lütfen bir kişi çıkıp ben kendisiyle mesajlaştım cevap verdi mesajlarıma desin, ben fondaki paramdan feragat edicem, eğer böyle birşey yoksa sen dünyanın en aşağılık adamı olduğunu kanıtlayacaksın kardeş.
ben mesajlaştım, telefonlada görüştüm,büyük laf etmişsin
Beni fon sahibi ile karıştırmayın lütfen, söz adama yakışır.
Ben alacağımdan feragat ediyorum.
0,3 btc itibardan değerli değil
Haddime değil ama yanlış yapıyorsunuz, 31mayıs-6haziran arasında mesajlaştığına inanmıyorum ben arkadaşın.(dün baktığımda son girişi 2 mayıs tarihiydi nasıl mesajlaştınız?)Ayrıca öyle bile olsa alacağınızı alıp löseve bağışlamanız makbuzu buraya atmanız daha şık bir hareket olur
Arkadaşın bugünkü postuna istinaden mesaj attım, geri dönüş yaptı tel istedi, bugün telefonda görüştük, genel itibari ile olumluydu, gelip burda açıklama yapmak bana düşmez, iki kişinin arasında geçen konuşmaları zaten açıklamak uygun olmaz
Ben onu kastetmedim işte, arkadaş açıklama yapmış ya bugün, bana mesaj atana döndüm,buraya yazcağınıza mesaj atsaydınız diye , eşine ulaşıldıktan sonra buraya yazsa ne olcak,telefonda konuşsanız ne olacak.
Neyse söz ağızdan çıktı, ben ödeyeceğine zaten inanmıyorum, ondan gelecek tek kuruşuda istemiyorum, gönderirse yukarıda arkadaşımızın dediği gibi löseve bağışlar burda dekontunu paylaşırım. (Löseve her zaman bağış yapıyorum ayrıca) ha arkadaş iyi niyetliyse bana yollayacağı payı löseve yollayıp o burda paylaşsın dekontu.
Herkese iyi forumlar
Dün yazılana istinaden yazmışsınız ve anlaşılan o ki, fon sahibinin dediği ve sizin iddia ettiğiniz gibi daha öncesinde bahsi geçen şekilde bir iletişim olmamış.
Haklı oldugunuz yerde feragat etmek sözünüzü tutmak olmaz...
Fon sahibinin özelden itetişim kurması, başlığı boşlaması da doğru değil.
Bunun örneğini dün yaşadık, buradan genele bilgilendirme olmadığı için, insanlar farklı yollar denediler.
Özel mesajla iletişim kurup buraya yazmayanlar, nasıl bir anlaşma yapıyorlar ki, aynı kaderi paylaşan insanlarla bilgi paylaşmıyorlar.