Pages:
Author

Topic: Avrupa Ligi 2021/2022 Sezonu - page 21. (Read 3814 times)

sr. member
Activity: 1386
Merit: 374
July 29, 2021, 08:13:08 AM
Eğer muslera gününde olursa johnstone takımına karşı bayağı üstün bir eleme maçı oynayabiliriz, kazanmamız da yüzde 70-80 olasılık, futbolda her skor var elbet ancak rakibe baktığımızda Galatasaray denginde bir takım değil, umarım iki maçta da farklı geçeriz ve gruplara kalırız,
member
Activity: 756
Merit: 17
July 29, 2021, 07:52:49 AM
Bence de Galatasaray'ı çok kolay bir tur beklemiyor. PSV karşısında verdikleri görüntüden de yeni sezona tam olarak hala hazır olmadıklarını gördüm. O yüzden rakip kim olursa olsun temkinli oynamazlarsa sıkıntı büyük olabilir. Böyle rakiplerin Avrupa Ligi'nde sağı solu hiç belli olmuyor. Hatayı affetmeyebilirler.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
July 29, 2021, 07:51:04 AM
En son 2020/2021 sezonu ile ilgili bir konu gördüm ve bu konuyu açmak için ortamın müsait olduğuna kanaat getirdim. Avrupa Ligi yeni sezonunu bu konu altında tartışabiliriz.

Temsilcilerimizden Galatasaray PSV'ye 2. maçta da 1-2 gibi bir skorla yenildikten sonra Avrupa Ligi elemelerine düştü. Rakibi de belli oldu, St Johnstone. İskoçya'nın pek de parlak olmayan takımlarından birisi. Galatasaray bu kadar basit bir rakipte zorluk çekmez diye umuyorum.

Bende tam tersini düşünüyorum zamanında hatırlarsınız  Östersunds FK takımı içinde herkes zorluk çekmeden geçer diyordu ama sonuç öyle olmadı.
Deplasmanda 2-0 yendiler bizi, istanbulda da 1-1 berabere kalmıştık.
Ben çok güvenmiyorum bizim takıma.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
July 29, 2021, 06:55:38 AM
En son 2020/2021 sezonu ile ilgili bir konu gördüm ve bu konuyu açmak için ortamın müsait olduğuna kanaat getirdim. Avrupa Ligi yeni sezonunu bu konu altında tartışabiliriz.

Temsilcilerimizden Galatasaray PSV'ye 2. maçta da 1-2 gibi bir skorla yenildikten sonra Avrupa Ligi elemelerine düştü. Rakibi de belli oldu, St Johnstone. İskoçya'nın pek de parlak olmayan takımlarından birisi. Galatasaray bu kadar basit bir rakipte zorluk çekmez diye umuyorum.
Pages:
Jump to: