Pages:
Author

Topic: Asmayıp, Besleyeceğiz! - page 3. (Read 527 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
March 21, 2024, 03:10:49 AM
Bu orospu çocuğunu hadım edip genel ev gibi yerlere birkacaksin.

Bu hangi belediye ise o belediyeden denetleme evrakları istenmeli bu işyerleri denetlenirken fotoğraf ile kanitlanmali. Belediyeye verilebilrn en ağır cezanın verilmesi lazım. Dükkanda kapalı yer ne lan.

Dün okudum oturdugum yerde sinirden orospu çocuğu önümde olsa bogardim.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
March 21, 2024, 02:59:07 AM
Hatırlıyorum da staj yaptığım dönemde ahlak büroda dosyaları okutmuşlardı bize ve Türkiye’de ne kadar sapıklık olduğuna şahit olmuştum kanımın donduğu olaylar okudum özellikle çocukların ağızından psikolog ve pedagog eşliğinde alınmış ifadelerde gördüm ki insan dünya için fazla vahşi kendi türüne bunu yapan dünyada hayvan bulamazsınız ama insanlar o kadar iğrenç canlılar ki her türlü pisliği yapanları bulabiliyorsunuz keşke bu suçlarda idam olsa ben de asılması taraftarıyım özellikle insanlar linç etmesin diye korumaya aldığımda daha çok üzülüyorum çünkü ben de insanım ve ben de nefes alsın istemiyorum o kişi neyse içeride belki birileri sever bu şahısı
legendary
Activity: 1106
Merit: 1039
March 21, 2024, 02:40:35 AM
Sucu faciasını duydunuz mu bilmiyorum ama sapık bir sucu bir çok çocuk istismar edip birinin çocuk felci kalmasına, bazısının 10 yıl boyunca tecavüze uğramasına sebep olmuş. Sapık herifin evinde süngerler ile ses yalıtımı yapılmış özel bir odası ve tecavüz odası varmış.

Olay İstanbul Bağcılarda oluyor ve şu an 60 yaşında olan bu sapık sonunda yakayı ele veriyor. Ayrıca 2009 yılında da delil yetersizliğinden bir istismar suçundan beraat etmiş.

Baldızının çocuklarına kadar tecavüz edip video kaydına alan bir sapıktan bahsediyoruz !

Maalesef ki bunu da asmayıp besleyeceğiz !

Kaynak : https://www.kamudanhaber.net/bagcilarda-sapik-sucu-cocuklarin-kabusu-oldu-yillarca-tecavuz-edip-kaydetmis-sunger-kapli-oda-ayrintisi/amp
Pages:
Jump to: