1. Astro'dan beklenti gerçekten çok yüksek ve kazıya giremeyenler büyük bir şeyler kaybettiğinin farkında bu nedenle isyan ediyorlar.
2. Developerlardan gelen açıklama her ne kadar doyurucu olmasa da projenin çocuk oyuncağı olmadığının bir göstergesi şeklinde açıklama yapıldı yani iş zamanı harcanıyor proje üzerinde.
3. Şu andaki Netork Hash seviyesine bakılırsa bir iki gün içerisinde üretimi Litecoin'den daha zor hale gelecek gibi duruyor, coinin üretim miktarını da göz önüne alırsak fiyatının ilk pazara çıktıktan sonra bir iki hafta içerisinde Litecoinden çok daha yüksek olacağını düşünüyorum. Bitcoin ile bile yarışabilir.
4. Şu anki ilgiye bakılırsa zamanında kazmaya başlayamayanlar coin pazara çıktığı an talep görecek gibi.
Sonuç olarak Eğer şu anda scrypt tabanlı bir coin kazıyorsanız bir süre ara verip Astro kazmanızın daha doğru bir karar olacağı kanısındayım, her ne kadar zorluk yükseliyor olsa ve blok başına ödül küçük olsa da ilerde gelebileceği fiyat pozisyonu düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum en fazla bir iki gün elektrik yakarsınız fazladan ve alternatif bir coini kazmamış olursunuz ama ya tutarsa diyorum hala.
Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, zaten bana güvenip yatırım yapacak adamın aklından şüphe ederim. Sadece deneyimlerime dayanarak yazıyorum bunları.