Pages:
Author

Topic: Ayrıcalığımızın farkında mısınız? - page 5. (Read 1055 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Züğürt tesellisi gibi olmadı bence gayet doğru söylemiş arkadaş. Bizi ayrıcalıklı yapacak şey her ne kadar piyasanın büyümesi olsa da geçmiş senelere baktığımızda önümüzdeki 2-3 yıl içinde bizler de piyasa da inanılmaz yerlere geleceğiz.
member
Activity: 462
Merit: 42
birinin yorumunu çok beğendim ya bu ayrıcalık biraz züürt tesellisi gibi olmuş diyor Smiley doğru ayrıyız ama boğa da hissediliyor bu şimdi bi fark yok hatta onlar bizden ayrı SmileySmiley
jr. member
Activity: 378
Kripto para sistemi yeni dünya finans sisteminin en önemli parçası ,burda yer alan ilk kullanıcılar olarak sistem ,bizleri bir kaç yıl daha sabırlı olmamız karşılığında ödüllendirecektir ,bu iş uzun bir maraton.
jr. member
Merit: 2
Sabredersek beklemeyi öğrenirsek ileride düşündüğümüzden de ayrıcalıklı olduğumuzu farkedeceksiniz. Alım yaparken de satım yaparken de galeyana gelmeyin yeterli.
jr. member
Activity: 560
Şu an için bir kayda değer şey kazanmadığım için ayrıcalıklı değil sosyal hayatımdan ödün verdiğim için hatta dezavantajlı durumdayım  Smiley Bu biraz bitcoini bozdurmadıkça zararda veya karda değilsiniz mevzusuna benzedi ama doğrusu bu maalesef şimdilik Smiley
jr. member
Activity: 266
10 yaşına gelmiş bitcoin ve ben daha bu sene farkına varıyorum. izlediğim haber kaynaklarının patlama yapması ile oldu bu da. ben ayrıcalığın sonlarındayım açıkçası. önceden haberimin olmasını isterdim. o nedenle bugün kriptoları konuşuyoruz ama onun yerini alabilecek veya paralel bir teknoloji blockchain olmadan bu tür girişimlere ait haberlerin ilk öğrenenlerden olmak isterdim.
jr. member
Activity: 185
ben başlayalı 1 yıl oldu. yani blockchain ile tanışalı. çok ayrıcalıklı hissetmiyorum şahsen. evet daha bigili olabiliriz diğer insanlara göre ama bu teknoloji bilgili olandan çok sektörün içinde aktif olan yada parası olanın işine yarıyor. tabi kendi kanaatim bu.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Dünyanın teknolojik anlamda nasıl bir hızla değiştiğini annne babalarımız anlatıyor, bu insanlar gençken ev telefonu bile lükstü, tv ise tek tük evlerde vardı ortalama 50-55 yıl öncesi diyelim. Kripto paralar dijital çağın gereği olarak düşünülmeli.
jr. member
Activity: 364
Kripto piyasasında henüz daha çok başlardayız ,elbet bizlerin burda olamaktan dolayı dışarıdakilerine nazaran çok şanslı olduğu gerçek ,en büyük sıkıntı bu seneki yaşanan büyük düşüş oldu ve buda diğerleri gibi gelip geçecek.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum fakat şöyle bir şey var. Bizden önce piyasaya girenleri şanslı azınlık yapan nasıl bizlersek bizleri şanslı azınlık yapacak olanlar da yeni gelecek olanlar. Eğer gelmezlerse bizim erken girmiş olmamız bir avantaj sağlamayacak.
Gelecekler hocam, şu anki kırmızılıktan dolayı gözünüzü karartmayın, blok zincirine dayalı dijital paranın önünde hiçbir kuvvet duramaz, er ya da geç hakim olacak. Ben bazı arkadaşlar gibi 3-5 yıl öngörmüyorum, çok daha uzun süreceğini düşünüyorum ama kimse için kaçış yok.
jr. member
Activity: 350
Zaten yatırım veya bounty ile herkes cüzdanlarını dolduruyor. Erken tanıyan olmanın avantajı sadece cüzdan doldurmak değil bilmek öğrenmek hakim olmak aynı zamanda. Tüm arkadaşlara teknoloji ve bu piyasa hakkında bol bol okuma yapmalarını öneriyorum.
full member
Activity: 413
Merit: 100
Büyük resim açısından sıkıntım yok, ayrıcalıklıyız elbette. Kripto ve blok zincir teknolojisini erken tanıyan insanlardan olmanın maddi keyfini halen sürememiş olsamda hiç olmayacak değil.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum fakat şöyle bir şey var. Bizden önce piyasaya girenleri şanslı azınlık yapan nasıl bizlersek bizleri şanslı azınlık yapacak olanlar da yeni gelecek olanlar. Eğer gelmezlerse bizim erken girmiş olmamız bir avantaj sağlamayacak.
member
Activity: 448
Merit: 10
Kripto piyasası, yeni finans ve ekonomik devrimin neticesinde ortaya konulmuş blockchain teknolojisi ile birlikte yüzyılın en büyük icadı olduğu kanaatinindeyim .BU sisteme başlarda dahil olanlar sabredip bekleyenler bunun semeresini kesinlikle göreceklerdir.
jr. member
Activity: 266
bitcoin 2008 ekonomik krizinin ardından duyuruldu. planlı, projeli olduğuna bir kanıt. O zamanlarda nasıl bitcoin mining yapıp hold olarak tutulması avantaj ise günümüzde belki kripto paralar gibi avantaja bürünebilecek uğraşabileceğimiz işler olmalı. ben inanıyorum ama bilgi paylaştıkça güzeldir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
bu ayrıcalık biraz züğürt tesellisi gibi olmuş ama neyse..

Aynen katılıyorum, her zaman dıpta ile bakmışımdır neden herşeyi bu yabancılar buluyor yada üretiyor. Onların yaptığı herşeye biz ayak uyduruyoruz biizm daha birşey ürettipte dünyaya katkı sağladığımız hiçbirşey hatırlamıyorum.
member
Activity: 308
Ayrıcalığımızın farkındayız ama .Zarar ederek o normal insanlardan daha sefil duruma düşmeye doğru gidiyoruz Smiley tamam herşeyden haberimiz varda para nerde para Cheesy hep kaybediyoruz.
member
Activity: 392
 Ayrıcalık mı bilmiyorum ama yenilige açık olduğumuz,gelecegin parasının kripto paralar olacağını düşündügümüzde aynı zamanda şanslı olduğumuz kesin.Umarız bu kesinlik cüzdanlarımıza yansır da şööyle kalabalık cüzdanlara sahip oluruz.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Başkalarını bilmem ama ben bu ayrıcalığın tadını çıkarıyorum.Hatta benden başka çıkaranda çok insan tanıyorum gerek forumdan gerekse çevremden.bunu bir piyango olarak görüyorum açık söylemek gerekirse.doğru zamanda piyasaya girmiş olmak fırsatların büyükleri kaçtığı halde (hemde çook büyük) küçükleri dahi değerlendirmek bana yaradı.çok lüks sayılmasada ortalama üstü bir hayat sürebiliyorum bu piyasa sayesinde.bu piyasayla tanışmadan önce aysonunu nasıl getireceğim diye düşünürdüm hep Wink
jr. member
Güzel bir yeaklaşım fakat piyasanın büyüyüp çok iyi yerlere geleceğine kesin gözüyle bakmayın. Yoksa ne olduğunu anlamadan yatırımlarınızı katlayarak arttırmış her şeyinizi yatırmış bulursunuz kendinizi.
Pages:
Jump to: