Pages:
Author

Topic: Beklenen boğanın eli kulağında artık - page 2. (Read 944 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
ben de boğanın zamana ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim zaten. bu tarz atraksiyonlar geliyor olduğunu gösteriyor ama zaman lazım.
member
Activity: 910
Merit: 12
Boğa için biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyorum. Altcoin fiyatlarında hızlı yükselişin başlaması için Bitcoin fiyatının biraz daha yükselmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra ise bence altcoin fiyatlarında da hızlı yükselişler göreceğiz.
newbie
Activity: 118
Merit: 0
piyasalar şu an sağlam duruyor. altların da alım zamanının geldiğine inanıyorum. Altlar hareketlenince piyasalara güven daha da pekişecektir.
jr. member
Activity: 448
bitcoin yeterli doygunluğa ulaşabilmiş durumda değil o yüzden de boğaya daha zaman var görünüyor.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Sesi geliyor ama kendisi hala ortalıkta yok. Binance yaptığı faaliyetler ile piyasayı yukarıda da tutmaya çalışıyor ama bu ne kadar devam eder bilmiyorum. Piyasaya yeni para girişi olmadığı sürece ciddi bir boğa gelmesi şuan için pek mümkün değil gibi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
geçen seferki boğanın öncüleri başkaydı..bu sefer ki başka olacak. geçen sefer fork olayı vardı. o baya bi btc nin fiyatını şişirmişti.ardından altlara para akmış millet X yapma hevesi ile otu boku şişirmişti...sonra mtgox ve türevleri çıktı milleti bi güzel düdükledi.bitmex çıktı kaldıraçlı işlem ile btc nin anasını belledi.

şimdi çıkış için tekrar güzel hikayeler lazım...binance gibi liderler lazım.güzel gelişmeler lazım diye düşünüyorum
full member
Activity: 490
Merit: 100
Şuanki durumun gidişatına göre şekillenicek piyasa eğer çok diplere düşerse yine block yarılanmasını bekleyeceğiz gibi eğer ki bitcoin 10k nın altına sert bir şekilde kırmazsa uzun vadede yön hep yukarı.
member
Activity: 462
Merit: 10
Bir garip durumlar oldu bu kez çünkü sadece btc arttı diğerlerinden bazıları arttı genel olarak bir çok altcoine boğa uğramadı bile hatta bunların içinde xrp xlm neo bile var.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Şuan için ılımlı bir hava var ama ne olacağı belli olmaz. BTC yine sert bir hareket yaparsa yukarı doğru yine altlar kan revan içinde kalır.
Daha hala beklenen boğa sezonu geldi diyemeyiz çünkü altcojnker hala ciddi zarar vaziyetinde.
member
Activity: 504
Merit: 12
İzlenilen piyasanın durumuna göre şimdilik ilerleyiş güzel ve boğanın geldiği aşikar gibi görünüyor en azından genel olarak bu kanı mevcut.
member
Activity: 742
Merit: 19
Btc 10k civarında stabil olursa boğa koşusu başlar gibi duruyor.10K dan yukarı pek sağlıklı çıkmadı.Düşmesi 10k'ya ben normal görüyorum.Ama altcoinler ne yapacak mesele o.İyi bir yerden giriş ve çıkış yapmalı.Yoksa kar yerine zarar yazmak içten bile değil.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Az kaldı biraz daha sabretmekten yapacak başka bir şey yok, neredeyse iki senedir bekliyor herkes eninde sonunda gelecek, piyasalar  psikolojik olarak hazır boğaya, her yerden olumlu haberler gelmeye devam ediyor ve medya organlarında da fazlasıyla bitcoin adını tekrardan duymaya başladık.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Herkes konuşuyor ama tüm tabana yayılan bir boğa henüz gelmiş değil. Altcoinlerden ne zaman sağlam kazanmaya başlarız gerçek boğa o zamandır, bereketlidir. 2017’de neye elimizi atsak coşuyordu şimdi birebir aynı hareketleri beklemiyorum ama boğanın daha kazançlı ve kârlı olması gerekir. Öte yandan şu anki durumdan şikayetçi değilim. Sene sonuna kadar kimbilir neler olacak. Bitcoin muhakkak daha önceki zirveyi zorlayıp aşmaya çalışacak ama bu ne zaman olur bilemiyoruz.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Boğa 10k civarında başlayacak gibi duruyor.Benim beklentim hep o yönde oldu.10k üstü desteksiz çıkıştı.Bekleyeceğiz biraz daha durum onu gösteriyor.Birkaç sağlam çıkış olsa bir hareket başlayacak gibi.
jr. member
Activity: 476
esas hamleyi yapmadan önce gel gel yapmaya başladılar artık. çok uzun bir zaman almayacaktır o büyük boğanın gelişi.
full member
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Boğanın gelişini iyi takip etmek lazım.Dün link show yaptı.Altcoinlerde güzel kalkışmalar başlıyor.Bunları boğanın ayak sesleri olarak değerlendirebiliriz.Günlük gidişat bizi nereye götürecek sabredip göreceğiz.

Link harbiden ne yapıyor bilmiyorum ama 8000 den harekete başladı şuan için 33 binlerde geziyor.  İyi götürüyor balinalar. Umarım başka coinlerde bu şekilde iyi gider.
jr. member
Activity: 308
Boğanın gelişini iyi takip etmek lazım.Dün link show yaptı.Altcoinlerde güzel kalkışmalar başlıyor.Bunları boğanın ayak sesleri olarak değerlendirebiliriz.Günlük gidişat bizi nereye götürecek sabredip göreceğiz.
jr. member
Merit: 4
düzeltmenin yapılamadığını düşünenlerdenim ben de. çok iyi bir hava yakaladı ve duracak gibi değil.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bir önceki boğaya çok benzer şekilde ilerliyor bitcoin. O zaman da 10 bin doları aştığında neredeyse bir ay içinde 20 bini görmüştü. Şimdi de 9 binden sonra hızlı bir şekilde 12500 dolara geldi. Bu seviyelerde biraz dinlenip tekrar hızlı yükseliş trendine girecektir.
jr. member
Activity: 308
Bitcoin biraz yavaşlamaya başladığında altparti başlamış olacaktır.Şu an öyle bir zamana doğru gidiyoruz.Eli kulağında.Neo bir çıkış yapmaya çalıştı ama tutturamadı.Bakalım ikinci çıkışı kim yapacak.
Pages:
Jump to: