idam sözcüğünden en çok vatan hainleri haz etmez ama güç ellerine bir geçse geçmişte yaptıkları gibi yine silme geçerler... neyse, onların kim olduğunu herkes biliyor, bunları konuşmaya gerek yok...
kardeşi arkadaşları tarafından bıçaklı bir kavgada öldürülmüş birini tanıdım, allah düşmanımın başına vermesin, kafayı yemiş gibiydi, sevdiğim bir insan olmasına rağmen son zamanlardaki hali nedeniyle ondan uzaklaşmak zorunda kaldım, demem o ki en azından böyle %100 olarak suçu belli olan insanlara idam cezası uygulanmalı, maktül yakınlarını teskin edemezsiniz başka türlü ve zaten bir suçun cezası 7/24 sıcak yatak + sıcak yemek olamaz! ula, bir de gelsin bize bir posta kaysın ödül olarak, yalnızca beslemiyoruz, aynı zamanda krallar gibi yaşatıyoruz aw...
Dışarıda ölmesin diye içeride yaşatıyoruz. Çok tuhaf geleneklerimiz var. Zaten AB uyum çerçevesinde idam kaldırılmıştı diye hatırlıyorum. Onu iptal etsinler getirsinler idamı böyle suçu genetik olarak kanıtlanan, biyolojik veriler ile bu desteklenen tecavüzcüleri, görüntülerde insanların kafasına soğukkanlılıkla sıkanları tek tek idam et. İster as, ister zehirli iğne yap ne yaparsan yap sonuçta o kişi nefes almasın çünkü hak etmiyor .