Pages:
Author

Topic: “Başkanlık Seçimlerini Kripto Paraları Tanıtmak İçin Kullanıyorum” - page 3. (Read 661 times)

full member
Activity: 413
Merit: 100
Aday olmasına engel yoksa seçim boyu kripto aşağı kripto yukarı demesi işime gelir. Kripto paralardan habersiz büyük bir kitle var en azından duymuş olurlar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
bu adam saygınlığını büyük ölçüde yitirdi son yaptığı/yaptırdığı pumplardan sonra. böyle büyük bir antivirüs yazılımı üretip bu kadar scam işe karışmak gerçekten inanılır gibi değil. pek kimsenin artık iplediğini sanmıyorum bu adamı, büyük ölçüde "bu sefer ne demiş bu dangalak" kafasıyla takip ediliyor artık.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Kripto para pazarının her alanda reklam yapılmaya ihtiyacı var televizyonda dizilerde sinema filmlerinde konserlerde spor müsabakalarında büyük futbol kulüplerinde reklamının yapılması kripto para pazarının büyümesini hızlandırır.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şahsi pazarlama kampanyası ile ABD başkanlığına aday olacağını açıklaması ne kadar doğru olmuş bilemiyorum. Başkanlık yarışına katılabilecek şartlara sahiptir elbette. Ama bu şekilde en başından "zaten sadece kripto paraları tanıtıcam" demesi belki sorun çıkartır adaylığına ilişkin. Sonuçta ciddi bir makama aday olacak. O zaman farklı rakipler de kendi bireysel kampanyalarının tanıtımı için kullanırlar bu başkanlılk yarışını. Bana burada bir sorun çıkar gibi geliyor.

Edit: Bu adam kesin belli başlı birkaç coinin reklamını yapmayı hedefliyordur. Genel olarak kripto paralara dikkat çekmek istediğini düşünmüyorum. Yine çakallık peşinde.
member
Activity: 308
Merit: 10
Şu adam başkan olsa bi kaç kez pump yaptırır önceden yaptırdığı gibi.Sonra kimse adam yerine koymaz bunu Cheesy bir arada öyle olmuştu.pump yaptırdı.Sonra botlar harflere göre alım satım yapıyor diye foto atmaya başladı.Bir kaç gün sonra kimse sklemedi bu salağı.Foto attı olmadı,Yazı yazdı olmadı.En son shillediği coinle ilgili açıklama falan yaptı.Beynini s....
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Adam showmen zaten . Fakat aday olsa bile 2-3 tv proğramına çıkarak bile güzel reklam yapabilir .
member
Activity: 182
daha önce de bi sürü coini güzel proje vs adı altında pumplatıp cebini doldurdu sonra millet uyanınca planları tutmadı tabi şimdide bu yola başvuruyor belli ki buradanda cebini biraz doldurup yeni planlar yapmanın peşinde
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu adam ne yapar ne eder yine başkanlık sürecinde de bir kaç coini shiller ve yine kendi cebini doldurur. bu adamın kesinlikle kriptoyu tanıtmak gibi bir düşüncesi yok. tek düşündüğü kendi cebini doldurmak Smiley
full member
Activity: 742
Merit: 140
Her ne kadar kendisini hiç sevmesem de her konuştuğu her yaptığı şey olay oluyor adamın ve bu adam kripto dünyasının reklamını yapıyor bizede faydası oluyor dolaylı yoldan. Bulunduğumuz ekosistemin reklamına katkısı çok büyük ama yinede çok sevimsiz bir insan  Smiley
member
Activity: 518
Açıkcası McAfee her ne kadar başkanlığa aday olacağını vurgulasa da başa geçireceklerini pek sanmıyorum. Kriptoyu desteklemesi insanlara karşı güven problemi yaratabilir.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bu adamında burnunu sokmadigi iş yok. Nobs diye bir tokeni iyi shilledi. Nisan Mayıs ayında da çeşitli coinleri shilliyordu. Bu yaşta adamın hala hedefi var
full member
Activity: 616
Merit: 100
Amerikada kripto para yasak değil mi ya da yanlış mı biliyorum. Genelde ABD yasaklı ülkeler arasında. Bu eğer çıkıpta kriptoyu tanıtırsa ne olur gerçekten bilmiyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
şu adamı ciddiye alıp da seçmezler diyeceğim de mevcut başkanı seçen andaval amerikalılar bunu da seçer ve eğer dediğini yaparsa dünyanın gündemine bu oturur.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Başkan olmak için herkesin güvendiği bir kişi olmaya gerek yok, iyi bir kampanya ve reklam ile başkan olabilirler. Fakat böyle bir adamın başkan olmasını kaç kişi destekler, o ayrı sorun. Biz kendi karımıza bakalım Smiley
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Bu adamın dediklerinin %100 doğru olduğunu bile bilsem araştırırım bu adama güven olmaz dünya yuvarlak dese inanmam bu adama yer çekimi var dese inanmam ya işte anlatmak istediğimi anladınız siz bu adama güven olmaz.
member
Activity: 448
Merit: 12
Çoğumuz McAfee'yi sevmiyor, arkasından sallıyor olsak da adamın kripto paraların gelişimi için harcadığı çabayı da memnuniyetle karşılamalıyız. Sırf kripto paraları haykıracağım diye ABD başkanlığı için isminin geçmesini sağlamak büyük fedakarlık olur..
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu adamı günahım kadar sevmem. Ancak bu adam sayesinde öyle ya da böyle kripto para reklamı yapılıyor. Düşündüğü şey gerçekten mantıklı, başka olur ve sürekli blockchain ile ilgili projeler sunarsa, dünyada bundan büyük reklam olmaz. Seçilir mi derseniz, imkansız ama bize faydası her türlü olur.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben cinsel organını kesecekmi onu merak ediyorum eğer yapmazsa delikanlı adam degildir başkan olsada ülkesine bir faydası olmaz diye düşünüyorum
member
Activity: 238
Merit: 14
Bu adam işini biliyor bence dostlar. Reklam her yerde reklamdır ve en güzeli büyük bir yarışta sürekli adından bahsedilmesidir. Hatırlatmak isterim SAYIN İNCE de bizim başkanlık seçimlerinde sürekli endüstri 4 dedi ve seçilemedi. Ancak hafızalarda ve yazılımcılarda özellikle bir merak bir aşk uyandı.
member
Activity: 532
Merit: 12
Reklamın iyisi kötüsü olmaz da anlamadığım birşey var ABD de her önüne gelen başkan adayı olabiliyor mu? Yoksa bu adam gerçekten çok mu tanıdık birisi?
Pages:
Jump to: