Pages:
Author

Topic: “Başkanlık Seçimlerini Kripto Paraları Tanıtmak İçin Kullanıyorum” - page 2. (Read 661 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
amerikadaki insanların bu teknolojiden haberdar olmadığını zannetmiyorum şahsen. önemli olan amerikada tanıtmaktan ziyade yasağı kaldırabilmek.
member
Activity: 490
Merit: 10
Elindeki coinleri pumplamak için yaptıklarından dolayı hiç sevmemiştim bu adamı ama şimdi planını beğendim. Reklam tarzı çok hoş ve çok etkili.
member
Activity: 448
Merit: 15
Trump'ın kripto paralardaki troll versiyonu.

Devamlı manipülasyon, devamlı demeç vs vs. tanıtıyor da sistem mi geliştiriyor ?

Madem bu kadar meraklı, bi ecosistem üzerine çalışsın,i bol keseden konuşuyor. Amacına da ulaşıyor, orası ayrı.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
En azından niyetini açıkca belli etmiş ve aynı zamanda bende şuan mantıklı olduğunu düşünüyorum kaybetse bile keonomik olarak kazanmak ihtimali çok yüksek adamın kaybetme olasılığı çok düşük görünüyor çoklu alandan saldırmak elbette bir tanesini başarı olarak gönderecektir.Bişeyler öğrenmekde fayda var.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
tanıtmak yerine dibine batırır scam herif ne idüğü belirsiz ona buna takmaktan başka elinden ne gelir adamın başkanlık seçimleri ayağına kendi adını öne çıkarıp balinalık yapacak.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
böyle bir şarlatanın kripto paraları tanıtması büyük negatif etki yaratır
full member
Activity: 251
Merit: 100
muz cumhuriyeti kursun madem çok zengin ada satın alsın vatana millete faydası olur adamın başkanlık seçimlerini kripto para tanıtmak için kullanma fikri güzel arkada sırıtan kişisel çıkar kavgası çirkin.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Abi bu adamı hala ciddiyen alan var mı ya  Smiley kaç kişi zarar etti bu şerefsiz yüzünden o kadar ico tanıtımı yapıp parayı cebe attı ki değil başkan adayı ülke bile kurar.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Sen kim başkan olmak kim hacıdayı Cheesy öyle bir visionun da yok çapında yok bana göre yüzde 5 alırsan helal olsun derim Cheesy
full member
Activity: 567
Merit: 148
arkasına finans tekellerine ait fonlardan destek alan siyasetçi tayfası kripto para tanıtmak istiyorum diyerek oy avcılığı yapar. adamın samimi olup olmadığını iş başına gelirse çark etmesinden veya sözünde durmasından anlayacağız.
member
Activity: 476
Merit: 12
bu heriften korkulur. para için ne yapacağını şaşırdı resmen. ismini duyurmak için her yolu deniyor. önüne çıkan hiçbir fırsatı kaçırmıyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
adamın hiçbirşey umrunda değil ki. başkanlık seçimi adı altında kendini parlatıp yine pump dump olaylarına girecek köpeoğlu
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Kafa zehir adamın. Çıkar tüm televizyonlardan yayınlanırken konuşması x coinden bahsetmek için 1 milyon dolar ister.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
ciddiye alınmamak için elinden geleni yapmaya başladı bu adam. galiba bizden başka da bu adamı bu kadar gündem yapan yoktur.

adam geçenlerde sırtına skycoin dövmesi yaptırdı, twitterda paylaştı. coin 2 saat içinde %25 falan yaptı sanırım. sonra yorumlarda dövmenin kalıcı dövme olmadığını falan da yazmıştı da fiyat geri çekilmişti biraz. Cheesy işi güçü goygoy adamın. ama fiyatlarda bir şekilde bir hareketlenme yarattığı da kesin.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
ciddiye alınmamak için elinden geleni yapmaya başladı bu adam. galiba bizden başka da bu adamı bu kadar gündem yapan yoktur.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Adam oldukça gönül vermiş bu işe ya. Gerçi buna gönül vermek mi denir yoksa başka birşey mi var altında bilinmez. Zira bu tip adamlarda devrimci ruhu olacağını pek sanmam. Altyapısı tamamen paraya dayalı birşeydir bu.
full member
Activity: 251
Amerika gibi dev ekonomisi olan büyük bir ülkede yönetime kripto para dostu ekibin iş başına gelmesi eninde sonunda gelecek fiat para kripto para savaşında kripto paranın galip gelmesini kolaylaştıracak.
member
Activity: 252
Merit: 10
bu adam başkan seçilirse bitcoin 1 milyon dolarda olur eminim gerçekten bu teknolojiye inanmış bir adam ve ciddi reklamlar yapar yasaklarıda kaldırır
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Hiç sevmem kendisini gerçekten yaptığı söylediği herşey deli zırvası gelir. Kendininkini falan yicekmiş ya aptal herif. Ama eğer böyle bir şey yaparsa adaylığı bile yeterli bir iki yerde konuşsa fiyatlar iyi yükselir ama ben olabileceğini sanmıyorum
member
Activity: 714
Merit: 82
Cheesy bu adam amerikan başkanı olsa her konuşmasında 2-3 coin tavsiye eder.
Pages:
Jump to: