Selam, uzun süredir aktif değildim. Bu proje Elrond kadar olmasa da private sale ve önceki satışları bloklayarak ona benzer bir ortam oluşturuyor. Tayland kaynaklı bir proje, ekipte olup da farklı ülkelerden katılanlar da var. Projenin en iyi kısmı legal konulara çok dikkat ediyor olmaları örneğin Mısır gibi ülkeler bile yasaklı ülkeler arasında girmiş ki bu oradaki yatırımcılar için hiç de hoş bir olay olmamış. Şu an neredeyse bütün Afrika, Orta-Doğu ve Orta Asya Band'ın satışına katılamayacak ülkeler arasında gösteriliyor. Başlangıçta ekibin tokenleri açık olacağı söylenmiş halbuki böyle bir şey yok, açık olan tokenler ekosistemin sürdürülebilirliğini sağlamak için oluşturuldu yani herhangi bir satış sözkonusu olmayacaktır.
* Users from the following countries will not be able to participate in token sales on the Binance Launchpad platform:
Afghanistan, Algeria, Albania, Belarus, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Burundi, Cameroon, Central African Republic, Chad, Congo Republic, Côte d'Ivoire, Cuba, Democratic Republic of the Congo, Ecuador, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, Guinea, Guinea-Bissau, Haiti, Iran, Iraq, Kenya, Korea (North), Kyrgyzstan, Lebanon, Liberia, Libya, Mozambique, Myanmar, Macedonia, Pakistan, Serbia, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sri Lanka, Sudan, Syria, Trinidad and Tobago, Tunisia, Uganda, Uzbekistan, United States of America and its territories (American Samoa, Guam, the Northern Mariana Islands, Puerto Rico, and the U.S. Virgin Islands), Vanuatu, Venezuela, Yemen, Zimbabwe
Bu kadar çok ülkenin yasaklı olması nedeniyle bize bilet tutma ihtimali az da olsa artacaktır. Bu proje Harmony Protocol'den çok daha düşük market cape sahip olduğu gibi aynı zamanda Perlin de olduğu gibi önceki satışlar ya da ekibin tokeni de açık değil. Proje en çok Elrond'a benziyor, katladığında şaşırmamak gerekir diye düşünüyorum. Biri market cap'ın 60 milyon ettiğini söylemiş, bu doğru değil. Market cap sadece 6 milyon ediyor ve ekosistem için de ayrılan 2 milyon dolarlık token var. Toplamda 8 milyon dolar bir market cap ile piyasaya çıkıyor ve 10X yapsa ben şaşırmam yine de beklentimi 5-7X civarında tutacağım.