
http://omersaylikdavutoglu.blogspot.com.tr/2010/09/yeryuzundeki-10-inanlmaz-cukur.html#.VtL6wVSLTIU

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
February 28, 2016, 08:19:31 AM
artık konu dışında siyasi polemik konusu olabilecek başlıklarda yazmama kararı almıştım.
ama konu kendi memleketim olunca 2 tane link paylaşmak istiyorum. yazılar biraz uzun ama. olayın bir çevre protestosundan çok daha derin, bir yaşam hakkı mücadelesi olduğunu gösteriyor. RTE nin yavru geziciler diyerek marjinalize etmek istediği Artvin hakkı toprağı suyu havası, kısacası kendi geleceği için direniyor.

http://www.millicografya.com/artvin-mucadelesine-dair-dogru-sanilan-18-yanlis/

http://www.millicografya.com/basbakannin-artvin-maden-projesi-hakkinda-dogru-sandigi-yanlislar/
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 28, 2016, 07:47:43 AM
karadeniz sahil yoluna karsi, rize'nin findikli ilçesinden baslamak üzere tüm sahil seridinde arhavi ve hopa belediye baskanlari ile birlikte çok siki bir mücadeleye girisen istanbul barosu avukatlarindan.

https://eksisozluk.com/cihan-eren--1248263
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
February 28, 2016, 07:45:31 AM
Alın size araştırma konusu: Avukat Cihan Eren.
Mevcut iktidarın ne bok olduğunu yıllar önce ortaya koymuş bir isim.
legendary
February 28, 2016, 07:04:35 AM
benim görüşüme göre onlar için doğa,ağaç bahane onların amacı  2. bi gezi olayı çıkarmak milleti kandırırarak isyan etmeye çalıştırıyolar başka ülkeler de ki toplumlar madenler çıkarılsın, işlensin, kullanılsın diye destek verir bizimkiler de nasıl engel oluruz diye uğraşıyorlar halk ta gerçekten doğayı savunan da var doğayı bahane edip devlete zarar vermek isteyende var kimin ne olduğu belli değil malesef  Sad
Sayın lahmacunkuregi,

Kimin ne olduğu belli,
dualarım yöre halkıyla, inşallah vergi kaçıran bu şirkete para kazandırmayacaklar
sr. member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
February 28, 2016, 07:02:45 AM
benim görüşüme göre onlar için doğa,ağaç bahane onların amacı  2. bi gezi olayı çıkarmak milleti kandırırarak isyan etmeye çalıştırıyolar başka ülkeler de ki toplumlar madenler çıkarılsın, işlensin, kullanılsın diye destek verir bizimkiler de nasıl engel oluruz diye uğraşıyorlar halk ta gerçekten doğayı savunan da var onlara lafım yok doğayı bahane edip devlete zarar vermek isteyende var kimin ne olduğu belli değil malesef  Sad
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
February 28, 2016, 07:02:13 AM
legendary
February 28, 2016, 07:00:16 AM
Artvin Cerattepe'deki Madene Hayir!  Kampanya ve gosterileri hakkinda ne dusunuyor sunuz?
Sizce cevre duyarliligi ikiyuzlu bir sey mi?

İki yüzlü kısmını anlamadım, doğal güzellikleri yok edecek olan 3500 ağaç kesileceği söylenen dünyanın sayılı alanlarından birindeki madene karşı bölgede yaşayan halkın tepkisi var bana göre,
siyasi alanda ise davutoğlu - erdoğan ayrılığı var,
madeni yapan şirketin sahibi erdoğan'ın imamhatipten sınıf arkadaşı.
türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı, meydanlara çıkıp bir maden şirketini savundu,
yazık ve acı.
Umuyorum ileride Erdoğan'ın yargılanacağı davalarda bundan da bahsedilir.

https://www.youtube.com/watch?v=1NQwkUDMwB8
full member
Activity: 182
Merit: 100
February 28, 2016, 06:50:19 AM
Artvin Cerattepe'deki Madene Hayir!  Kampanya ve gosterileri hakkinda ne dusunuyor sunuz?
Sizce cevre duyarliligi ikiyuzlu bir sey mi?
Pages:
Jump to: