...Koniec offtopa, bede wdzięczny za jakiekolwiek uwagi, pierwszy startup
...
Gratuluję wyboru okazuje się, że nie znałem tego projektu a jest na czym oko zawiesić.
Znalazłem bardzo fajny post w Medium, który w paru zdaniach zgrabnie opisuje ten projekt i jego superlatywy.
Kto będzie chciał wiedzieć więcej na temat ICO Membrana.io zapraszam
TUTAJZnalazłem bardzo fajną promocję dla użytkowników Membrana.io. Każdy dostaje
100$ za darmo do konta w Binance aby pokazać co umie jako trader i wziąć udział w konkursie.
TUTAJ LINK do tej promocji mam nadzieję, że komuś się przyda darmowa kasa
.
...Wracając co btc, czy to nie jest przypadkiem 100m USD położone na rynek ze względu na niechybną decyzje SEC w sprawie BTC ETF?...
Moim zdaniem nareszcie wyszło szydło z worka i potwierdziło się, że 90% giełd krypto zawyża swoje wolumeny.
Jeżeli rynek jest 100+ miliardowów a dzienny wolumen BTC to kilkanaście miliardów, jakim cudem zakup BTC za 100 milionów dolarów jest w stanie ruszyć cenę (tak stabilną od jakiegoś czasu) aż o 25 - 30% w pół godziny?
Jest to po prostu nie możliwe i właśnie znalazłem fajną stronkę na której podane są prawdziwe wolumeny giełd a co najważniejsze ilość prawdziwych ofer kupna i sprzedaży dla każdej krypto waluty (buy, sell walls).
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to serwis ten nazywa się
CoinmarketbookA to tekst umieszczony na pierwszej stronie Coinmarketbook:
Market cap is a lie. Buy support tells the true story. Buy support rating separates investments from gambles.