Pages:
Author

Topic: Balina Hareketi Nasıl Gerçekleşir - page 4. (Read 1129 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
January 15, 2018, 03:36:34 PM
hocam yazıyı okudum, balina hareketinin iyi şekilde irdelemişsiniz, fakat eksikler var, biraz daha üzerinde durup derleyin derim.
member
Activity: 137
January 15, 2018, 03:33:25 PM
Emirleri yığıyorlar uçlara, çektikçe çekiyorlar dibe, milletin stopu patlatıp ordan toplayıp yola devam ediyorlar.
member
Activity: 392
Merit: 13
January 15, 2018, 02:05:31 PM
arkadaşlar sakın böyle gruplara dahil olmayın... coine giriyorlar girdikten 20 saniye sonra gruplardan paylaşım yapıyorlar size pump un en üst seviyesinde aldırıyorlar ve kendileri çıkıyorlar sizede dump hali kalıyo çıkamıyosunuz elinizde patlıyo
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
January 15, 2018, 01:28:22 PM
kaliteli bir bilgi paylaşımı olmuş kesinlikle, umarım daha kaliteli paylaşımlarında devamını getiririsiniz. özellikle balinalar ve pumplar konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacı var insanların.
member
Activity: 532
Merit: 29
January 15, 2018, 06:39:31 AM
Gayet sade ve güzel bir anlatım olmuş, teşekkürler.

Kendi adıma derinlik tablosunu tam anlayamadığım için onu araştırıp, işin analiz kısmına da ufaktan bir başlangıç yapmak güzel olacak diye düşünüyorum. Balina hareketine gelince, bu piyasada soğukkanlılık çok şey kazandırabilir; ama biraz tez canlı bir insansanız ve soğukkanlı davranamıyorsanız, aynı zamanda şans da yanınızda olmazsa işte o zaman başınız belada demektir.
member
Activity: 182
January 14, 2018, 06:14:12 PM
Çok güzel açıklanmış sayenizde de tam olarak kafamda oturdu balina hareketi acaba balinanin emirlerine farkederse onunla birlikte hareket etmek mümkün olabilir mi
newbie
Activity: 7
Merit: 0
January 14, 2018, 05:11:23 PM
Güzel bir şekilde anlatmışsınız.İyi hoş ama burada okumamız yetmez onu sezmeyi de bilmeliyiz arkadaşlar.Aynı coin veya tokenimiz varsa vay halimize Smiley
newbie
Activity: 42
January 13, 2018, 08:56:10 PM
full member
Activity: 448
Merit: 107
January 13, 2018, 08:21:32 PM
Balinaların olduğu yerde kimisi de sürekli grafik analizi yapıyor sonra oturup kalıyor. Coin piyasasının kaderi bu. İnşallah bi gün biz de balina oluruz Smiley
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
January 13, 2018, 02:57:47 PM
Çok güzel anlaşılır bi konu olmuş, Teşekkürler.
newbie
Activity: 11
January 13, 2018, 02:33:16 PM
Çok yararlı acemiler için. Emeklerine sağlık...
member
Activity: 75
January 13, 2018, 06:45:26 AM
Ben şunu öğrendim balinalar küçük yatırımcı psikolojisini biliyorlar ve çoğunlukla ters hareketler yapıyorlar. Manipüle yada spekülasyonlardan besleniyorlar.
Onların tarafındaydan şanslıysan kazanıyosun yoksa kaybetmeye mahkumsun.
member
Activity: 81
January 13, 2018, 06:26:40 AM

Balina hareketi gerçekleştiğinde ekranın donar tekrar geldiğinde ya çıkmıştır yada düşmüştür.  Grin
member
Activity: 630
Merit: 37
January 13, 2018, 05:56:02 AM
full member
Activity: 260
Merit: 102
January 13, 2018, 03:57:00 AM
ben rakamlara karşılık gelen yerlere baktımda tam anlayamadım biraz daha açıklayabılırmısın derınlık tablosunu.

Yahu adam daha ne kadar açıklayıcı olabilir acaba? Nokta nokta anlatmış, bu "armut piş ağzıma düş"cülükten kurtulamıyorsunuz bir türlü. Daha detaylı öğrenmek için kendiniz araştırıverin diyeceğim ama dert detaylı olması da değil maalesef en sade anlatıma bile "anlayamadım, biraz daha açıkla" diyorsanız dert başka bir şey. Bir beslenme uzmanına görünün.

balinaların hareketini kimse öngöremez arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım. adamlar 1 kişi bile bir coini alıp en yüksek hacme sokabilir 2-3 dakika içersinde.
eğer sızabiliyorsanız bu adamların oluşturduğu ve birbirleri arasında konuştukları grupları bulun ve dalın. ama fazla konuşmayın anlamasınlar  Smiley
nereye saldırmayı düşünüyorlarsa onlardan önce alın ve bekleyin hemen satış emri koyun  Smiley
keşke bizde balina olsaydık, zaten uğraşmazdık böyle şeylerle sanırım parayı yemeyi düşünürdük  Smiley

Bir de bu tür var... Kim bilir kripto paralarla ne zaman tanıştı, ama ahkam için hiç vakit kaybetmiyor Smiley
Bu tür genelde post kasmak için bol ve boş konuşur. Henüz Juniorken signature reklamından anlaşılabilir. "Öğrenmek değil öğretmek için buradayım" havası yaratır ki kimse tarafından eziklenmesin. Halbuki kimsenin öyle bir derdi yoktur Smiley
Nihayetinde milyar dolarlarla saniyeler içinde oynayan balina gruplarına sızılıp çaktırmadan dinlemeye ve hareketleri onlara göre yönlendirmeye yönelik tavsiyelerde bulunur, biri de gelir bunlarla böyle dalga geçer Cheesy Cheesy

Hocam işin özeti şu. Balina gelir herhangi bir koine ucuzken çok fazla yüklenir ucuz fiyattan kapar. Bu durum o koinde yükselişe neden olur. Sonra bunu gören diğer alıcılarda oraya yönelir ve fiyat daha da artar. Bu durumda balina kar etmiş şekilde elindekinin tamamını yada kar ettirecek kısmını satar. Büyük bir satış olduğu için fiyat aşağı iner. İçeride kalanlara geçmiş olsun.

Bravo. Pump & Dump'ı çok güzel anlattınız. Şimdi biraz da balinalardan bahseder misiniz? Konuyu açan arkadaşın anlatımına ekleyecek gerçek bir bilginiz varsa tabii... Yoksa olayı böyle kısaca özetlemeniz çok tatlı, çok yardımcı oldu Cheesy
full member
Activity: 210
Merit: 100
January 12, 2018, 04:31:16 PM
elinize sağlık bir örnekle olayı çok güzel özetlemişsiniz bu her koin geçerlidir zaten,temkinli olmak lazım ani hareketlenmeler de tedbiri elden bırakmamak en iyisi
member
Activity: 112
January 12, 2018, 07:04:28 AM
Hocam işin özeti şu. Balina gelir herhangi bir koine ucuzken çok fazla yüklenir ucuz fiyattan kapar. Bu durum o koinde yükselişe neden olur. Sonra bunu gören diğer alıcılarda oraya yönelir ve fiyat daha da artar. Bu durumda balina kar etmiş şekilde elindekinin tamamını yada kar ettirecek kısmını satar. Büyük bir satış olduğu için fiyat aşağı iner. İçeride kalanlara geçmiş olsun.
member
Activity: 83
January 04, 2018, 06:21:48 AM
balinaların hareketini kimse öngöremez arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım. adamlar 1 kişi bile bir coini alıp en yüksek hacme sokabilir 2-3 dakika içersinde.
eğer sızabiliyorsanız bu adamların oluşturduğu ve birbirleri arasında konuştukları grupları bulun ve dalın. ama fazla konuşmayın anlamasınlar  Smiley
nereye saldırmayı düşünüyorlarsa onlardan önce alın ve bekleyin hemen satış emri koyun  Smiley
keşke bizde balina olsaydık, zaten uğraşmazdık böyle şeylerle sanırım parayı yemeyi düşünürdük  Smiley
newbie
Activity: 95
January 04, 2018, 05:39:30 AM
Çok güzel  açık şekilde izah etmişsiniz . Balinalar insanlara psikolojik olarak tesir etmekle ellerindeki parayı katlıyorlar . Piyasayı iyi takip edip keskin artışları ve inişleri doğru değerlendirip ona göre al sat yapmak lazım .
newbie
Activity: 5
January 02, 2018, 03:53:38 PM
Güzel anlatım teşekkürler Cool
Pages:
Jump to: