Pages:
Author

Topic: Ayı Piyasası bitti mi? - page 56. (Read 7067 times)

copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
February 02, 2018, 03:54:52 PM
Bu numara 1 tutar 2 tutar. 3. de insanlar yemez. Yaptırt panik satışını, topla en dipten sonra 2x vurdurt aksın paralar. Çok yakında yeni senaryolarda hazırlanır. Ayı sı boğa sı kalmadı artık yeni hayvan ismi bulsunlar. Mesela balina dönemi Smiley
member
Activity: 233
Merit: 10
February 02, 2018, 06:35:19 AM
böyle bir silkelemenin bu kadar çabuk toparlancagını bence dusunmeyın daha yenı baslıyorlar kımse bezip satmışa benzemiyor once bezdirecekler dahada dusecegine inandıracaklar sonra yon yukarı olucak
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 02, 2018, 05:51:11 AM
ayı piyasası değil bu. ayı oğlu ayının oğlu piyasası oldu bu artık. yarın uyandığımda btc 5000 usd' ye kadar düşerde buna şahit olursam hiiiç şaşırmam, arkama yaslanır usd ararım. piyasayı elekten geçiren şerefsiz takımı bayram etsin, ufaktan düşükten toparlamaya devam etsinler //balinalar//
member
Activity: 276
February 02, 2018, 05:33:49 AM
bence ayı piyasası olması için genel trende bakılmalı ve genel trende baktıgınızda marketcap üzerinden bi yorum yaparsanız uzun vadede halen boğanında boğasındayız kısa ve orta vadede ayı piyasasındayız ve bu boğa piyasasısyla kesişmeyler yanı hergun %20 yedıgımızı var sayarsak 15 20 gune anca oralara gelırız orda tekrar konusmaya değer bence..
member
Activity: 560
Merit: 11
February 02, 2018, 03:36:19 AM
tahminlere göre hareket etmemek lazım. biri a der öbürü b. tahminleri de göz önüne alabilirsiniz. yalnız tahminlere göre işlem yapmamalısınız.

halen bitcoinin üstüne binmeye devam ediyorlar. belki 5 bin dolardaki desteğinden küçük bir zıplama yapıp daha aşağılara da kendisini salabilir. bilmiyoruz. şu anda yatırımım olmadığı için ben rahat konuşuyorum. fakat bitcoinde yüksek maliyetleri olanın yerinde olmayı gerçekten istemezdim.
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
February 02, 2018, 03:33:48 AM
Ayıda ayılık da kalmadı, başka birşeye dönüşüyor. Çabuk geri dönse güzel olacak. 1 2 ay daha kalacak sanırım böyle. Sonrası inşallah aydınlık olur
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
February 02, 2018, 01:03:07 AM
sabredin, kurda kuşa yem olmayın...
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 02, 2018, 12:33:59 AM
Fırtınanın en kuvvetli olduğu zaman dilimindeyiz bende bundan sonrasının bahar olduğunu düşünenlerdenim şubat ayının ortalarına doğru atak bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
member
Activity: 448
February 02, 2018, 12:32:09 AM
İşin ayısı boğası kalmadı , şimdi btc yi kovalıyorlar yakalarlarsa ne yapacaklar belli değil. Run BTC, RUN Smiley.

Bir kere BTC ye ne olarak baktığınıza göre değişir BTC nin ne olduğu. Ben öncelikle bir teknoloji ve geleceği şekillendirecek potansiyeli olan bir meta olarak görüyorum. Daha bebek bile değilken bir sürü balina ile uğraşıyor. Ama hepsinin üstesinden zamanla gelecektir. Siz şayet ona bir para kazanma metası olarak bakarsanız evet zamanın dan önce değer kazandı ve aşırı değerli idi Smiley Artık değil.
full member
Activity: 406
Merit: 158
February 01, 2018, 11:44:45 PM
Btcye balon diyorsan işin aslını zaten anlamamışsındır, tvlere çıkanlar gibi balon demeye devam et arkadaşım. Balon olduğunu düşünenler genelde girmez bu işlere sen niye girdin o da garip:)
member
Activity: 714
Merit: 82
February 01, 2018, 09:53:53 PM
dünya çapında kriptolar meşhur oldu insanlar yüklendi yüklendikçe fiyatlar yükseldi yükseldiğini görenlerde katılmaya başladı bir nevi ponziye dönüştü.

şimdi ise balon patladı. 5.000 dolara kadar düşmesini bekliyorum btc'nin.

elbette gelecek kripto paraların fakat kullanım alanı dar olan bu paralara yüklenen değer gereğinden zaten fazlaydı.

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 01, 2018, 09:15:34 PM
Bu keriz silkeleme falan değil son 4.5 senenin en büyük değer kaybı. 2013 te %80 düşmüş ve toparlanması yıllar almış. Şu anda en yüksek noktadan %50'den fazla değer kaybetti ve nerede duracağı belli değil. Bu sefer toparlanması seneler sürmez ama birkaç haftada toparlanıcak bir çöküş değil bu.

hocam 2013'te marketcap neydi, bilinirlik kaçtı, girişimci sayısı ne kadardı vs vs...hani bir grafik vardı teknolojilerin 50m insana ulaşma hızı şeklinde, telefon 50 yılda 50m kullanıcıya facebook 3 yılda falan diye...artık dünya küreselleşti hindistan çıktım der yarın gıçına baka baka geri döner, sermaye bütün dünyayı kontrol ediyor, iki laf ettirirler yöneticilere 180 derece dönüş gelir. 2 hafta olmaz da 2 ay olur belki 2 gün bilemem ama yön yukarı el mahkum!
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
February 01, 2018, 09:07:23 PM
Bu keriz silkeleme falan değil son 4.5 senenin en büyük değer kaybı. 2013 te %80 düşmüş ve toparlanması yıllar almış. Şu anda en yüksek noktadan %50'den fazla değer kaybetti ve nerede duracağı belli değil. Bu sefer toparlanması seneler sürmez ama birkaç haftada toparlanıcak bir çöküş değil bu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
February 01, 2018, 09:03:54 PM
hani alan niye alıyor anlıyorum , dipten toplamak istiyor .peki satan niye satıyor su an. yaklasık 30 dakkadir herşeyi kapattım bitfinex'deki haraketleri izliyorum. biri 500 bitcoin alıyor, diğeri 300 satıyor. ulan kactan aldın bitcoini de en dipten satıyorsun pezeveng. hiç elleşmesen zaten yarın toparlandıgında gidip 9500 den satabilirsin. niye 8500 den satıyosun hoşaf

Cheesy Cheesy gece gece güldürdün hocam, hakikaten tam evi-arabayı sat-yatır pozisyonu da muhtemelen onu yapana kadar atı alan üsküdar'ı geçer, bir de kararsız tayfa var alsam mııı almasam mııı diye düşünen 1milyon dolarım olsun hepsini basarım, zokmuşum ayı piyasasına...

ulan varya bazen kendi kendime ayar oluyorum. sıçtımın bill gates'i gidip 1 milyar dolarlık bitcoin alsa fiyatta %1 oynama zar zor olur ama "hmmmmmmmmmmmm bugunlerde bitcoin almayı düşünüyorum hahah " diye açıklama yapsa yarın 30k dolara sıçrar sıçtımın piyasası.Millet ekmek kuyruğuna girer gibi bakkalarda marketlerde sıraya girer " abi bitcoin satıyormusun diye " bu kadar osuruktan nem kapan başka bir şey yok anasını satayım
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 01, 2018, 08:48:12 PM
hani alan niye alıyor anlıyorum , dipten toplamak istiyor .peki satan niye satıyor su an. yaklasık 30 dakkadir herşeyi kapattım bitfinex'deki haraketleri izliyorum. biri 500 bitcoin alıyor, diğeri 300 satıyor. ulan kactan aldın bitcoini de en dipten satıyorsun pezeveng. hiç elleşmesen zaten yarın toparlandıgında gidip 9500 den satabilirsin. niye 8500 den satıyosun hoşaf

Cheesy Cheesy gece gece güldürdün hocam, hakikaten tam evi-arabayı sat-yatır pozisyonu da muhtemelen onu yapana kadar atı alan üsküdar'ı geçer, bir de kararsız tayfa var alsam mııı almasam mııı diye düşünen 1milyon dolarım olsun hepsini basarım, zokmuşum ayı piyasasına...
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
February 01, 2018, 08:41:18 PM
member
Activity: 61
Merit: 100
February 01, 2018, 03:37:17 PM
Bence aylarca süründürecek lydian hocam, fakat sabrın sonu selamet olacaktır, illaki çıkacak bu piyasa eli mahkum, çünkü çok güçlü bir teknoloji bu.
full member
Activity: 406
Merit: 100
February 01, 2018, 03:40:37 PM
Ayıyı bilmiyorum da içimize öküz oturdu:D artışlar başlasa da bir görsek nereye kadar artıcaklar aynı seviyelere gelebilcekler mi önemli baya, umarım zararlar çıkar yakında.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
February 01, 2018, 03:06:05 PM
Son bir ayin cöküsünü ne kadar zamanda toplayacak, ben onu merak ediyorum... Aylarca süründürmez umarim... Burada cogu yeni arkadas cok yükseklerden aldi alacagini, son haftalar düstükce alan düstükce alan da cabasi. Umarim tez vakit zararlarimizi toparlar yine kara geceriz...

Bir aydir sadece seyrediyorum, cogu zaman iyi düstü alayim diyorum, alamiyorum... Iyi ki almamisim daha...
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
February 01, 2018, 03:05:58 PM
Sabretmek gereken zamanlar bunlar ayı piyasasının ya da bu düşüşün diyelim ne zaman biteceğini kimse söyleyemez bize, fakat tecrübelerimiz her an terse dönüşen ve yeşillenen tablolar yaşattı. Biraz ekranlara bakmamak gerek.
Pages:
Jump to: