Pages:
Author

Topic: Bazı bankalar bitcoin depoluyor mu? - page 6. (Read 6821 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
October 27, 2017, 01:36:14 AM

I think that the bank that managed the bank is bitcoin depot. jp morgan chief said once for the balloon for bitcoin. $ 2950 buys himself a bitcoin
member
Activity: 364
Merit: 20
October 26, 2017, 11:56:07 PM
Bankacı ile konuşurken bitcoinden bahsedeyim görüşü ney diye konuşayım dedim adam bitcoinden birhaber ve bu adam bankacı  Huh

eğer söylediğin adam bireysel de çalışan veya veznede çalışan ise bilmemesi gayet normal. çünkü onların alanları kredi verelim, kredi kartı satalım, su faturası gelmiş onu yatır, hesaba para yatıralım, besler.

bana göre onların marketlerde ki kasiyerlerden pek farkı yok. barkodu okut para al para ver.

banka müdürlerinin bile çalışma tarzı genel merkezden bir kota gelir onu doldurmaya çalışırlar. alttakiler esnaf kesimi ile ilgilenirken konum yükseldikçe daha büyük iş adamlarıyla çalışmaya başlarlar.

bu işler oluyorsa bile asıl genel merkezlerden yürür. orada çalışan uzmanlardan. hiç bir şube kalkıp da bu şekilde bir işlem yapamaz.

benim tahminim her banka yapamaz bunu. cem uzan vakasını biliyoruz geçmişimizden imar bankası ile uzan holding arasında para çevrildiği için sıkıntıya girmişti. zaten devirmeye çalışıyorlardı uzanı ellerine koz geçti. haberler çıktı banka hortumlanıyor diye sonra insanlar parasını çekmeye çalıştı ve banka patladı. bunu yaparsa siyasete hükümete yakınlığı olan kimsenin dokunmayacağı bankalar yapabilir.

hiç bir bankanın hackerlara kalkıp fidye verdiğini düşünmüyorum ben. böyle bir mantıksızlık da olmaz. bu adamlarında bu siber saldırılara karşı çalışan elemanları var.
member
Activity: 238
Merit: 14
October 26, 2017, 05:38:00 PM
bankalar bu para işlerinin kurdu olduğu için kesinlikle böyle gizli yatırımları vardır..bitcoinde istedikleri anonimliği sağladığı için kimbilir neler dönüyor bilemiyoruz.bitcoin bir çağ kapayıp bir çağı açtı gibi bir şey oldu bu nokta da
full member
Activity: 218
Merit: 100
October 26, 2017, 12:38:22 PM
kesinlikle evet. sonucta para yonetiyorlar. btc den onlarda kazanmak istiyorlardir. ama yuksek risk almadan yapiyorlar bu isi bence
member
Activity: 81
Merit: 10
October 26, 2017, 01:58:27 AM
Banka para tranfesi yapıp bunu Böyle bir yatırım yapamaz . Proje geliştiriyoruz ayağına yatırım yapabilirler.Bence bankacılık sistemi artık bitti. Kendileri araştırdıkça bankalarını yavaş yavaş küçültüp crypto exchange ve investment tarzı konulara yoğunlaşabilirler.
member
Activity: 574
Merit: 55
October 26, 2017, 12:43:21 AM
Bankanın kendisi değil ama bankaların görevlendirdiği çalışanlar güzel kazanıyorlardır öğreniyoruz ayağına.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
October 25, 2017, 04:48:07 PM
Bilmiyorum bence bankaların ceolarının yani bu işlerden anlayan kişilerin kendi özel birikimlerinde bitcoin vardır ama bankaların bitcoin aldığını hiç sanmıyorum.Aldıysalar bile bunu açıklamak zorundalar bildiğim kadarıyla. Grin
member
Activity: 532
Merit: 12
October 25, 2017, 02:34:35 PM
Evet artık her bankanın Bitcoin birimi mevcut. Nasıl olmaz ki zaten Smiley
newbie
Activity: 52
Merit: 0
October 25, 2017, 08:30:30 AM
Depoluyor mu bilmem ama her bankanın bir bitcoin ekibi olduğunu biliyorum. Altyapıyı bankacılık sitemine uyarlamaya çalışan
full member
Activity: 135
Merit: 101
October 25, 2017, 08:04:43 AM
gayri resmi derken banka adına alım olarak değil de yan şirketleri vasıtasıyla alım yapıyor olabilirler.
member
Activity: 98
October 25, 2017, 07:05:06 AM
Bankalar gayri resmi olarak iş yapamaz. Böyle birşey yapmış olsalar duyurmaları lazım.
member
Activity: 110
Merit: 11
October 25, 2017, 12:12:11 AM
Bence resmi olarak yapmasalar bile bankalarin gayri resmide olsa calisma yaptiklarini dusunuyorum
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
October 24, 2017, 05:40:27 PM
Bankalar bizlerin faize yatırdığı paraları değerlendirirler dolayısıyla değerlendirmek için yaptıkları atılımlar arasında mutlaka Bitcoin'in olduğunu düşünüyorum. Şu an Bitcoin satın alındığında birkaç sene sonra ikiye katlamaması için hiçbir sebep bulunmuyor dolayısıyla bankalar insanların yatırdığı paraları mutlaka kriptopara borsalarında değerlendiriyordur.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 24, 2017, 05:22:33 PM
böyle bir haberin olduğunu varsayalım ; haber kaynağı nedir? haberi yapan kişi bankayla mı görüşmüş yoksa hacker'lar ile görüşerek mi bu bilgiyi almıştır?  bankanın özel hesaplarında böyle bir hareketlilik olduğu bilgisine nasıl ulaşılmıştır?
bankalar btc depoluyor mu sorusuna soruyla karşılık veriyorum.

tabi ki de böyle saçma birşey olamaz!
member
Activity: 207
...Our goal is being human in the world...
October 24, 2017, 01:24:31 PM
Muhtemelen öyledir çünkü BTC nin değer değişkenliği ortada ki neye göre bu değişkenliği gösterdiği de  anlaşılır düzeyde. Düşük kurdan al,  yüksek kurda sat...
member
Activity: 103
October 24, 2017, 12:54:45 PM
Bankacı ile konuşurken bitcoinden bahsedeyim görüşü ney diye konuşayım dedim adam bitcoinden birhaber ve bu adam bankacı  Huh
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
October 24, 2017, 03:06:45 AM
İsviçredeki bankalar müşterilerine bitcoin ve ethereum sağlıyordu.

https://www.coindesk.com/swiss-bank-to-sell-ether-and-bitcoin-cash-to-customers/
newbie
Activity: 35
Merit: 0
October 23, 2017, 03:00:27 PM
Kesinlikle depolanıyordur. hatta Türkiye de bile  ismi lazım olmayan siyasetçiler bile depoluyordur. Tabi aslında olaya duygularımızı katmadan bir şeyler söyleyeceksek bu forklamayı beklemek olurdu
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
January 08, 2017, 05:00:58 AM
bence türkiyedeki bankalar ve yatırım şirketleri bitcoin trade ediyorlardır. analistleri bitcoin fiyatlarını takip ediyorlar, sonuçta olumlu bakanını da gördüm olumsuz bakanı da
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
January 05, 2017, 02:33:18 AM
bilmiyorum böyle bir topic neden yazıldı burası Türkiye. bunu depolayacak neresi olabilir kendi kasalarında mı? bankalar kurumsaldır dayanağı olması gerekir tüm varlıkları da bddk ve mb diye kurumlar bankaların bu gayri resmi sisteme muhafaza etmesi biraz saçma. (şu an için devletin bir kanun maddesi olmadığı için söylüyorum)
ama şöyle bir şey de söylemek istiyorum belki bilen bu konuda daha ayrıntılı olarak araştırma yapan arkadaşlar olmuştur.
dünyanın en büyük bitcoin piyasasına sahip çin ve amerikada bu işi kanunlaştırma adımları atılmaya başlandı;
Çin Halk Cumhuriyetinde bu adım yasaklanmasına dair bazı adımlar atılmıştır.
ABD ise temsilciler meclisi üyeleri arasından Illinois'ın Adam Kinzinger ve California' nın Tony Cardenas meclise teklif sunmuşlardır.
Pages:
Jump to: