Pages:
Author

Topic: Ayrıcalığımızın farkında mısınız? - page 3. (Read 1055 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
2018 yılının sonunda piyasaya girenler bu ayrıcalıktan henüz faydalanabilmiş değiller ne yazık ki. ve daha bir süre beklememiz gerekiyor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Ayrıcalıklı olup olmadığımız 2 sene içinde belli olacak. Umarım kendimizi kandırmıyoruzdur da beklediğimize maddi manevi kayıplarımıza değer.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Ayrıcalıklı olmanın tadına kripto piyasası boğaya geçtiğinde varacağız inşallah ,ortalık 1 sene içerisinde tepetaklak oldu ,büyük sabır ile bu durumun düzelmesini bekliyoruz.
member
Activity: 392
Merit: 10
O şuraya düştü, bu şuraya çıktı, portföyüm şöyle oldu vb. karmaşasının içinde çabalarken bulunduğunuz konumu farkediyor musunuz arkadaşlar? Bir şeyler elde etmek istiyorsak tabii ki yapmak zorunda olduğumuz bu hesaplara biraz ara verip  havalı tabirle "büyük resmi" görün istedim.
Bizler kripto çağının başlangıcına tanıklık eden, yeni dünya düzenine (belki 1 yıl sonra çok şey değişmeyecek ama mesela 10 yıl sonra her şey bambaşka olacak) şimdiden uyum sağlamış ayrıcalıklı bir azınlığız.
Evet, azınlık diye özellikle yazdım, biz hepimiz aynı dilden konuşan bir camia olduğumuz için bazen kripto emtialar, blok zinciri teknolojisi, ayak sesleri uzaktan ama iyiden iyiye duyulan dijital para (kağıt para attaya ditti olacak Grin) kavramlarına dünyadaki herkes aşina sanıyoruz (en azından bana öyle oluyor). Oysa durum çok farklı, dünyanın büyük bir çoğunluğunun duymuşluğu bile yok, kalanların da yalan yanlış duymuşluğu var sadece. Haydi o kadarını boşverelim, bütün insanları düşünmeyelim, bu kadar bilmem kaç milyarlık dünyada 500 milyon tane yatırımcı yok mudur? Bence fazlasıyla vardır ve biz onlara kıyasla bir avuç insanız.
...
Bir de kamyon takozu gibi ilk cep telefonlarından, artık bildiğimiz bilgisayar haline gelmiş olan güncel telefonlara ne kadar sürede gelindiğini düşünün,yıllar sürdü ama onların sokaktaki en ilgisiz veya cahil insanın bile ilgisini çekecek bir fonksiyonu, yani avantajı vardı: Cebine koyduğun bir şey ile telefon konuşması yapmak...Dolayısıyla insanlığın uyumu kolay oldu.
Ancak kripto ekosistemi "en azından şu an için" öyle değil, vizyon gerektiriyor, bilgi ve birikim gerektiriyor ve insanoğlu bu kaçınılmaz gidişata örnek verdiğim cep telefonu kadar kolay uyum sağlayamayacak.
İşte bu noktada farkımızı gösterip, ayıya, kaçan fırsatlara vb dertlenirken bir yandan da kripto teknolojisi kullanıcıları/yatırımcıları olarak finansal geleceğe şimdiden hazır olduğumuzu hatırlatayım dedim.  Smiley

10 yıl gibi bir perspektifle bakınca bugün (ciddi bir şekilde ve bilinçli olarak) kripto ekosistemi içinde olan insanların büyük bir şansa sahip olduğu konusunda sizinle hemfikirim.Geleceğin kodları bugünden oluşturuluyor.
jr. member
Activity: 420
bildiğim kadarıyla 137 milyon kişi bu teknolojinin içerisindeymiş. dünyanın nüfusuyla kıyaslayacak olursak ciddi bir ayrıcalık olduğu doğru.
member
Activity: 392
Merit: 11
December 13, 2018, 06:47:08 AM
benim ayrıcalığım boğanın sonuna yetişip ayınınsa tillahını yaşamak oldu düşünün artık ne kadar şanslı bir insan olduğumu  Grin
full member
Activity: 158
Merit: 100
November 15, 2018, 08:03:35 AM
ayrıcalıktan bugün anladığım 1 ayda kazandığım ama büyük çaba yaparak edindiğim paranın 2 gün içinde gitmesi kripto alemi insanı sevindiren günlerin yanında karamsarlığa iten günlerin sık yaşandığı alem.
full member
Activity: 223
November 14, 2018, 06:26:53 PM
başlıktan edindiğim izlenim asla umudunuzu kaybetmeyin hayat size neler getirir kim bilir  beklemeye devam edin sonunda kurtuluşa ereceksiniz kısmen katılıyorum ayrıcalıkların farkında olmalıyım kısmen katılmıyorum her şey kısa vadede olmaz herkeste sabır olmaz.
member
Activity: 98
November 14, 2018, 03:47:56 PM
ben toplamaya devam ederim sıkıntı yok sepeti geniş tutmaya kararlıyım ancak pazarın istediğim beklediğin noktaya gelmesi yıllar alabilecek karmaşık süreçlerin sonunda gelecek kim beklemeye razı 3-5 yıl acaba.
full member
Activity: 301
November 12, 2018, 10:39:01 AM
Yazdıklarınızı okuyunca nedense bir mutlu oldum Smiley Benimde düşündüklerimi düşünen insanları görünce seviniyorum Smiley Gelecek bizim şimdiden coinleri toplayalım bence.
member
Activity: 602
Merit: 32
November 12, 2018, 10:32:39 AM
O şuraya düştü, bu şuraya çıktı, portföyüm şöyle oldu vb. karmaşasının içinde çabalarken bulunduğunuz konumu farkediyor musunuz arkadaşlar? Bir şeyler elde etmek istiyorsak tabii ki yapmak zorunda olduğumuz bu hesaplara biraz ara verip  havalı tabirle "büyük resmi" görün istedim.
Bizler kripto çağının başlangıcına tanıklık eden, yeni dünya düzenine (belki 1 yıl sonra çok şey değişmeyecek ama mesela 10 yıl sonra her şey bambaşka olacak) şimdiden uyum sağlamış ayrıcalıklı bir azınlığız.
Evet, azınlık diye özellikle yazdım, biz hepimiz aynı dilden konuşan bir camia olduğumuz için bazen kripto emtialar, blok zinciri teknolojisi, ayak sesleri uzaktan ama iyiden iyiye duyulan dijital para (kağıt para attaya ditti olacak Grin) kavramlarına dünyadaki herkes aşina sanıyoruz (en azından bana öyle oluyor). Oysa durum çok farklı, dünyanın büyük bir çoğunluğunun duymuşluğu bile yok, kalanların da yalan yanlış duymuşluğu var sadece. Haydi o kadarını boşverelim, bütün insanları düşünmeyelim, bu kadar bilmem kaç milyarlık dünyada 500 milyon tane yatırımcı yok mudur? Bence fazlasıyla vardır ve biz onlara kıyasla bir avuç insanız.
...
Bir de kamyon takozu gibi ilk cep telefonlarından, artık bildiğimiz bilgisayar haline gelmiş olan güncel telefonlara ne kadar sürede gelindiğini düşünün,yıllar sürdü ama onların sokaktaki en ilgisiz veya cahil insanın bile ilgisini çekecek bir fonksiyonu, yani avantajı vardı: Cebine koyduğun bir şey ile telefon konuşması yapmak...Dolayısıyla insanlığın uyumu kolay oldu.
Ancak kripto ekosistemi "en azından şu an için" öyle değil, vizyon gerektiriyor, bilgi ve birikim gerektiriyor ve insanoğlu bu kaçınılmaz gidişata örnek verdiğim cep telefonu kadar kolay uyum sağlayamayacak.
İşte bu noktada farkımızı gösterip, ayıya, kaçan fırsatlara vb dertlenirken bir yandan da kripto teknolojisi kullanıcıları/yatırımcıları olarak finansal geleceğe şimdiden hazır olduğumuzu hatırlatayım dedim.  Smiley

Peki zeki mürende bizi görecekmi?
Ne yani bc yayıldığında bakkaldan ekmek alıp “ben ilk haberi olanlardanım para vermesem olur mu” mu diyecez?

Yahut kredi çekerken “ohoo benim bc den çoktan haberim var” deyip faizsiz mi çekicez?

Aynı “ama yol yaptı” fikriyatının değişik versiyonu Smiley
jr. member
Activity: 55
November 12, 2018, 06:53:05 AM
Aklıma orijinal Judge Dredd filmi geldi.
Sylvester'ı uyandırıp ortalığa Sandra Bullock ile saldıkları film.

Adam yazık hatunla seks yapacağını sanırken kafaya alet takmıştı Smiley
Bizim durum da öyle olacak gibi Smiley
member
Activity: 71
November 12, 2018, 06:35:40 AM
Keyifle okudum bahsettiğiniz hissiyatı uzun zamandır yaşıyorum kripto para alıp satıyorum dediğim zaman bile insanların yüzünde ki şaşkınlık ifadesini defalarca yaşamış birisiyim sanki uzaylı görmüş gibi oluyorlar ve bu ufakta olsa insana gurur veriyor
newbie
Activity: 14
Merit: 0
November 12, 2018, 03:10:21 AM
Ayrıcalığımızın farkındayızda. Kazananların yanında hep kaybetmek oldu ayrıcalığımız..
member
Activity: 154
November 08, 2018, 05:37:21 PM
teknoloji toplumlardan önde gider toplumlar arkadan uyum sağlamaya çalışır arada hep bir kopukluk olur. blok zincir teknolojisinin önemini 10 yıla kadar çoğunluk algılayacak ama geç kalacaklar fırsatları paraya çevirmeyi bilemeyecekler.
member
Activity: 126
November 08, 2018, 07:01:59 AM
Ayrıcalık duygusunu yaşamadım kazandığım para 10.000 Türk Lirası'nı geçmez when lambo diyenlerden değilim.  Angry Cry  Ha blok zincir teknolojisinin büyümesine şahit olmak bana deneyim kazandırdı.
full member
Activity: 158
November 08, 2018, 05:53:44 AM
Yaşadığım yerde sabah saat 6 ben işe gitmeden mesaj gönderiyorum piyasa sağlam adım atmıyorken çalışmak trade yapmak için heves kalmıyor maalesef, ayrıcalıklı konuma ne zaman geçeceğiz.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
November 02, 2018, 06:02:19 PM
2017 senesi içinde al sat yaparak ayrıcalıklı kazanç sağlayan kesime dönüşmüştük para kolay geliyordu keyifler iyiyidi 2018 yılında ayrıcalık kalmayarak para kaybedilen her alanda geri giden oluşum sahneye çıkıverdi.
member
Activity: 154
November 01, 2018, 05:40:31 PM
Bence ayrıcalıklı olan herkes. Kripto para camiasında yatırım yapma şansına sahip olan herkes gelecekte karlı çıkacak. 2018 kazanç sağlama açısından dönemsel olarak fırsatlar sundu.
jr. member
Activity: 322
Şu son dönemden sonra kendini ayrıcalıklı hisseden pek de kimse kalmamıştır bence. Ben hala inanıyorum özellikle fiyatlar bu seviyedeyken girenlerin ayrıcalıklı olduğuna.
Pages:
Jump to: