Adnin not: lutfe duble diye silemeyin.
Merhaba arkadaşlar biraz evvel avukat ile görüştüm.
Konuyu tum detaylari ile anlattim.
Hakimin bu konu ile ilgili bilgisinin olamayacagondan bilir kisinin bu emtia nin belli bir degerinin olup olmadiginin onemli olduğundan bahsetti, eger bir deger teşkil ediyorsa bu alacaklarib tahsil edilebileceginden bahsetti.
Buna istinaden en kisa surede hukuki olarak islem baslatiyorum, masraflarin borcluya yansitilacagini ve bizlerin de ana paralarimizi alacagimizi vaadedilen kar miktarının tutnus oldugumuz avukata atkarilacagini bilmenizi isterim.
Kolay gelsin
Öncelikle tüm bu olanlardan gerçekten hem utanıyorum, hem tiksiniyorum, hem başkasının yerine ben utanıyorum, ben mahcup oluyorum gibi hissediyorum. Nefret ettim, bezdim artık. Bir insan kendini nasıl bu kadar küçük düşürebilir gerçekten inanamıyorum. Nasıl bu kadar şeye rağmen hiç birşey olmamış gibi davranabilir parasını aldığı kişilere karşı gerçekten inanamıyorum. Ben bu yaşananlardan hiç mutlu değilim ya da zevk almıyorum, ama bunları da herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum artık.
Eşini olayların en başında bilgilendirmiştim facebooktan, o sayede Serdar Akgün gerçek kişiliğini ortaya çıkarıp dönüş yapmıştı forumda.
Bugün sözde ödemesini yapacağını iletmişti birkaç gün önce. Israrlı aramalarımdan sonra az önce bana whatsapptan yazarak aşağıdaki mesajı gönderdi,
[20:43, 15.8.2017] Serdar : Merhaba hocam. Tahmin ettiğiniz gibi ödeme yapamayacağım. Zaman kazanmak için yalan da söylemeyeceğim. 5 kurusum yok. Bu kadar sıkıntı yetmezmiş gibi cumartesi işten cikarildim. Son çare olarak borç bulmaya çalışıyorum. Buldukça hepsini göndereceğim.
[20:44, 15.8.2017] Emre: kredi çekmeyi denediniz mi? hakkınızda yasal süreç başlatılıyor bilginiz olsun, bu zamana kadar yalan söylemenizi de dosyaya dahil edeceğiz, hakkınızda yasal süreç başlatılıyor bilginiz olsun, foruma bakabilirsiniz
[20:45, 15.8.2017] Emre: tck'dan kaçarken bol şans dilerim
[20:47, 15.8.2017] Serdar : Kredi çekmeyi denedim tabiki. Son iki yılda besinciye işten cikariliyorum. Dolayısı ile bankaların pek sevdiği bir müşteri değilim.
[20:47, 15.8.2017] Serdar : Bu sıkıntılı durumumla en azından sizi eglendirebilmisim anlaşılan. İyi akşamlar.
[20:53, 15.8.2017] Emre: Eşinize de bilgi verdim şimdi, sizle irtibat kurmadan önce onu rahatsız etmiştim, yaşananları ve başınıza gelecekleri sizden&polisten&savcılıktan değil benden duyması daha doğru olur en başındaki gibi. emin olun hiç neşeli ya da mutlu değilim, yalan söyleyip geçiştirmenizden de hayal kırıklığına uğramış durumdayım. umarım ifade tutanağı kapınıza gelene kadar bir şekilde borcunuzu ödeyebilirsiniz, yoksa daha önce iletmiş olduğum gibi hiç iyi bir gelecek sizi beklemiyor, medeni insanlarız hukuki acıdan diyorum tabii. keşke yaşanmasaydı ama şu anda buna mecburuz. iyi akşamlar dilerim.
Eşine de bu konuşmaları gönderdim ve ilk yaptığı iş beni engellemek oldu. Ailecek dolandırıcı olduklarını düşünüyorum, çocuklarına dolandırıcılıktan kazandıklarını yediriyorlar ve hiç de sıkıntılı değiller, dini yönden söylemiyorum bile, kimse harama/helale inanıp öyle davranmak zorunda değil. Ama hukuktan, adaletten kaçamazsın, er geç seni bulur.
Sadece; borç aldığını yüzlerce kez ifade edip, iade edeceğini söyleyip göndermemesi ve yalan söylediğini itiraf etmesi bile "suç kanıtı" anlamında yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Davaya ben de müdahil olacağım, irtibatım vincetm de mevcut, istediğiniz anda katkı vermeye hazırım.