Avrupa Liginde Galatasaray, deplasmanda Saint Johnstone’u 4-2 yenmeyi başararak tur atladı.Galatasaray’ı tebrik ederken, kaleci bölgesinde uyarı ışıkları çaldığını söylemek gerek.Muslera’nın ilk maçta yaptığı, PSV maçlarında yaptığı hatalar hala tazeliğini korurken, bugün kalede olan İsmail Çipe’de hiç güven vermedi.
Konferans liginde mücadele eden diğer iki ekinimiz Trabzonspor ve Sivasspor 1-1 berabere kaldı.Trabzonspor, penaltılarla turu geçip Roma’nın rakibi olurken, Sivasspor ise Plovdiv’i 4-2 yenen Kopenhag takımıyla eşleşti.
3 takımımızın da turu atlaması çok güzel bir akşam geçirmemize sebep oldu.
Fenerbahçe’nin rakibi ise HJK Helsinki oldu.4 takımımızın da gruplara kalacağına inanıyorum.
Öncelikle bu akşam türk takımlarını tebrik ederim, üst tura çıkmayı başardılar.
Galatasarayda size katılıyorum hocam gram güven vermediler yine, kaleci konusunda da sıkıntı çekeceğimiz belli oldu, büyük hatanın cezası 1 gol oldu.
Trabzonspor gereksiz yere maçı uzattı da uzattı gitti penaltılara götürdü, Trabzonun hakkıydı ama elenseydi üzülmezdim son 20sn kala gol yiyorsun ondan öncede 2 tane çok güzel pozisyonu değerlendiremiyorsun.
Roma güçlü bir rakip, takım yeni, iki hoca da sistem hocası güzel bir maç bizi bekliyor.
Sivasspor'un eşleştiği rakibi güçlü bir takım ama geçilemeyecek bir takım değil şansları yüksek.
Fenerbahçe konusunda bir şey diyemiyorum takımın durumu hiç belli değil ne yapacaklar merak ediyorum, Fenerbahçenin en büyük dezavantajları Helsinki 15 haftadır lig maçlarına çıkıyorlar ve kondisyonları oturmuş durumda.