Pages:
Author

Topic: Atatürk'e hakaret eden provokatör gözaltına alındı - page 2. (Read 333 times)

newbie
Activity: 58
Merit: 0
iş hak yemeye geldimi en üst tepedeler iftiraya gelince aynı şekilde ama sorsan müslüman bu halsiyetsizler.
newbie
Activity: 210
cahilin kapalısı açığı olmaz.atatürk düşmanları biliyorum dinden haberi olmayan, yine atatürk aşığı insanlar tanıyorum dini bütün olan.tamaman provakasyon bu.

tamamen bilmedikleri, düşünmedikleri için çıkıyor ortaya. sağdan soldan duydukları 3-5 şey üstünden yorum yapıyorlar. dediğin gibi cahillikten başka bir şey değil.
newbie
Activity: 224
cahilin kapalısı açığı olmaz.atatürk düşmanları biliyorum dinden haberi olmayan, yine atatürk aşığı insanlar tanıyorum dini bütün olan.tamaman provakasyon bu.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Ben daha çok tam olarak ne düşündüğünü merak ediyorum. Bazıları Çanakkale Savaşı'nı evliyaların falan kazandığına inanıyor. Bu kadın da videoda Atatürk Türkiye'yi falan kurtarmadı derken tam olarak ne söylemek istiyor. Kim kurtarmış ona göre ya da Türkiye Kurtuluş Savaşı yerine başka ülkelerin mandası olsaydı mı kurtulacaktı.

evliyalar destek olmuşmudur bunu kimse bilemez ama orada islamın ve türklüğün bir ruhu vardı. Bu ruhun getirdiği güç çok fazla etkiliydi. bağımsızlığımız için son ve en büyük çırpınıştı bu. Onu geçtim şunu söyleyenlerde var. Atatürk kazanmadı orada savaşan askerler kazandı. Lan o askerlere o ruhu aşılayan o askerleri ayağa kaldıran kimdi? kim bizi uyandırdı kendimize gelmemizi daha bu sayfadan silinmediğimizi ve silinmeyeceğimizi söyledi.
newbie
Activity: 33
Ben daha çok tam olarak ne düşündüğünü merak ediyorum. Bazıları Çanakkale Savaşı'nı evliyaların falan kazandığına inanıyor. Bu kadın da videoda Atatürk Türkiye'yi falan kurtarmadı derken tam olarak ne söylemek istiyor. Kim kurtarmış ona göre ya da Türkiye Kurtuluş Savaşı yerine başka ülkelerin mandası olsaydı mı kurtulacaktı.
member
Activity: 308
Merit: 11
serbest bırakılacak direk, türkiyede hukuk böyle..
nasıl bir orospuysa atatürk olmasaydı elin fransızının italyanın o başındakini götüne sokacağını akıl edemiyor..yazık cidden

yıllarca bazı insanlara Atatürk dünyanın en güçlü imparatorluğu olan osmanlı imparatorluğunu bitirdi ve yerine avuç içi kadar yer olan Anadolu'da Türkiye'yi kurdu diye öğretiyorlar. Ha bu adam dinsizdi müslüman düşmanıydı diye uzayıp giden şeyleride es geçmiyorlar. Bu mallarda düşünmeyi araştırmayı bir kenara bırakıyor işte.

sadece başkalarından dinleyerek böyle şeylere inanmaları normal hocam ya, okumaya niyetleri yok ki nasıl bi vatan kazanılmış eğer kazanılmasaydı nolurmuş haberleri yok, yunanlılar vs işgal etseydi daha iyi sanıyorlar, o zaman gezebiliyomuydu bakalım türbanıyla...

bunların sözde tarihçileri fesli devamlı söylüyordu zaten. Keşke yunanlılar denize dökülmeseydi de ülkemizi işgal etselerdi diye. Lan sözde tarihçi o yunanlılar ülkemizi işgal ettikten sonra bütün egeyi nasıl katlettiler bunu bilmiyor musun sen? kundakdaki bebeği bile öldürmediler mi. Ha bu adam da hakaret etti Atatürk'e yıllarca sonra ne oldu? hiç bir şey.
newbie
Activity: 58
bu gibi insanları ülkenin ve atatürkün getirdiği kanuni haklardan yararlandırmayı kaldıracaksın bak bakalım ozaman nasıl oluyor
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
nasıl bir orospuysa atatürk olmasaydı elin fransızının italyanın o başındakini götüne sokacağını akıl edemiyor..yazık cidden

yıllarca bazı insanlara Atatürk dünyanın en güçlü imparatorluğu olan osmanlı imparatorluğunu bitirdi ve yerine avuç içi kadar yer olan Anadolu'da Türkiye'yi kurdu diye öğretiyorlar. Ha bu adam dinsizdi müslüman düşmanıydı diye uzayıp giden şeyleride es geçmiyorlar. Bu mallarda düşünmeyi araştırmayı bir kenara bırakıyor işte.

sadece başkalarından dinleyerek böyle şeylere inanmaları normal hocam ya, okumaya niyetleri yok ki nasıl bi vatan kazanılmış eğer kazanılmasaydı nolurmuş haberleri yok, yunanlılar vs işgal etseydi daha iyi sanıyorlar, o zaman gezebiliyomuydu bakalım türbanıyla...
jr. member
Activity: 238
Merit: 3

jr. member
Activity: 124
Merit: 6
newbie
Activity: 135
Tekrar tutuklanmışta ben sonrasını merak ediyorum. Birkaç gün geçtikten sonra tutuksuz yargılanma kararı çıkabilir arkasında da hiç bir şey olmamış gibi salabilirler hiç belli olmaz.
member
Activity: 980
Merit: 12
Bunun gibilerin ülkeyi ele geçirmemesi için ülkemizi en iyi şekilde korumalıyız. Hiçbirimiz bunun gibi aşağılıkları ülkemizde barındırmak istemeyiz sonuçta.
newbie
Activity: 168
internete tekrar videoları düşmeye başladı. Bütün Türk milletinden özür dilemeye başladı. Hata yaptığını öyle bir şey söylemek istemediğini fakat bir anlık sinirlenmiş falan filan. Ulan zihniyetinden pislik akışıyor bunun bir anlığı mı var.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Hayırlı olsun tutuklanmıştır. O değilde bu sosyal medyada alakasız bir başı açık kızın fotosu paylaşılıyor safiye aslında budur diye  Grin
aslında chp'liymiş ve başörtülülerin Atatürk düşmanı olduğu algısı oluşturulmak için bilinçli yapılmış  Grin
newbie
Activity: 28
nasıl bi kafa yapısı var anlamıyorum sevmek zorunda değilsin  neyin kafasını yaşıyorsun
newbie
Activity: 42
Tutuklanma istemiyle savcılık tarafından mahkemeye sevk edilmiş. Son haber güzel.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Valla böylelerinden nefret ettik artık. Provakasyonlara gelmeyelim arkadaşlar. Böyle ülke ve atatürk düşmanlarının ekmeğine yağ sürmeyelim .Ne olursa olsun bu ninjalar içimizdeki atatürk sevgisini öldüremeyecekler.
member
Activity: 462
Merit: 10
Yarın serbest kaldığı haberini öğreniriz. Milli değerlere bu kadar kolay dil uzatan ahlak yoksunlarına yaptırım uygulamayarak en büyük teşviği veriyoruz..
newbie
Activity: 65
alınsın tabi alınmayıp da ne yapılacaktı. keşke yıllarca yatsa içerde resmen nefret suçu işliyor bu provokatörler.
newbie
Activity: 18
Atatürk sayesinde özellikle kadınlara yönelik özgür ve değer katan devrimler gerçekleşti. Yazık çok yazık
Pages:
Jump to: