Pages:
Author

Topic: Ayı Piyasası bitti mi? - page 54. (Read 7067 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
February 06, 2018, 02:03:31 AM
Çok degil 1 sayfa önceye bakıyorum ve 3 mesajdan biri 8k destegi çalıştı yoksa 7500 altına artık inmez yazılarıyla dolu ama gerçekler öyle degil, btc bence 3000 dolara kadar düşme yoluna girdi ve buradan eski haline dönmesi çok zor büyük bir kitle artık bu işten soğudu
member
Activity: 132
Merit: 10
"One Token to Move Anything Anywhere"
February 06, 2018, 02:02:44 AM
grafiklere göre hareket etmek herzaman mantıklı bir hareket olmuştur açıkçası ayrıca kripto para piyasası her ayın şubatında böyle düşüş yaşar ama bu seneki düşüş oranı biraz fazla oldu buda piyasanın kendini toplama süresini uzatacaktır tahminimce yaza kadar böyle devam eder
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 06, 2018, 01:45:31 AM
5900 destek noktasına geldik bu destek diğerlerinden çok daha güçlü, eğer 5900$ destek noktası çalışır ise sonrasında toparlanma gelecektir. Yükseliş için 4 haftaya ihtiyaç olabilir.

5 şubat itibari ile Eylem CULCULOĞLU hocamızın detayla bitcoin teknik grafik analizi aşağıdaki gibidir. Vaktiniz varsa sonuna kadar izleyin

https://youtu.be/vKbjnksGmLM
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 05, 2018, 05:18:00 PM
@Vispilio hocam çok güzel yazdınız..aynen bende böyle düşünüyorum.kripto devrimini durduramazlar sadece para girişlerini yavaşlatıp denetim almaya çalışabilirler en fazla..bu işin şakası yok..vizyon sahibi olan öngörüsü olan adam bunu biliyor zaten ve ona göre yatırımını yapıyor..hazır btc bu kadar sıçıp batırmışken ve fiyatları indirmişken apartta alım için bekleyenler bayram ediyor  Grin

hatta size şöyle bişey diyeyim..şu kullandığınız INTERNET var ya ..bu da bir çeşit blokzincir teknolojisi..kendi altyapısını kullanan waves stratis ethereum neo qtum gibi paraları veya yapıları bu sistemin sonraki nesilleri olarak düşünün

interneti kapatabildiler mi ?  Grin

akp, youtube twitterı facebook  veya wikipedia yı kapattı da nolduı ? yine girmedik mi ?

(bakış açınızı değiştirin biraz)
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
February 05, 2018, 03:38:55 PM
Artık bir ideolojik ayrım oluştu. Bankalar ve hükümetler işin ciddiyetini anladılar, var güçleriyle savaşıcaklar, ama sonuç aynı olacak merak etmeyin. Hiçbir insan ya da kurum, crypto devrimini durduramaz artık, bu iş dünya savaşına kadar gider. 21. yüzyıl bireyin egemenliğini ilan ettiği yüzyıl olacaktır.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
February 05, 2018, 08:42:16 AM
Biraz bende realize oldum, hafta sonu fena olmadı bitcoinin değeri bozdurup şimdi tekrar aldım 1 btc kadar ticaret yaptım, bozdurdugum değere gelirse eğer 5 bin tl kazançlı çıkmış olacağım bu işten
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
February 05, 2018, 08:27:28 AM
Ortalık gerçekten çok fena ben artık bahsedilen rakamların gerçek olduğunu düşündüğüm için 2 btc kadar kalan yatırımımın 1 btc sini çektim piyasadan en azından ana paramı kurtardım diye bakıyorum artık
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
February 05, 2018, 08:18:57 AM
3-4 ay Bitcoin market değeri düşerse ve yıpratıcı olursa toparlanma geç gelir ve yavaş olur. Yeni başladı diyenlere soruyorum. Bu kadar negatif beklentinin sebebi nedir? Medya desteğinin geri gelmesi iyi olurdu.

Piyasalar kötü haberlere odaklanmış durumda , iyi haberlere tepki bile veremiyor .
member
Activity: 65
February 05, 2018, 07:42:05 AM
3-4 ay Bitcoin market değeri düşerse ve yıpratıcı olursa toparlanma geç gelir ve yavaş olur. Yeni başladı diyenlere soruyorum. Bu kadar negatif beklentinin sebebi nedir? Medya desteğinin geri gelmesi iyi olurdu.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 05, 2018, 07:24:21 AM
büyük ihtimalles gecen seferki uzun bull run kadar surecektir yani 3-4 ay bitcoin olarak bakarsak en az 2 altcoinlerde aha uzun surebilir.
member
Merit: 11
February 05, 2018, 07:03:33 AM
Ne bitmesi daha yeni başlıyor, çinde 15 şubata kadar tatilde degilmi zaten. Böyle böyle 4 bin dolara düşürecekler herhalde hafta sonu büyük zararla çıktım, şimdi çok daha beter oldu iyiki çıktım dedirtti
full member
Merit: 102
February 05, 2018, 06:37:58 AM
Her sene aynı şeyler olcak diyemeyiz ama şimdiye kadar benzer gittiği doğru, geçen yıl da mart ortasına kadar düşüşler olduğu konuşuluyor, umarım bu yıl da öyle olmaz, düşüş biyerde durur ama çıkışlar başlamazsa mart ortasına kadar sıkıntı.
member
Activity: 308
February 05, 2018, 06:35:28 AM
geçen yılların benzeri olursa yakın zaman da kendisine gelemez piyasa daha. ayrıca bu sefer medya ve devlet baskıları da had saffada ve bilinirlik daha fazla. bundan dolayı yükselişe geçtiği zaman sadece bitcoin için değil bütün coinler geçmiş yıllardan daha hızlı bir şekilde yükselecektir bana göre.
full member
Activity: 252
Merit: 100
February 05, 2018, 06:10:47 AM
Yakında biter, bitmezse biz biteceğiz. Günlük al sat yükselme olduğu zaman yapılır. Tüm coinler çakılırken yükselecek coini bulmak zor olur. Silkelemenin böylesini görmemiştim, yeni bilgiler edindim.
member
Activity: 233
February 05, 2018, 05:41:47 AM
böyle bir silkelemenin bu kadar çabuk toparlancagını bence dusunmeyın daha yenı baslıyorlar kımse bezip satmışa benzemiyor once bezdirecekler dahada dusecegine inandıracaklar sonra yon yukarı olucak

evet piyasaya yön verenler şu an mallarını 2 ye katlamakla meşgul acemi yatırımcıda yükseliş başladı mal alalım deyip malı kucagında buluyor şu an beklemek en iyisi tam trade yapayım dersin al sata başlarsın bi bakmışsın sen satınca uçmuş gitmiş
member
Activity: 370
February 05, 2018, 04:00:40 AM
Yanlis zamanda yatirim yapmisim anlasilan😓😓neyseki uzun vade düsündügüm icin rahatum.
full member
Activity: 336
Merit: 100
February 05, 2018, 03:58:26 AM
Bugün gene düşme rakamlarını gördüm, neler oluyor anlamadım. Sürekli düşme eğilimi var. Çok sık negatif haber ve kullanıcıların kripto para borsalarından çıkması bu sunucu mu yarattı?
member
Activity: 168
February 05, 2018, 03:54:08 AM
Şubat sonunu bekliyorum ben.Mart başında sepetimi oluşturacağım.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
February 05, 2018, 03:31:03 AM
Sürekli çıkan olumsuz haberler var. Birçok ülkenin de çalışmaları devam ediyor bu yüzden daha da olumsuzluklar olabilir beklentisi var piyasa da o yüzden uzun sürecek gibi tam zaman kestirmek güç.
member
Activity: 532
Merit: 29
February 05, 2018, 02:49:05 AM
Bu kadar spekülatif bir piyasada ne zaman biter minvalinde bir tahmin yürütmek zor fakat bir an önce bitse iyi olur. Düşüşün devam etmesi, panik satışlarının da devam etmesini sağlayarak düşüş döngüsünün tekrarlanmasına neden oluyor. Umarım, bu zor zamanları bir an önce atlatırız ve altcoinler de rahatlayarak yükseliş trendine girer. Yoksa gelecek pek parlak gözükmüyor altcoinler adına.
Pages:
Jump to: