Albo dostać go z kampanii bounty .
A co do 740 pozycji, to przez chwilę był na 326, kiedy cena podskoczyła prawie o 300% przez dwa dni.
Szczerze mówiąc miałem więcej, ale nie mogłem się opanować, żeby nie sprzedać pierwszych kilku miesięcznych rat, bo było to na początku warte 2000 euro, a później stopniowo mniej z miesiąca na miesiąc: 1600, 1200, 1000$ i to był ostatni raz jak sprzedałem.
Nawet, jeżeli tokeny ATL nie będą nic warte, to i tak dały mi zarobić pokaźną sumkę, więc dlatego trzymam, a dodatkowo projekt jest rewolucyjny, faktycznie pracują nad nim i widać efekty, czyli jest szansa, że nawet bez licencji, kiedy niedługo wystartuje platforma do wynajmu Karta.com i ruszy machina Atlant, to wtedy ATL powinno dostać się na większą giełdę, a wtedy, to już wszystko jest możliwe. Trzeba dodać, że nawet, już teraz nikt nie chce sprzedać i na wszystkich giełdach, jest raptem 20.000 tokenów ATL do sprzedania.
Nawet te sprawy z bounty, itd. oczywiście wywołały burzę i masę złej reklamy, nawet ja dołożyłem cegiełkę , ale jak spojrzeć z drugiej strony, gdybym był na ich miejscu, to zrobiłbym to samo.
Po prostu, kiedy zaczynali, to była dla nich nowość i zrobili kilka błędów podczas ICO, na przykład z wyliczeniem bounty , później robili co można, żeby nie położyć projektu przez te błędy, ale wypłacili co do grosza i jak na razie wypełniają roadmap, więc są duże szanse, szczególnie patrząc na ostatnie aktualizacje i jakie zainteresowanie projektem wywołały.