Pages:
Author

Topic: Atatürk'e hakaret eden provokatör gözaltına alındı - page 3. (Read 333 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
Sen gel önce hakaret et sonra hiçbir şey yokmuş gibi özür dile. Aklım olmuyor. Ne hale düştük arkadaş
member
Activity: 210
Merit: 10
Sadece Atatürk'e hakaret ederek değil aynı zamanda başörtülülere hakaret ederek de ortalığı karıştırmaya çalışan çok fazla provakatör var. kendi düşüncesi veya provakasyon amaçlı hiç farketmez hakettiği gibi cezalandırılmalı.
newbie
Activity: 70
göz altına alınması bir şey ifade etmiyor aslında ceze verecekler mi o önemli. ben ceza alacağını sanmıyorum. özür zaten özür değil.
newbie
Activity: 63
İyi oldu şerefsize o hakları kendi verene hakaret ediyor köpek. Bence hapse atılmalı hiç sorgusuz sualsiz
full member
Activity: 672
Merit: 110
göstermelık gozaltına alma.oropsuyu 2-3 saat sonra salacaklar.. ama aynı seyı tayyıpe solesen içerdesin... böle pıslık bır ulke olduk ıste.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Affet bizi ATAM bıraktıgın mirasa sahib çıkamıyoruz
hero member
Activity: 532
Merit: 500
Allahından bulsun diyorum başka da bir şey demiyorum. Bir insan bu kadar nankör olamaz olmamalı bence. Ama bunun yaşanmasının en büyük sebebinden biriside toplumun kutuplaştırılmasıdır. Toplum o kadar çok kutuplaştırıldı ki malesef.
newbie
Activity: 70
her gün biri çıkıyor böyle nefretini kusuyor Atam'a ve rte nin arkasına saklanarak yırtmaya çalışıyor, çoğunlukla da yırtıyor. gene aynı şey olacak malesef. bir de kadının dilediği özürdeki samimiyetsizliğe bakın hele.
newbie
Activity: 54
allah kahretsin bunun gibileri insanları özgürlüklerini sunan özgürce konuşmasını sağlamayı başlatan bir adam bu bu bayan bu dünyada nesef almaktan başka ne yapmış acaba kadınlara seçme sçilme hakkını kim getirmiş acaba
newbie
Activity: 52
28 Şubat dönemi provokasyonlar bugünlerde yine kötü senaryolar işletilerek dolaşıma sokulmaya çalışılıyor.

ANITKABİR'DE ATATÜRK'E HAKARET
Şöyle ki, muhazafakâr görünümlü bir kadın Anıtkabir'e gidiyor, Atatürk'e hakaretler sıraladığı bir video çekerek sosyal medya hesabında paylaşıyor. Paylaştığı videoda Atatürk'e ağzına geleni söyleyen kişi, Başkan Erdoğan hakkında övücü sözler söylüyor.

AMAÇ PROVOKE ETMEK
Belli ki"Erdoğan'a ona oy verenler Atatürk düşmanıdır" algısı insanların beynine kazınsın diye çekilmiş, kötü bir provokasyon videosu bu.

GÖZALTINA ALINDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anıtkabir'de çekilen bu provokasyon videosu hakkında soruşturma başlattı ardından da videoyu çeken S.İ. isimli kadın hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararından kısa bir süre sonra, videoyu çeken kişinin gözaltına alındığı bilgisi geldi.

böyleleri allah kahretsin sürünsünler inşallah :@

kaynak : http://www.ensonhaber.com
Pages:
Jump to: